Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Delicesine Transfer !

Arkadaşlar hepinize çok saygı duyuyorum inanmayan arkadaşlarımada saygı duyuyorum hepsin ufak ufak izahlarını yapim öncelikle ademielson ve fierro u20 takımımdalar kiralık gitti bu sene ikiside ondan sonra fenerbahçeli futbolcularla ilgili olarak salih ve gökhan kesinlikle teklifi kabul ediyorlar salih üzgündü zaten gökhana hiç bişey yapmadım kendisi gelmek istedi birazcık fazla bi maaşda isteselerde ikiside geldi luiz suarez yaklaşık 2 aydır satılık listesindeydi (kendi isteğiyle) devamlı bonsevis bedelini düşürdüler 60 dan 48e kadar düştü bende teklif ettim ve hiç sorun çıkartmadan kabul etti ibrahimoviç ve valdes gibi oyuncuları bu yıl aldım ve 2sininde sözleşmesi 1 senelik bu sene ikisinden yararlanıp CL yi kazanmayı planlıyorum ibrahim ve valdesde serbest transferdir fazladan maaş verirseniz gelmiyecek oyuncu yok emin olun inanıp inanmamanız sizin biliceğiniz bişey ama inanan ve saygı duyan insanlara çok teşekkür ediyorum zaten bu kadroyu hileyle kursam büyük bir hevesle buraya atmazdım şunuda unutmayın tarih olarak 2015in haziran ayındayız olağan üstü bi oyuncu yok ibranın yaşı 34 35 valdesde aynı şekilde ilk senemde beckhamıda serbest bi şekilde getirmiştim transfer olarak iyi olmadığını düşünen arkadaşlarada saygı duyuyorum herkeze iyi yada kötü yorumları için teşekkür ederim açıkcası böle bişey karşılıcağımı bilseydim atmaya bilirdim biraz morelim bozuldu açıkcası olaganüstü birşey olduğunu düşünmüyorum zamanlamınız uyuyorsa her oyuncu gelir tabi ronaldo messi neymar ve benzeri oyuncular değil ) tekrar teşekkür ediyorum son olarak hepsini 1 yıl içinde almadığımı itiraf etmeliyim inanmayanlara transfer geçmişi fotolarını atmaktan çekinmem
    Last edited by MrFurkangs : 18.Temmuz.2013 at 14:54

Quote Originally Posted by MrFurkangs View Post
    Arkadaşlar hepinize çok saygı duyuyorum inanmayan arkadaşlarımada saygı duyuyorum hepsin ufak ufak izahlarını yapim öncelikle ademielson ve fierro u20 takımımdalar kiralık gitti bu sene ikiside ondan sonra fenerbahçeli futbolcularla ilgili olarak salih ve gökhan kesinlikle teklifi kabul ediyorlar salih üzgündü zaten gökhana hiç bişey yapmadım kendisi gelmek istedi birazcık fazla bi maaşda isteselerde ikiside geldi luiz suarez yaklaşık 2 aydır satılık listesindeydi (kendi isteğiyle) devamlı bonsevis bedelini düşürdüler 60 dan 48e kadar düştü bende teklif ettim ve hiç sorun çıkartmadan kabul etti ibrahimoviç ve valdes gibi oyuncuları bu yıl aldım ve 2sininde sözleşmesi 1 senelik bu sene ikisinden yararlanıp CL yi kazanmayı planlıyorum ibrahim ve valdesde serbest transferdir fazladan maaş verirseniz gelmiyecek oyuncu yok emin olun inanıp inanmamanız sizin biliceğiniz bişey ama inanan ve saygı duyan insanlara çok teşekkür ediyorum zaten bu kadroyu hileyle kursam büyük bir hevesle buraya atmazdım şunuda unutmayın tarih olarak 2015in haziran ayındayız olağan üstü bi oyuncu yok ibranın yaşı 34 35 valdesde aynı şekilde ilk senemde beckhamıda serbest bi şekilde getirmiştim transfer olarak iyi olmadığını düşünen arkadaşlarada saygı duyuyorum herkeze iyi yada kötü yorumları için teşekkür ederim açıkcası böle bişey karşılıcağımı bilseydim atmaya bilirdim biraz morelim bozuldu açıkcası olaganüstü birşey olduğunu düşünmüyorum zamanlamınız uyuyorsa her oyuncu gelir tabi ronaldo messi neymar ve benzeri oyuncular değil ) tekrar teşekkür ediyorum
    Ademilson ve Fierro'yu da aldım diyosun vallahi helal kardeş. Dream Team.

