Bu arada italya harici açık olan ligler İngiltere-Fransa-İspanya-Almanya-Türkiye-Arjantin-Brezilya-Danimarka-Norveç-Finlandiya-İsveç-Avustralya-Çin-Güney Afrika ve son olarak Güney Kore..oyuncu pörtföyümüzü dünyaya yayalım istedik (:
Bu arada italya harici açık olan ligler İngiltere-Fransa-İspanya-Almanya-Türkiye-Arjantin-Brezilya-Danimarka-Norveç-Finlandiya-İsveç-Avustralya-Çin-Güney Afrika ve son olarak Güney Kore..oyuncu pörtföyümüzü dünyaya yayalım istedik (:
Öncelikle başarılar dilerim kısa zamanda istediklerini yaparsın umarım..Taksitli transfer olayını çok iyi düşünmüşsün , işin içine taksit girince oyun çok kolaylaşıyor gibime geliyor benim o yüzden hiç kullanmam ben de ama daha zevki ve zor kariyer olacağı kesin..Çok konuştum tekrardan başarılar dilerim , takipçinim ara ara yazarım çekirdeğim bitince (=
est kardeşim teşekkür ederim
eyv (:
Ender gelişen bizim değil rakibin atakları olucak bundan böyle
Şimdiye dek pek sıkıntısını görmedim. Ayrıca şuan hızı neyse ilerde de o şekilde olur tek fark oyun kaydederken kayıt dosyası büyüdüğü için zamanı uzayan tek olay o oluyor yada bana öyle geliyor..Yeni mecralar yeni gençler keşfetmek lazım (:
Yerimizi alalım orucu senle birlikte açıyorum güzelde oluyor zaman geçiyor en azından....
Ender Gelişen San Marino ataklarına, bir yenisini daha eklemek için... Vira Bismillah!![]()
Başarılar Juan yerimizi alalım kariyerde![]()
Seninle aynı zamanda bende yeni kariyerime başlamış bulunuyorum. Hatta aynı zamanda olduğu için kariyeri hikayesinde sende varsın![]()
sırf senin kariyeri bakmak için bilgisayara bi girim dedim dün kaçırdıklarımdan sonra iyi bir ders aldım ama bi ilerleme olmamışhayal kırıklığına uğradım
![]()
Başrolde miyim ?
Sezon başı pek atraksiyon olmaz bende genelde transferlerle geçer bunu biliyor olman lazım (:
Bu yoksulluk beni 1 numaralı finans adamı yaptı
Pek iç açıcı degil şimdilik böyle ama işlei hafif rayına oturtunca birçoğuyla yolları ayıracaz. En azından sezon başı yola devam ediyoruz. Onca iş arasında birde personellerle uğraşmayalım istedik
Klüpte ilk işimiz oyuncu ve personellerle tanışmak oldu..
Personellerimize baktık izin veilenlerden oldukça fazla antrenöre sahip olunca hiç dokunmayalım dedik muhtemelen daha iyilerinide bulamayız (:
Ardından genç takıma baktık pek ışık yok aralarında birkça kiralık vardı onlara dokunamadık ama toplamda 48 genç + yedek takımda bulunan 1 oyuncu ve ana kadroda bulunan 8 kiralık oyuncudan 7sinin sözleşmelerini fesederek. Ek bütçe oluşturmayı hedefledik
Nitekim 700 bin kadar ekstra bütçe oluşturduk. Şimdi Elimizdeki yaklaşık 1400 lira ile beraber takımdaki eksik bölgelere nokta atışı yapıp ligde iddalı olmak istiyoruz. 2 sene içinde seri b ye çıkmayı hedefliyoruz. Listemizde birçok oyuncu mevcut ama paramız kısıtlı taksitte yapmıyoruz dolayısıyla aralarında en ihtiyacımız olan mevki ve fiyatı cüzzi olanları katmaya çalışacağız.Tabi fee agentlerıda hesaba katıyoruz.
Mantıklı adamsın vesselam![]()
fitnes koçu önermiyolar hiç ilginçfizyoterapistler de bolca var bare iyi profili olan bir iki arkadaş var mı
![]()
Kazanmasına kazandı ancak yurt dışından Ab uyruklu oyunculardan başka kimseyi alamıyoruz. Bu durumda diğer ülkelerdeki transfer pazarı ve oyuncu gözlemlerimiz devam edecek. Radarımıza takılanları listeleyecez
Bir işletmeci olarak seninle daha çok fikir alış-verişinde bulunmam gerektiğini düşünüyorum![]()
+ Alo Gabriel
- Juan sen misin ?
