Hocam İman Power kullanın hile değil merak etme![]()
Hocam İman Power kullanın hile değil merak etme![]()
Hileyle hurdayla işimiz olmaz
Unutmadan milli maç arasını da verelim hemen azerbaycan milli takımı garip bir takım değer/profil orantısızlıgı var asagı yukarı 400 500 biin euro bir oyuncunun değeri az da degil ama profilleri görüyorum adamlar bitik tek tük bir kaç bayrak adam var takımda onlar sakatlanmasın diye dua ediyorum
zaten 2 ayda bir maç oynadıgımız için macları toplu vereceğim
![]()
5-6-7-8-9.Haftalar ve Azerbaycan kupasındaki performanslarımız aşagıdaki gibidir yavaş yavaş form tutmaya başladık Canales kendine gelmeye başladı Milli Takım nisana kadar maç yapmayacak onun için şuan için tek odak noktamız Neftçi
güzel seçim
Lüksemburg'u beşlemişiz , zayıf bir ülke ama fark atmak iyi
Hocam milli maçları tek tek ve maç verileriyle birlikle paylaşır mısın ?
Hocam milli takım için bu taktiği kullan Arrigo Sacchi's 4-4-2 DM | High Pressure ! Hem defansif hem de atıyorsun seni toparlar bence İrlanda beraberlik ve İsrail galibiyet olmalıydı ama toparlarız![]()
Milli maçların ayrıntıları
İsrail maçının ss'ni hiçbir upload sitesi yüklemedi
İsrail bacolli (6,42) 2-1 Mahir ŞukurovAzerbaycan
7/17 şut 3/6
59% Topla oynama 41%
14 faul 13
2 sarı kart 1
Taktik için teşekkürler ama kendi futbolumu sahaya yansıtmak istiyorum yiyelim bakalım 4 5 biz gelmeden evvelde yiyolardı simdi en azından atıyolar![]()
Bence İrlanda maglubiyeti normal neden dersen premier league agırlıklı bir takım ve şansımız düşüktü ama israil konusunda haklısın kazanmamız gereken maçtı
Dünya Kupası Elemeleri 5.Maç
Yapabilecek çok bir şey yoktu artık İsrail Lüksemburg Kuzey İrlanda maçlarını bekleyeceğiz.
Ligi fikstür olarak vereceğim evet ligi uzun süre önde götürdük ama son iki maça kadar rakibimiz bir an olsun puan kaybetmedi son iki maçta 2 1 yenilgi ve 1 beraberlik alınca şampiyonlugu kaybettik tesellimiz kazandığımız Azerbaycan Kupası oldu
Oyuncu verilerimiz
İlk sezon son iki maçta giden şampiyonluk cidden canımı çok sıktı.Hücum yönünden ne kadar etkili olduysak aynı şekilde savunmada da bir o kadar kötü oynadık zaten ligdeki maç skorlarından bunu görebiliyoruz.Bunun için savunma adına bazı değişiklikler yapmak gerekiyordu.Yönetim sağolsun kulübün simgesine petrol rafinerisi simgesini süs diye koymuş cimrilikte sınır tanımadılar ve 2.sezon bütçesi olarak 90 bin € verdiler.Oyun databesimde sadece Azeri ligi dsında 3.lige kadar brezilya ligleri var ama database küçük takım itibari düşük olunca transferlerimizi azerbaycan ligindeki serbest oyunculara yönelttik ve öncelikle savunmayı üç oyuncu ile güçlendirdik
Raşad Sadıqov-Ligdeki yerli olarak en iyi stoper bonservis ödemedik
İbrahim Kargbo-Çok yönlü güçlü tecrübeli uzun vadede olmasa bile bu sene beni götürür
Oumar Kalabane-Bu abimizi Vestel Manisaspor'dan da hatırlayabilirsiniz.O da takıma free geldi
Avrupa Liginde ilk eleme turunda ki rakibimiz San Marino temsilcisi Tre Penne'ydi.
2.Maç
Güzel bir antreman maçı oldu bizim için önümüzdeki turda rakibimiz Belçika temsilcisi GENK
Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 1.Maçı
Genk avantajlı konumda işimiz zor
Genk'i içeride geçeriz gibime geliyor da yanlız şöyle bişey var Ermenistan'dan içeride 5 yemek hiç olmamış bu gerçekte olsa adamı direk asarlarciddiyim
Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 1.Maç
Açıkçası zor bir maçın bizi beklediğini biliyordum ama bu kadar farklı bir skor gelmesi beni çok sinirlendirdi.Artık ikinci maçta ultra-atak bir sistem ile mucizeyi kovalayacağız
Genk'i eleyip bu takıma elenmek olmaz 2.maç tarihi bir geri dönüş bekliyoruz
Yeni stoperlerimiz iyi..
