Arkadaşlar hepinize çok saygı duyuyorum inanmayan arkadaşlarımada saygı duyuyorum hepsin ufak ufak izahlarını yapim öncelikle ademielson ve fierro u20 takımımdalar kiralık gitti bu sene ikiside ondan sonra fenerbahçeli futbolcularla ilgili olarak salih ve gökhan kesinlikle teklifi kabul ediyorlar salih üzgündü zaten gökhana hiç bişey yapmadım kendisi gelmek istedi birazcık fazla bi maaşda isteselerde ikiside geldi luiz suarez yaklaşık 2 aydır satılık listesindeydi (kendi isteğiyle) devamlı bonsevis bedelini düşürdüler 60 dan 48e kadar düştü bende teklif ettim ve hiç sorun çıkartmadan kabul etti ibrahimoviç ve valdes gibi oyuncuları bu yıl aldım ve 2sininde sözleşmesi 1 senelik bu sene ikisinden yararlanıp CL yi kazanmayı planlıyorum ibrahim ve valdesde serbest transferdir fazladan maaş verirseniz gelmiyecek oyuncu yok emin olun inanıp inanmamanız sizin biliceğiniz bişey ama inanan ve saygı duyan insanlara çok teşekkür ediyorum zaten bu kadroyu hileyle kursam büyük bir hevesle buraya atmazdım şunuda unutmayın tarih olarak 2015in haziran ayındayız olağan üstü bi oyuncu yok ibranın yaşı 34 35 valdesde aynı şekilde ilk senemde beckhamıda serbest bi şekilde getirmiştim transfer olarak iyi olmadığını düşünen arkadaşlarada saygı duyuyorum herkeze iyi yada kötü yorumları için teşekkür ederim açıkcası böle bişey karşılıcağımı bilseydim atmaya bilirdim biraz morelim bozuldu açıkcası olaganüstü birşey olduğunu düşünmüyorum zamanlamınız uyuyorsa her oyuncu gelir tabi ronaldo messi neymar ve benzeri oyuncular değil) tekrar teşekkür ediyorum son olarak hepsini 1 yıl içinde almadığımı itiraf etmeliyim inanmayanlara transfer geçmişi fotolarını atmaktan çekinmem