+ Evet evet benim
- Nedir bu telaş hayırdır..bir yere mi yetişiyorsun ?
+ Beni boşverde esas senin bi yerlere yetişmen lazım..Atlayıp ilk uçakla yanıma geliyorsun
- Yanına mı ?
+ Evet yanıma ha bu arada ingiltereye değil İtalya'ya..Ben seni Romada bekliyor olurum
- Demek söylenilenler doğruymuş
+ Evet yeniden Serravalle'ye döndüm..ha unutmadan oralarda serbest olan ama Ab uyruklu şöyle gözüne kestirdiğin kim varsa getir buraya ama söylemen lazım verecek fazla paramız yok..
- Dostum sen hakikaten çılgınsın...
Ab pasaportlu kim varsa getir bölümünde sesli güldüm
Bu arada kimse bahsetmemiş ama Crystal Palace Kızları sen ayrılınca ne yaptı acaba![]()
Gabrieli çağırdım çağırmasına ama personel kadrom doluydu kimin yerine getirecektim ? Ah be tabiii ki yardımcım yapmalıydım Gabriel en yakın abim, dostum klüpte de en yakınımda olmalıydı..İlk iş mevcut yardımcımla yolları ayırmaktı..Saolsun oda durumu anlayışla karşıladı
Hocam öyle yapacağına,internetten San Marino ligini indirip oradan bir takım alsaydın![]()
ve birkaç gün içinde Gabriel uçağa atlayıp Roma'nın yolunu tutmuştu..
.....................
Sanırım Gabriel'in bahsettiği sefer bu olsa gerek umarım yanında birileri vardır..
.......
+ Gabriel ! hoşgeldin dostum nasılsın ? yolculuk nasıl geçti ?
- Saol Diaz kardeşim.
+ Yeniden Romada olmak nasıl duygu ?
- Tarifsiz be dostum
+ Aslında pek ümidim yoktu ama gördüğüm kadıyla kimse gelmek istememiş
- Oyuncu diyosun..Benimde umudum yoktu zaten San Marino adını duyan konuşmaya bile tenezzül etmedi.. Biri hariç.
+ Biri mi ? hani ben kimseyi göremiyorum
- Sakin ol dostum heyecanını anlıyorum. Aslında enteresan bir olay oldu. Gidip konuştum oda San Marino adını duyunca olmaz diyerek kalkıp gitti
+ Ee
- Daha sonra beni arayıp. Hocam seni San Marinoya götüren sebep ne diye sorunca olaylar gelişti..Bir dostumun orada olduğunu ve kıramadığımı söyledim. Seninde bir Arjantinli olduğunu söyleyince. Merak edip kim olduğunu sordu. İsmini söylediğimde biran duraksayıp konuşmaya devam ettik. Öğrendim ki seni tanıyor eski bir öğrencinmiş. Senin adını duyunca seni çok sevdiğini ve paranın söz konusu olmadığını ilk uçakla atlayıp buraya geleceğini söyledi.. bikaç saate oda gelir
.................
Oldukça sevinçliydim nihayetinde bir oyuncu geliyordu ama kimdi ? üstelik beni tanıyormuş acaba kim ?
Unutmadan sizleri sürekli lafını ettiğim Gabriel ile tanıştırmak istiyorum artık. Abim dostum diyerek bahsettiğim dilimden düşürmediğim hatta çocuklugumun onu izleyerek geçtiğini söylediğim kişi oydu...Gabriel..Namı diğer Batigol..
Gabriel Batistuta !!
Beyler beni istedide gitmedim![]()
![]()
![]()
Sıkıntı yok rahat olun gençler (:
eyv hocam palace beklediğimden kısa sürdü bizde yeniden serravalle yolunu tuttuk
Bu arada eski öğrencim dediği Finne olmasınBenden demesi Finneyi alacak takıma...[/quote]
Arjantinli diyorum Finne diyorsunuz (: Gelmek isterse her daim kapmız açık tabii (: Ama 3.ligdeyiz eski bebelerden kimler gelmek ister bakacağız artık
Başarılar hocamBaya uzun soluklu bir kariyer olacağa benziyor.