Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 139 sonuç

Konu: Titanların Savaşı [ 1.Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada italya harici açık olan ligler İngiltere-Fransa-İspanya-Almanya-Türkiye-Arjantin-Brezilya-Danimarka-Norveç-Finlandiya-İsveç-Avustralya-Çin-Güney Afrika ve son olarak Güney Kore..oyuncu pörtföyümüzü dünyaya yayalım istedik (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu arada italya harici açık olan ligler İngiltere-Fransa-İspanya-Almanya-Türkiye-Arjantin-Brezilya-Danimarka-Norveç-Finlandiya-İsveç-Avustralya-Çin-Güney Afrika ve son olarak Güney Kore..oyuncu pörtföyümüzü dünyaya yayalım istedik (:
    Maşallah , maşallah.. Ne kadar ram var sende

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    bu kadar lig açık tutma bence ilk bir kaç sezon sorun olmuyo ama sonradan oyun baya yavaşlıyor

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Öncelikle başarılar dilerim kısa zamanda istediklerini yaparsın umarım..Taksitli transfer olayını çok iyi düşünmüşsün , işin içine taksit girince oyun çok kolaylaşıyor gibime geliyor benim o yüzden hiç kullanmam ben de ama daha zevki ve zor kariyer olacağı kesin..Çok konuştum tekrardan başarılar dilerim , takipçinim ara ara yazarım çekirdeğim bitince (=

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Öncelikle başarılar dilerim kısa zamanda istediklerini yaparsın umarım..Taksitli transfer olayını çok iyi düşünmüşsün , işin içine taksit girince oyun çok kolaylaşıyor gibime geliyor benim o yüzden hiç kullanmam ben de ama daha zevki ve zor kariyer olacağı kesin..Çok konuştum tekrardan başarılar dilerim , takipçinim ara ara yazarım çekirdeğim bitince (=
    est kardeşim teşekkür ederim
    Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Yerimizi alalım orucu senle birlikte açıyorum güzelde oluyor zaman geçiyor en azından....
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Başarılar Juan yerimizi alalım kariyerde
    eyv (:
    Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
    Ender Gelişen San Marino ataklarına, bir yenisini daha eklemek için... Vira Bismillah!
    Ender gelişen bizim değil rakibin atakları olucak bundan böyle
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Maşallah , maşallah.. Ne kadar ram var sende
    Quote Originally Posted by monocon View Post
    bu kadar lig açık tutma bence ilk bir kaç sezon sorun olmuyo ama sonradan oyun baya yavaşlıyor
    Şimdiye dek pek sıkıntısını görmedim. Ayrıca şuan hızı neyse ilerde de o şekilde olur tek fark oyun kaydederken kayıt dosyası büyüdüğü için zamanı uzayan tek olay o oluyor yada bana öyle geliyor..Yeni mecralar yeni gençler keşfetmek lazım (:

Yerimizi alalım orucu senle birlikte açıyorum güzelde oluyor zaman geçiyor en azından....

Ender Gelişen San Marino ataklarına, bir yenisini daha eklemek için... Vira Bismillah!

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Başarılar Juan yerimizi alalım kariyerde

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Seninle aynı zamanda bende yeni kariyerime başlamış bulunuyorum. Hatta aynı zamanda olduğu için kariyeri hikayesinde sende varsın

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

sırf senin kariyeri bakmak için bilgisayara bi girim dedim dün kaçırdıklarımdan sonra iyi bir ders aldım ama bi ilerleme olmamış hayal kırıklığına uğradım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seninle aynı zamanda bende yeni kariyerime başlamış bulunuyorum. Hatta aynı zamanda olduğu için kariyeri hikayesinde sende varsın
    Başrolde miyim ?
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    sırf senin kariyeri bakmak için bilgisayara bi girim dedim dün kaçırdıklarımdan sonra iyi bir ders aldım ama bi ilerleme olmamış hayal kırıklığına uğradım
    Sezon başı pek atraksiyon olmaz bende genelde transferlerle geçer bunu biliyor olman lazım (:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Mantıklı adamsın vesselam
    Bu yoksulluk beni 1 numaralı finans adamı yaptı
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    fitnes koçu önermiyolar hiç ilginç fizyoterapistler de bolca var bare iyi profili olan bir iki arkadaş var mı
    Pek iç açıcı degil şimdilik böyle ama işlei hafif rayına oturtunca birçoğuyla yolları ayıracaz. En azından sezon başı yola devam ediyoruz. Onca iş arasında birde personellerle uğraşmayalım istedik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Klüpte ilk işimiz oyuncu ve personellerle tanışmak oldu..

