bu akşam 8 ha unutmayın herkes eklesin beni
cumartesi günü saat 1 de msn em açık unutmayın haaaaaaa bu arada kadro hazırkalede görkem savunın sağında emir solunda osman ortada sefaorta saha sağında sercan solunda enesforvet berkay(yani ben)
bu akşam 8 ha unutmayın herkes eklesin beni
cumartesi günü saat 1 de msn em açık unutmayın haaaaaaa bu arada kadro hazırkalede görkem savunın sağında emir solunda osman ortada sefaorta saha sağında sercan solunda enesforvet berkay(yani ben)
tamam berkay kaydettim seni cumartesi 13 te gelirim ben kaptan işini özelden konuşuruz tekrar...
ibob taktigi ulu orta öle heryere yazma.. beyaz takim bakar simdiiOriginally Posted by ibob
![]()
boşver ben o kadroyu temize çektim kağıda yani size maç günü gösteririm
ama şimdide gösteriğim
------------------------------------9 numara berkay---------------------------------------
--------------enes----------------------------------------------sercan---------
---------osman-------------------sefa-----------------------------emir-------
----------------------Ve işte 1 numara kaleci GÖRKEM---------------------
Bi de maçın saaati falan belli olsa...
ibob senin yaptiginin biraz daha gelismisi paint saolsun
![]()
nerde maç beyler??
Merhaba arkadaşlar;
Bugün Adminimiz Tolga(Tolginho) arkadaşımla beraber maç için yeri ayarlamaya gittik. VE en çok merkezi yer neresi olabilir diye düşündükten ve araştırma yaptıktan sonra Şişli Lisesi Halı Sahası'nda maçımızı ayarladık. Sizlere şimdi oraya nası ulaşabileceğinizi ve maç saatini söyleyeceğim :
Ulaşım :
Ulaşımı aslında çok basit. Şöyleki : Beşiktaş Fulya Tesislerini geçtiktekn sonra karşınıza Polat Building geliyo ve yol ikiye ayrılıyor. Sol taraftan devam edip yokuşu çıkarken saha saol tarafta kalıyor. Zaten görürsünüz kokocaman tabelası war. Ayrıca Şişli Etfal Hastanesi'nin ACİL ÇIKIŞ KAPISI KARŞISINDA! Tekrar söylüyorum. Şişli Etfal Hastanesi'nin karşısı DEĞİL! ACİL ÇIKIŞ KAPISININ KARŞISI! Ulaşım bakımından rahat yani. Ayrıca krokisi aşağıda zaten :
Yukarıda görmüş olduğunuz çizelge ulaşımı anlatan kısa bi çizelge. Öyle sanıyorum ki kolay bulacaksınız.
Maç saati 18.00-19.00 olarak ayarlanmıştır. Fakat en geç 17.30'da herkesi oraya bekliyoruz! Tekrar söylüyorum EN GEÇ 17.30'DA SİZLERİ ORADA BEKLİYORUZ!
Şimdiden hepinize bol şans...
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol
Turksportal Interactive Yöneticisi
maşallah beni sallamışsınız arkadaşlar ya...
yucel uzun
boy=1.81
kilo=74
yaş=18
mevki=eksik olan heryerde oynayabilirim.
özellikler=pas dağıtırım,tekniğim iyidir,uzun şutlarım etkili olur...
kullandığı ayak=sağ
bi de saha yedişerlik için biraz küçük gözüküyo ya:S
yücel nerdesin ya kaç gündür
o zaman yedek enes oluyo ikinci yarı benim yerime girer artık o da
ya yok sürekli değişiriz beyler ya...
comandante hoşgeldin nerelerdeydin yaabu arada sen nerde oturuyodun?maça gelirken siyah tişört giyiyoruz arkadaşlar ona göre aman unutmayalım
![]()
tamam arkadaslar ben yedek olurum sorun deil comandante oynar benim yerime zaten asil kadroda o vardi ben yedeklerdeydiim...
tamam beyler ben 30 dakka koşarım tıkanırım kaleye geçerim ben
arkadaşlar çok özür dileyerek gelemeyeceğimi açıklıyorum lütfen kusura bakmayın valla kız arkadaşımı annemle tanıştırcam bugün çıktı bu konuda ok midir zaten bi kişi fazlayız ve 3 arkadaşda yedeklerde benim yerime oyatacak bi kişi bulursunuz gelmeyi çok isterdim biraz satış yapmış gibi olucam ama anlamanızı rica ediyorum
sağlık olsun sefa haber verdiğin için teşekkür ederiz hadi hayırlısı olsun bakalım![]()
eywallah kaptan kusura bakmayın benim açığımı christiano enesao kapatır artık![]()
ooo teknolojiye ayak uyduruyoruuuz![]()
herıldın! bizde her türlü teknoloji bulunmakta!Originally Posted by enesao
takım maç yaklaştı durum nedir?
bi durum yok comandante kadro tamam...maç saatini bekliyoruz![]()
yarın maçımız var çok heyecanlıyım
arkadaşlar sercan arkadaşımız kim?takımda gözüküyor ama bu sayfada görmedim hiç onu?
Arkadaşlar; maçtan önce en yakın alışveriş merkezi Cevahir olduğundan buluşup, dolaşırız sanırım![]()
-
Siz tamamsınız galiba. Yarın için başarılar. Saat 18.00 de başlıyoruz o yüzden 17.30 gibi orada olursunuz. Tanışma faslı vs. derken 18 olur zaten.
Bu arada izlemek isteyen arkadaşlarınızı da getirebilirsiniz. Tribün kısmı da mevcut.
öncedende söylediğim gibi birisi yanına foto makinası alsın
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende foto makinesi yok ama telefon var![]()
-
olsun video ya alırsın veya birisine verirsin o alır sonra sitede paylaşırsınız
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
sercan benim arkadaşım bu siteye üye değil
en büyük siyahlar///lay lay lay lay lay lay lay lay laaay ahhhh siyahlar/lay lay lay lay lay lay lay lay laaay ahhhh siyahlar