Gidişat çok iyi başarılar.
Gidişat çok iyi başarılar.
Barça'yı da yenelim de gör sen![]()
Nazarla işimiz olmaz bizim, anlatımda geçen "golü attı keyfine baktı" tam bize göre![]()
Ne yalan söyleyeyim hiçbir şey anlamadım![]()
Aynen, teşekkürler![]()
6. Hafta
İlk golü Bursa'dan yedik. Maça Bursaspor favori çıkmıştı. Onların da çok iyi bir form grafikleri var, bizimle beraber ligin en yüksek averajına sahipler.
Kritik bir döneme giriyoruz önce ligde Beşiktaş'ı ağırlayacağız sonra Barça ile karşılaşmak için Barselona'ya uçacağız.Kulübümüz futbolcuları Engin Baytar, Hakan Balta ve Semih Kaya ile sözleşme uzatma görüşmeleri başarıyla sonlandırılmıştır. Engin Baytar ve Hakan Balta ile 2015 yılına kadar, Semih Kaya ile ise 2017 yılına kadar sürecek sözleşme imzalanmıştır..
Galatasaray Spor Kulübü
7.Hafta
Yılın Maçı Oynandı
4 Gol atıp 4 farklı üstünlüğü yakaladıktan sonra teker teker oyuncularımız kart görmeye başladı ikinci yarı bir bakmışsın 4 kırmızı kart çıkmış sahada 7 oyuncu kalmışız. Zaten o saatten sonra Beşiktaş oynamaya başladı. Biraz da şanslıydık ki direkten dönen topları vardı. Yılın maçı olmaya adaydır bu maç![]()
Şampiyonlar Ligi Özel
[YOUTUBE="6hofoxpkpIA"]Galatasaray 2 - 1 Barcelona (1994)[/YOUTUBE]
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yendiği ilk takım Barcelona'dır.
Bu sefer karşılaşma Camp Nou'da ama bir tekrarı neden olmasın ? Ne de olsa her zaman her yerde en büyük Cimbom değil mi ?
Türkiye'ye dönmüşüz hayırlı olsun![]()
7 kişi mi![]()
Maçlar güzel gidiyor. Takım 7 kişi kalınca maç bitmiyormuydu yanlış mı hatırlıyorum kuralı acaba
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
3. Maç
Messi güçlü savunma karşısında etkisiz kaldı.
Drogba sakattı oynayamadı, baştan söyleyeyim.Dokuz oyuncuyla defans yaptık Sneijder'i bile forvet arkasından aldım göbeğe yerleştirdim. 4-1-3-2'yle oynadık diyebilirim. Duran toptan Selçuk'un ortasında Burak affetmedi ama golün sevincini doğru dürüst yaşayamadan cevabı yapıştırdı Pedro. Bizi mutlu eden bir sonuç aldık, Arena'da da iyi bir sonuç alıp grubu lider bitirmek istiyoruz.
Barcelona deplasmanından 1 puan almakta büyük başarı bence arena da bi sürpriz yapabilirsin
4 kırmızı kart iyimiş, Barcelona dan 1 puan iyidir iyi
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
Önümüzde Barça maçı var diyip rotasyon yaparak kaş yapalım derken göz çıkardık, sen git nice takımlardan gol yeme Akhisar'dan 2 tane ye. Olacak iş mi![]()
Arkadaşlar geceleyin Barcelona maçı ile geri dönerim, şimdi LYS emekçisi ÖSYM mağduru arkadaşlarımla zaman geçirmeye gidiyorumGalatsaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Arda Güray ile öğle saatlerinde bir görüşme yapmıştır. Bu görüşme sonucunda Altyapı Tesislerinin geliştirilme kararı verilmiştir. Ayrıca Ünal Aysal, teknik direktörümüz Güray'a 7.5M€'luk bir bütçe iyileştirilmesi yapıldığı müjdesini vermiştir. Bilgilerinize duyrulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Sivas napmış öyle ya![]()
sivas kaldıramaz 34 haftayı![]()
4. Maç
Hamit ipleri eline aldı ve muhteşem oynadı. Elmander'in golünün asistini yaptı, atağa çıkarken ilk topu alıp atağı yönlendiren oldu. Bu galibiyet ile gruptan lider çıkmak adına büyük bir adım attık. Maçta sakat olan Sneijder oynamazken, iyileşen Drogba ilk 11'de başladı.
Riera'nın 5 günlük bir sakatlığı var ciddi bir şey değil. Sneijder'in de 10 gün içinde iyileşmesi bekleniyor.
barca galibiyeti süper![]()
11. Hafta
2 farklı skoru koruyamadık ve bir puan kaybı daha yaptık.
12. Hafta
Ligde net biçimde gol atmakta zorlanıyoruz.
5. Maç
Ve liderlik garantilenir![]()
Olympiakos - Barcelona maçının ilk yarısında Oly 2 - 0 öndeydi. Maçı kazansalardı son maçı satacaktım Barça elensin diye, olmadı![]()
Galatasaray Sağlık Ekibi:
Didier Drogba 4 Ay sahalardan uzak kalıcak.
barça galibeyeti olağanüstü olmuş drogba da kötü olmuş
Didier Drogba - RIP
[YOUTUBE="TEsB7d7HLl4"]Sen Dinlen, İyileşince Gelirsin Adamım[/YOUTUBE]
Drogba sakatlanınca moralim bozuldu oynamadım bir süre oyunu ama devam etme zamanı.
Takımda Drogba ve Burak gibi iki forvet olduğu için 4-3-1-2 taktiğiyle oynuyorduk.
Drogba sakatlanınca oyunculardan daha verimli yararlanabilmek için taktik değişikliği yapıyoruz. Bu taktikta Amrabat, Aydın, Emre Çolak, Elmander, Umut ve Hamit kanatlarda forma şansı bulacak.
Taktikle oynadığımız ilk maç Gençler'e karşıydı.
13. Hafta
Üstün bir futbol oynadık ama net pozisyonlar da verdik, taktiğin defansif yönü üzerinde çalışacağım.
14. Hafta
Yeni taktikle beraber Burak Yılmaz şov başladı 2 gol 1 asistle çok iyi bir performans ortaya koydu.
6. Maç
Yedek ağırlıklı bir 11'le çıktım, Elmander ortasahada olmasına rağmen muhteşem oynadı ve ilk 11'e göz kırptı. Riera da sol kanatta forma şansı bulursa yararlı olacağını gösterdi.
Çok güzel olmuş Olympiakos galibiyeti ama 1 tane de olsa gol yiyoruz sürekli. Yok mudur bir çaresi?
Yediğimiz golleri genellikle defansı ilerde kurup bekleri ileri çıkarttığımız için yiyoruz. Ligde 15 maçın 10'unda gol yememişiz. Şampiyonlar Ligi'nde ise grupları 3 gol yiyerek kapatmışız. Çok gol yediğimizi düşünmüyorum.
15. Hafta
Barça son maçta 7 gol atmasına rağmen averajımıza yetişemedi
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde ne yaptı ?
10 Puan toplayıp talihsiz bir şekilde elendiler. Ajax deplasmanından 1 puan çıkarsalardı gruptan çıkmış olacaklardı.
16. Hafta
Fenerbahçe'nin İnönü'de yenilmesi sonucu aldığımız galibiyetle liderlik koltuğuna oturuyoruz.
Türkiye Kupası
Bu galibiyetlerle gruplara kalıyoruz. Beşiktaş bir önceki turda Giresunspor'a evinde 1-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elendi.
Dişimize göre bir ekiple eşleştik. Hedefimiz Çeyrek Final, şanslı bir kura ile Yarı Final'e yükselebilir...