aklımı karıştıran nokta 1.pc de virüs warsa karttan alısveris yapcam şimdi trojen-vs başka virüsler warsa avast war bişi bulmuyor ama korkuyorum yani kart hesabına felan bişi olur diye .![]()
Almedia'nın güncellemesi olmuş bu.![]()
Gayet iyi başlamışız lige.![]()
Erken bir kırmızı kart olmuş.Kazanırdık yoksa.
Kırmızı kart maçı koparmış.
aldm kardo fm14steam ad : wesleygorkem ekliyebilirsin haniiii
![]()
oğuz adam gibi yönet beşiktaşımı![]()
Gidişat süper.
başarılar oğuz hocam iyi gidiyosun![]()
Gidişat iyi hocam ama daha iyide olabilir![]()
Daha herşeyin başı.![]()
Oğuz paylaşımı son paylaştığın şekilde devam etttir göze çok hoş geliyor , bu arada Kayseri iyi çırpmış onun haricinde iyisin
@5267 Teşekkürler
@WesleyGorkem Teşekkürler
@davidalaba27 Teşekkürler
@Burak Akmanoğlu Teşekkürler.
@19Karabulut07 Kariyeri bu paylaşımla sürdürmeyi düşünüyordum ,senin de onayınla yürürlüğe koyuyorum
----- SPOR TOTO SÜPER LİG -----
Çok gol yiyorduk taktikte değişikliğe gittim,son iki maçta gol yemeden zorda olsa kazandık.Taktik üzerinde biraz yoğunlaşırsam gol yollarındaki sıkıntıyı da çözeceğiz
Son güncelleme harika abi
Taktiğini atar mısın (Paylaşır mısın)?
Oğuz oyun kolay mı olmuş biraz daha beta sürümünde bile herkesin taktiği yardırıryor
peş peşe galibeyetler iyi olmuş büyük maçlarda daha iyi bir grafik çizmelisin ama![]()
Şampiyonluğa koşuyoruz![]()
Abi bence Fernandes'i TB oynat, Ozzie OK olsun Necip/Atiba SO oynat daha verimli olur
Kerim'i de Olcay ile değişmeli oynatabilirsin
Forvette ise Ömer i de kullanabilirsin![]()
Moruk şöyle söyliyim sana,Taktiği kurdun direktifleri kalıyor.Onlarıda yardırırsan gelen geçen 3 4 atıyo sana.Mantıklı bir sistem kurman lazım yoksa maç kazanamazsın.
Gs maçını kazandık,Liderliğe devam
evet inşallah şampiyon olacağız
Fernandes öyle daha iyi oynuyor,Kerim"i de rotasyonda kullanamam![]()
Son 3 maç nolmuş la öyleee !![]()
Başarılar kardeşim.Herhalde oyunda defansif sorunu herkes yaşıyormuş.Kullandığın taktikte orta sahaya kesici bir oyuncu lazım.
GS maçı efsane olmuş![]()