eyvallah kardeşim ayrıca bişeye daha parmak basmak istiyorum tüm bu oyuncuları alırken bir ton oyuncu sattım muslera sneijder vs. bunlarıda göz ardı etmiyelim tekrar teşekkür düşüncelerini paylaştığın için

bi kaç bi şey daha söyliyim. bunu yaparak egonumu tatmin ediyosun bilmiyorum burası senin hatalarını ortaya çıkarma yerimiz değil. ama fmrte kullanmış olabilirsin ya da yeni kullanıcılar açıp uğraşmış veya başlangıçtan editor vesayre. bak biz sana yalan diye niye diyoruz. 1 türkiye ligi world class topçu getirmişsin 2. artık hileden nası zevk alamicağnı bilmediysen forvet doldurmuşsun ki ben fmde 2009dan beri hep tek forvet oynarım 3 forveti geçmedi 2 senedir de 2 bulunur kadromda. 3. olarak ezeli rakiplerden transfer etmişsin. 4.olarak madem bu kadar eminsin save ini upload et de hepimiz bi bakalım tebrik ederim... hayatım boyunca böyle kendini kandırmaya çalışan adamlardan nefret ettim. hadi arkadaşım konunun altına save ini paylaş da herkes helal desin. umarım kırıcı olmamışımdır...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

eyvallah kardeşim ayrıca bişeye daha parmak basmak istiyorum tüm bu oyuncuları alırken bir ton oyuncu sattım muslera sneijder vs. bunlarıda göz ardı etmiyelim tekrar teşekkür düşüncelerini paylaştığın için
    İlk 11 oynayabilecek 7 tane hazır santrafor var (U20 oyuncusunu saymadım). Bu kadar santrafor alırken neyi amaçladığınızı gerçekten merak ettim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Arkadaşlar hepinize çok saygı duyuyorum inanmayan arkadaşlarımada saygı duyuyorum hepsin ufak ufak izahlarını yapim öncelikle ademielson ve fierro u20 takımımdalar kiralık gitti bu sene ikiside ondan sonra fenerbahçeli futbolcularla ilgili olarak salih ve gökhan kesinlikle teklifi kabul ediyorlar salih üzgündü zaten gökhana hiç bişey yapmadım kendisi gelmek istedi birazcık fazla bi maaşda isteselerde ikiside geldi luiz suarez yaklaşık 2 aydır satılık listesindeydi (kendi isteğiyle) devamlı bonsevis bedelini düşürdüler 60 dan 48e kadar düştü bende teklif ettim ve hiç sorun çıkartmadan kabul etti ibrahimoviç ve valdes gibi oyuncuları bu yıl aldım ve 2sininde sözleşmesi 1 senelik bu sene ikisinden yararlanıp CL yi kazanmayı planlıyorum ibrahim ve valdesde serbest transferdir fazladan maaş verirseniz gelmiyecek oyuncu yok emin olun inanıp inanmamanız sizin biliceğiniz bişey ama inanan ve saygı duyan insanlara çok teşekkür ediyorum zaten bu kadroyu hileyle kursam büyük bir hevesle buraya atmazdım şunuda unutmayın tarih olarak 2015in haziran ayındayız olağan üstü bi oyuncu yok ibranın yaşı 34 35 valdesde aynı şekilde ilk senemde beckhamıda serbest bi şekilde getirmiştim transfer olarak iyi olmadığını düşünen arkadaşlarada saygı duyuyorum herkeze iyi yada kötü yorumları için teşekkür ederim açıkcası böle bişey karşılıcağımı bilseydim atmaya bilirdim biraz morelim bozuldu açıkcası olaganüstü birşey olduğunu düşünmüyorum zamanlamınız uyuyorsa her oyuncu gelir tabi ronaldo messi neymar ve benzeri oyuncular değil ) tekrar teşekkür ediyorum son olarak hepsini 1 yıl içinde almadığımı itiraf etmeliyim inanmayanlara transfer geçmişi fotolarını atmaktan çekinmem
    Arkadasim hic kimse sana yalan söylüyorsun demedi benim senden save dosyani paylasmani istemem kötü bir amac icin degildi herkez zaten oyunu istedigi gibi oynamakta serbest ve moralini bozucak birsey de yok ortada zaten paylasmanin amaci da benim ve diger arkadaslarin fikirlerini almakti ve bende de düsündüklerimi söyledim sonra save dosyani paylasabilir misin diye senden ricada bulundum eger senin morali bozduk ve oyuna olan zevkini azalttiysak af ola

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dostum sen en iyisi fotoları at

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İlk 11 oynayabilecek 7 tane hazır santrafor var (U20 oyuncusunu saymadım). Bu kadar santrafor alırken neyi amaçladığınızı gerçekten merak ettim.
    3'lü Forvet Oynuyorsa Hepsi Oynar O 7 Oyuncunun, Zaten Bu Seri Sakatlıklar Serisi Alternatif Şart

Bir de Bazı Oyuncular Artık Belli Bir Yaşın Üzerinde O da Sevdiğin Bir Oyuncu Olursa Takımında Durması Bile Seni Heyecanlandırır

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    3'lü Forvet Oynuyorsa Hepsi Oynar O 7 Oyuncunun, Zaten Bu Seri Sakatlıklar Serisi Alternatif Şart

Bir de Bazı Oyuncular Artık Belli Bir Yaşın Üzerinde O da Sevdiğin Bir Oyuncu Olursa Takımında Durması Bile Seni Heyecanlandırır
    Huzursuzluğun, gitmek isteyenin haddi hesabı olmaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Delicesine transfer dediğin bence böyle olmalı
    FM 12'de yapmıştım. Hile yok.

Usta, ölümüne transfer yapmışsın. Benzema,Marcelo,Sergio Ramos kadro dışı, Bale,Hazard,Cavani yedek. Vallahi ''rüya takımı'' olmuş, helal olsun.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri