Benim FM 14'te ilk almak istediğim takım ile oynuyorsun,sonuçlar muhteşem,bu gazla 4 sezon sonra Avrupa'ya gidersin.
Benim FM 14'te ilk almak istediğim takım ile oynuyorsun,sonuçlar muhteşem,bu gazla 4 sezon sonra Avrupa'ya gidersin.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2.TUR
Çok çok kötü oynadık zor rakibimize karşı, daha iyi şeyler yapabilirdik ama forvetleri Perovic buna izin vermedi.Tek golümüz Serdar'dan geldi.
![]()
Çok kötü olmamış aslında şimdi lige daha iyi yoğunlaşabilirsin.
Angara bebesiyiz la biz, her yerde çarpışırız![]()
Aykut Kocaman dönemindeki Ankaraspor gibi,1-0 olsun bizim olsun moduyla zirvedesin![]()
PTT 1.LİG 9.HAFTA
Manisa maçından sonra büyük çöküşteyiz, evimizde alacağımız bir galibiyet belkide eski haftalara döndürebilir bizi.
![]()
Fethiye galibiyeti güzel olmuş
ilk 8 maçta 16 puan toplamışız. maç eksiğimiz var. böyle devam edersek süper lig beklesin bizi.
Gayet güzel gidiyorsun. Böyle devam.
başarılar bende ankaralıyım güzel yeerlere getirmen dilegiyle![]()
Ankaraspor'u sevmesemde senden ötürü destekliyomİlk 2 de bitireceğini düşünüyorum
Galibiyet sevincimizi bir anda hüzün kapladı.Can Erdem 10-12 ay sahalardan uzak.![]()
PTT 1.LİG 11.HAFTA
Adana gibi zorlu bir rakibi zorda olsa yendik.Ahmet Güven 2.maçında 2.golünü attı ve bana kendini kanıtladı, artık kendisini hep ilk 11'de göreceğiz.
![]()
PTT 1.LİG 12.HAFTA
Efsane maç oldu.Bolu ev sahibi olmanın avantajını çok iyi kullandı ve maçı beraberlikle kurtardı, 3-1'ken kendimizie çok güvendik ve 3-3 oldu.Pouga ve Ahmet'in işbirliği beni çok memnun etti.
![]()