Personellerimize baktık izin veilenlerden oldukça fazla antrenöre sahip olunca hiç dokunmayalım dedik muhtemelen daha iyilerinide bulamayız (:

Ardından genç takıma baktık pek ışık yok aralarında birkça kiralık vardı onlara dokunamadık ama toplamda 48 genç + yedek takımda bulunan 1 oyuncu ve ana kadroda bulunan 8 kiralık oyuncudan 7sinin sözleşmelerini fesederek. Ek bütçe oluşturmayı hedefledik

Nitekim 700 bin kadar ekstra bütçe oluşturduk. Şimdi Elimizdeki yaklaşık 1400 lira ile beraber takımdaki eksik bölgelere nokta atışı yapıp ligde iddalı olmak istiyoruz. 2 sene içinde seri b ye çıkmayı hedefliyoruz. Listemizde birçok oyuncu mevcut ama paramız kısıtlı taksitte yapmıyoruz dolayısıyla aralarında en ihtiyacımız olan mevki ve fiyatı cüzzi olanları katmaya çalışacağız.Tabi fee agentlerıda hesaba katıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Mantıklı adamsın vesselam

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

fitnes koçu önermiyolar hiç ilginç fizyoterapistler de bolca var bare iyi profili olan bir iki arkadaş var mı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kazanmasına kazandı ancak yurt dışından Ab uyruklu oyunculardan başka kimseyi alamıyoruz. Bu durumda diğer ülkelerdeki transfer pazarı ve oyuncu gözlemlerimiz devam edecek. Radarımıza takılanları listeleyecez

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bir işletmeci olarak seninle daha çok fikir alış-verişinde bulunmam gerektiğini düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

+ Alo Gabriel
    - Juan sen misin ?
    + Evet evet benim
    - Nedir bu telaş hayırdır..bir yere mi yetişiyorsun ?
    + Beni boşverde esas senin bi yerlere yetişmen lazım..Atlayıp ilk uçakla yanıma geliyorsun
    - Yanına mı ?
    + Evet yanıma ha bu arada ingiltereye değil İtalya'ya..Ben seni Romada bekliyor olurum
    - Demek söylenilenler doğruymuş
    + Evet yeniden Serravalle'ye döndüm..ha unutmadan oralarda serbest olan ama Ab uyruklu şöyle gözüne kestirdiğin kim varsa getir buraya ama söylemen lazım verecek fazla paramız yok..
    - Dostum sen hakikaten çılgınsın...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ab pasaportlu kim varsa getir bölümünde sesli güldüm

Bu arada kimse bahsetmemiş ama Crystal Palace Kızları sen ayrılınca ne yaptı acaba

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ab pasaportlu kim varsa getir bölümünde sesli güldüm

Bu arada kimse bahsetmemiş ama Crystal Palace Kızları sen ayrılınca ne yaptı acaba
    Kızları bilmemde en çok şu taraftara acıdım..Hala benim takımı bıraktığıma inanmadığı ve stada elbet geleceğimi söyleyip staddan ayrılmıyormuş kaç gündür

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gabrieli çağırdım çağırmasına ama personel kadrom doluydu kimin yerine getirecektim ? Ah be tabiii ki yardımcım yapmalıydım Gabriel en yakın abim, dostum klüpte de en yakınımda olmalıydı..İlk iş mevcut yardımcımla yolları ayırmaktı..Saolsun oda durumu anlayışla karşıladı

Hocam öyle yapacağına,internetten San Marino ligini indirip oradan bir takım alsaydın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Hocam öyle yapacağına,internetten San Marino ligini indirip oradan bir takım alsaydın
    orjinal oyun üzerinde değişiklik yapmayı pek sevmiyorum (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve birkaç gün içinde Gabriel uçağa atlayıp Roma'nın yolunu tutmuştu..

.....................

Sanırım Gabriel'in bahsettiği sefer bu olsa gerek umarım yanında birileri vardır..

.......

+ Gabriel ! hoşgeldin dostum nasılsın ? yolculuk nasıl geçti ?
    - Saol Diaz kardeşim.
    + Yeniden Romada olmak nasıl duygu ?
    - Tarifsiz be dostum
    + Aslında pek ümidim yoktu ama gördüğüm kadıyla kimse gelmek istememiş
    - Oyuncu diyosun..Benimde umudum yoktu zaten San Marino adını duyan konuşmaya bile tenezzül etmedi.. Biri hariç.
    + Biri mi ? hani ben kimseyi göremiyorum
    - Sakin ol dostum heyecanını anlıyorum. Aslında enteresan bir olay oldu. Gidip konuştum oda San Marino adını duyunca olmaz diyerek kalkıp gitti
    + Ee
    - Daha sonra beni arayıp. Hocam seni San Marinoya götüren sebep ne diye sorunca olaylar gelişti..Bir dostumun orada olduğunu ve kıramadığımı söyledim. Seninde bir Arjantinli olduğunu söyleyince. Merak edip kim olduğunu sordu. İsmini söylediğimde biran duraksayıp konuşmaya devam ettik. Öğrendim ki seni tanıyor eski bir öğrencinmiş. Senin adını duyunca seni çok sevdiğini ve paranın söz konusu olmadığını ilk uçakla atlayıp buraya geleceğini söyledi.. bikaç saate oda gelir

.................

Oldukça sevinçliydim nihayetinde bir oyuncu geliyordu ama kimdi ? üstelik beni tanıyormuş acaba kim ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Unutmadan sizleri sürekli lafını ettiğim Gabriel ile tanıştırmak istiyorum artık. Abim dostum diyerek bahsettiğim dilimden düşürmediğim hatta çocuklugumun onu izleyerek geçtiğini söylediğim kişi oydu...Gabriel..Namı diğer Batigol..
    Gabriel Batistuta !!

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Beyler beni istedide gitmedim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    takımda 4 tane kondisyon antrenörü, 7 tane fizyoterapist var. Ne yapacaksa o kadar adamı boş yere maaş. Sen bana lazımsın yeni bir maceraya başlıyoruz. Konuyu gönderdim onay bekliyor...

Bu arada eski öğrencim dediği Finne olmasın Benden demesi Finneyi alacak takıma...

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

takımda 4 tane kondisyon antrenörü, 7 tane fizyoterapist var. Ne yapacaksa o kadar adamı boş yere maaş. Sen bana lazımsın yeni bir maceraya başlıyoruz. Konuyu gönderdim onay bekliyor...

Bu arada eski öğrencim dediği Finne olmasın Benden demesi Finneyi alacak takıma...
    Ben genç 19 yaşında Brezilyalı , u19'da En iyi fubolcu ödülünü alan biri olarak istedi ama yüz bile vermedim.Senin kariyerde artık başka bir adama bürüncem demekki

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ben genç 19 yaşında Brezilyalı , u19'da En iyi fubolcu ödülünü alan biri olarak istedi ama yüz bile vermedim.Senin kariyerde artık başka bir adama bürüncem demekki
    bilemiyorum artık, asistan mı olur, antrenör mü olur Bu arada yeni kariyerle ilgili ilk defa ipucu veriyorum. Bu rollere bürünmek için etek giymen gerekebilir erkek olarak Neyse Juan'ın konusunu kirletmeyelim, benim konu onaylandığında görüşürüz...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

bilemiyorum artık, asistan mı olur, antrenör mü olur Bu arada yeni kariyerle ilgili ilk defa ipucu veriyorum. Bu rollere bürünmek için etek giymen gerekebilir erkek olarak Neyse Juan'ın konusunu kirletmeyelim, benim konu onaylandığında görüşürüz...
    Sıkıntı yok rahat olun gençler (:
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar hocam Baya uzun soluklu bir kariyer olacağa benziyor.
    eyv hocam palace beklediğimden kısa sürdü bizde yeniden serravalle yolunu tuttuk
    Bu arada eski öğrencim dediği Finne olmasın Benden demesi Finneyi alacak takıma...[/quote]

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    hocam finne gelmiyecekmi
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Finnesiz olmaz kesin gelir
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Finne'nin gelme ihtimali olabilir.İtalya'nın tek kötü yanı Serie A dışında AB dışı oyuncu oynatamıyorsun sanırım.Serie A'da bile sezon başı max 2 AB dışı olması seni zorlayacaktır.
    Yani Brezilyalı adam gelme ihtimali yok beyler
    Arjantinli diyorum Finne diyorsunuz (: Gelmek isterse her daim kapmız açık tabii (: Ama 3.ligdeyiz eski bebelerden kimler gelmek ister bakacağız artık

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam Baya uzun soluklu bir kariyer olacağa benziyor.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri