Sa başarılar !! Fransada beni al uçak biletini beleşe gelsin yeter para yok cepte![]()
Sa başarılar !! Fransada beni al uçak biletini beleşe gelsin yeter para yok cepte![]()
Takım revire dönmüş ama maçlar çok çok iyi başarılar![]()
Çabuk atla,Önce Norveç sonra Türkiye
Teşekkür ederim,Bu bizi 3 ay geriye götürdü.Şampiyonlar Ligine bile kalabilirdik.
Fransa"dan istediği sonuçları alamayan Joachim Löw,Rotayı Norveç"e çevirdi ve Türkiye"ye 1 Oyuncu ile geri döndü.
Sezon sonuna kadar,Tosic"in alternatifi Çağlar Olacak
Bu da Jimmy Durmaz"ın yerine aldığımız futbolcu.
fierro durmuş vlemincks başlamış bu arada fierro yine sakatlanması baya kötü olmuş![]()
Yaa abii uçağı kaçırdım niye beklemedin![]()
Kulübünde başarılar ben forumda yeniyimdebişe soracam kariyer başlangıcın saat 19:07 bilinçlimi yaptın orası dikkatimi çekti :ASDJSADJSA
Aynen öyle,1sene daha kiralık oynayacak.O arada sözleşmesi de bitiyor bedavaya alabilirsem iyi olacak
Ya hadi başka kapıya .
İşi gücü beleş arkadaş! Nasıl yaşıyor bu adam bilmiyorum
Teşekkürler,Valla iyi denk geldi![]()
Maçlar güzel.İkinci yarıda da böyle devam.
Taraftarlar Teknik Direktörlerinin Son Açıklamasından Sonra Çılgına Döndüler Ankara Oğuz İstifa Diye Bağırıyor !!
TENCERE TAVA OĞUZ İSTİFA
TENCERE TAVA OĞUZ İSTİFA
TENCERE TAVA OĞUZ İSTİFA
TENCERE TAVA OĞUZ İSTİFA
TENCERE TAVA OĞUZ İSTİFA
Tencere Tava Halil Sussana
Woow. Heyecan doruktaBu arada Başarılar hocam...
Son hafta umarım şampiyonluktan olmayız.. Başarılar.
Tebrikler hacı i büyük başarı ilk yıl için
ŞAMPİYONLUK için tebrikler![]()
bi de chelsea de alabilsek![]()
Şampiyonluk için tebrikler.Transferlerini merakla bekliyorum.
Sağ ol moruk .
Teşekkürler
Orda var bi şanssızlık
Teşekkürler.
Transfer konusunda ciddi bir patlama yapamadık,Bu sefer para vardı.Ama bizi isteyen oyuncu yoktu
Yabancı sınırlaması"nın olduğu yerde bence gayet iyi transferler yaptık,Şimdi önümüzde 30 günlük bir süre var.Lig başlayana kadar bu arkadaşları kaynaştıralım
Tebrikler öncelikle. İlk sezonda şampiyonluk olağanüstü gerçekten. Yeni transferler de takıma büyük katkı sağlar umarım.
transferler iyi tosic i de iyi fiyata okutmuşsun
kale baya kötü![]()