Şampiyon olmadan gelme![]()
Şampiyon olmadan gelme![]()
Hocam Umtiti'nin detaylı profil ve scout raporlarını alabilir miyiz ?
Birde neden sol bekte oynatıyorsunuz , stoper olarak daha çok verim alırsınız yanına da Kurt Zouma'yı alın , yıllar boyu stoper aramayın![]()
kulüpte su alıcak para yok sen 22M € dan bahsediyon
![]()
umtiti den iyi de bir sol bek olabilir zaten hız hızlanma gibi özellikleri gayet iyi orta açması 11 zamanla onu artırır dribling ini de bi 12 13 yaparsa tadından yenmez
Umtiti hem solda hem stoperde bu takımı rahat tasır maca gore 2 bolgede de oynatacagız
Ahahaha aynen bız adam satıp bedavaya saldırma planındayızİyi haber bütün borçlar Haziran 2014te bitiyor 2 sezon FEDA diyecegiz
şl de gruplara kalmalısın müthiş para girer bi de grupları geçersen mükemmel olur![]()
K.g var tuttugruplardanda çıkmalısın mazisi olan bi klüp gruplar yetmez
![]()
Ve biz kazandıkAynen gruplardan çıkmak zorundayız
Bu arada kuralar çekildi ve rakip METALİST !
Rakibi yakından tanıyalım:
FK Metalist Harkiv, (Ukraynaca: Металіст Харків, Rusça: Металлист Харьков) Ukrayna'nın Harkiv kentinde kurulan futbol kulübüdür. 1925 yılında kurulmuştur. Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra 1992'den beri Ukrayna'da en üst düzey futbol ligi Vışça Liga içerisinde (1994-1998 ve 2003-2004 sezonları hariç) mücadele etmektedir.
2007-2008 sezonunu FC Shakhtar Donesk ve Dinamo Kiev'in arkasından üçüncü sırada bitirerek UEFA kupasına doğrudan katılmaya hak kazandı. UEFA birinci tur karşılaşmasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile eşleşti ve deplasmanda yapılan maçı 1-0 kaybetti,evindeki maçtı 4-1 kazanarak Beşiktaş'ı eledi. 29 Ağustos tarihi itibarıyla kendi liginde 6 haftada 12 puan topladı ve Metalurg ve Dinamo Kiev'in ardından üçüncü sıraya yerleşti.
Yıldız İsimleri :
Değerlendirme:
Dişimize göre bir rakip çıktı kolay ya da zor diyemeyiz dikkatli ve sabırlı oynarsak eleriz. Ama bi Sociedad bi P. Ferreira çıksa daha iyi olurdu
Metalist hala senin dişine göre bir takım değil rahat rahat geçmen lazımKlübün paraya ihtiyacı var tökezlemek olmaz
![]()
metalist tehlikeli takım dikkat etmen lazım PAOK a falan benzemez metalist![]()
Geçtik geçtik gruplardayız
Umtiti-Kone ikilisine verdim stoperi çok iyiler nazar değmesinKiralamayı denedım olmadı 2014 Hazıranda borç 0 olcak o zaman peşine düseriz
Baya zorladılar bizi
Ligue 1
1.Hafta
Diabate 2-1 OL tek başına maçı çevirdi adam ama hakemin kurbanı olduk.
2.Hafta
Metalist maçı öncesi güven tazeledik
3.Hafta
Çok zorlandık, rakip çok iyi kapandı 66 dakika kilidi açmaya çalıştık
Şampiyonlar Ligi Play-Off
1.Maç
Metalist öne geçince tur gitti dedim ama takım çok iyi bir reaksiyon gösterdi 3-1'i yakaladık. 90'da defansın hatasıyla skor 3-2'ye geldi.
2.Maç
Maç boyu çok kontrollü oynadık açık vermeden maçı kapattık ve gruplara kaldık
İlaç gibi geldi
Şampiyonlar Ligi Grubumuz
İyi bir kura çektik hedef 2.lik
Sonraki yorumda transferler var![]()
Tebrik ediyorum güzel gidiyoruz parayı avrupadan kırıcazGruptanda çıkarsın
![]()
4.torbadan baya baya zayıf takım gelmişanderlencht de en az 4 puan alıp 2. olursun
hahah bahanelere gel![]()
![]()
![]()
Tesekkurler aynen 8.6 MN kasaya girdi, ŞL'den bu sezon 15 MN kazanırsak seneye rahatlarız2. olarak çıkarız dıye dusunuyorum
Evet bide şansımız üst üste oynayacagız o takımla Anderlenct, Real'le oynarken bız o takımla oynayacagız10 puan yeter 4ünü Anderlencht 6sı İsvicre takımından
Arkadaslar bu karıyer patladı buyuk ıhtımalle yenı takım onerısı olan var mı varsa ozelden ulassın bana![]()