Genk'i elemişiz ama S.Bratislava'ya eleneceğiz heraldeRövanşta fark atmalıyız..
İkinci Maça çok yogun baskı ile başladık goller bir türlü gelmedi 70ten sonra bir mucize gercekleşti ve en azından bir tur daha bu turnuvanın içinde olmaya devam ettik
Bilen arkadaşlardan ricam biz artık ne zaman gruplara kalacağızsabahtan beri geçmedigim eleme kalmadı![]()
![]()
.Bunları da geçtik yine eleme oynayacağız bu sefer rakip Hırvat temsilcisi Hajduk Split
Bu defa son ama Hajduk Split sonumuz olmasın
Hırvat takımları dişlidir aman dikkat et ! Elemeleyiz ve gruplara kalmalıyız![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lHXNPQtzjw8
Hajduk Split 1.Maç -Büyük avantaj yakaladık korumaya çalışacağız
Emil Balayev Nam-ı Diğer Hazar KaplanıYabancı kalecilerimi satıp onu oynatmamın meyvelerini alıyorum
Orhan Aliyev - Azeri Mermisi
Neftçi Bakü Hajduk Split
Az biraz şans biraz deli cesareti ile oynadıgımız hücum futbolu ne derseniz diyin ama artık gruplardayız ve yeni bir serüven bizi bekliyor.Çok farklı skorlarla maglup olabiliriz galibiyetsiz grubu bitirebiliriz ama kazançlarımız daha büyük olacak maddi açıdan kulüp itibari açısından çok önemli artıları kazanma aşamasına ulaştık. teşekkür ediyorum oyuncularıma![]()
iyi bi kurayla gruptan çıkma şansın var bence elediğin genk falan 2. torbadan katılıyo kuraya
Keşke dediğin gibi olsa ama bayağı zor bi gruba düştük ama kolay teslim asla olmayacağız.
Bu arada Avrupa Ligi'nin verdiği mutluluktan lig maçını paylaşmayı unutmuşum
Azerbaycan Ligi 1.Hafta
Canales 2 ay kadar sakattı hazırlık dönemini ve eleme maçlarını kaçırdı şimdi iyileşti ama formayı kapması için çok çalışmalı çünkü ileri uçtaki Özbek golcü Nasimov Avrupa Ligi'nde 8 maçta 7 gol attı Aliyev ise gelişimini sürdürebilmesi için 11'den çıkartılmayacak Canales Nasimov dönüşümlü oynayacak
Yine Kalabane sakattı o da iyileşti ve on bire dönecek zira oynadıgı dönemde harika performans gösterdi.
Avrupa Ligi'ne katılımdan 1.3 milyon € aldık ilaç gibi geldi takıma bütçemiz çok kısıtlı
Ve bugün transfer gününün son günü free olarak 18 yaşındaki bu rus bebesini kadromuza kattık bundanda büyük patlama bekliyorum kafalarsam azeri yapıcam
maçlar güzel grup zor ama bu aşamaya gelmekte büyük başarı
2 3 ve 4.hafta Hafta Maçları
Avrupa Ligi Maç Sonucları
Dünya Kupası Grup Elemeleri Azerbaycan Milli Futbol Takımı
![]()
AL grubu normaldir , Milli takımda biraz daha iyi olabilirdik puan açısından..
Yav şu Ravan hiç şansımız tutmuyor yine Ravan şampiyon olacak heralde![]()
Sorma 7'de 7 gidiyorlar üstelik ahım sahım bir kadroda yok helal olsun adamlara ya milli takım hani ne yapsan olmuyor öyle bir takım şuan zaten kısa sürede bişe beklemiyorum üç seneden fazla yani onların işi.Milli takım yöneticileri memnun diye bi mesaj aldım mesaj kutumda bilmiyorum
Zaten beklenen sıralam grupta aşagı yukarı lüksemburgdan sonra bizim gelmemiz israil'de benayoun kayal gibi üst düzey oyuncular vardı kuzey irlandada zira manulu evans ve premier league topcuları e bizimkiler direnemedi pek![]()