hocam süpersiniz, zahmet olmayacaksa gs listesini de çok merak ediyorum yollayabilir misiniz?![]()
hocam süpersiniz, zahmet olmayacaksa gs listesini de çok merak ediyorum yollayabilir misiniz?![]()
Zahmet olmazsa Eskişehirspor'u da koyabilirmisiniz
Çok teşekkür ediyorum
Dostum zahmet olmazsa Adana Demirspor'u ve Southport'u da atabilir misin ?![]()
Hocam merhaba bende ts kadrosunu alabilirmiyim
Edit:Genie ne zaman çıktı ben sitesinde göremedim varsa link alabilirmiyim?
Oyuncu Profillerine bakmak için (Sadece Süper Lig ve PTT 1.Lig)
http://dosya.turksportal.net/research/14.0.0/
...
@Laz61g
FM Genie Scout 14 yayınlandı mı ? Bu konuda bilgim yok, burada paylaşım yapan arkadaş bunu açıklarsa daha sağlam bilgi olur. Şahsi fikrim kullanmamanız yönünde, zira oyunda yapılabilecek pek fazla aksiyon yok. Scoutlar işin çileği, oyun içinde onları da kullanmadıktan sonra iş maça gir çık olayına girer ki bu da oyun zevkini günden güne düşürür.
...
Şuana kadar atılan (İçinde oyuncuların PA'larının paylaşıldığı tüm resimler) Spoiler içine alındı, lütfen bundan sonra aynı şekilde paylaşım yapınız. Scout programlarını kullanmayanlar için ön sürpriz olmasın.
...
Hadi Tarık ı geçtim de Erkut Şentürk ün aldığı şu PA değeri gerçekten komik, bu adam A2 liginde Muhammed le birlikte adından en fazla söz edilen isimlerden biriydi.
Abi olay tamamen popülarite meselesi , oyuncu İstanbul
takımındaysa mutlaka iyidir , iyi olmalı gözüyle bakılıyor. Mesela Recep Niyaz , Fener'de diye bu PA ya sahip. Bizde, Bursa'da yada Adana Demir de olsa alıcağı max PA 120 olurdu. Gerçi araştırmacılara gelene kadar bu İstanbul yanlısı medyayı eleştirmek gerekiyor
Bu kadar göze batmasa emin ol yüksek potansiyeline rağmen hakettiği değeri görmezdi. Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan ı ele alalım , 2 sene üst düzey bir performansla PTT 1. ligde mücadele etti ve hakettiği yer olan Süper Lige transfer oldu.Koşan,baskı uygulayan ve özellikle topsuz alanda gerçekten etkin olan belkide süperligin en diri oyuncusu fakat hakettiği profil bu mu ? hadi profili boşverelim hakettiği PA bu mu ? Bunca tecrübesi olan bir futbolcuyu daha süperlig tecrübesi olmayan yeteneği hakkında kimsenin şüphesinin olmadığı fakat bunu sahaya yansıtacağı hakkında kafalarda soru işareti bırakan Recep Niyaz ın önüne koymak yanlışmı olur ? Bu durumun sebebi basında ki medyada ki İstanbul hegomanyası buyunduruğudur. Yerellikten uzak Türk futbolununda bu denli içler acısında olma sebebide budur
@xwerswoodx iyide burada scoud paylaşımı var zaten girenler spoiler yemek için giriyor
yeme istemeyen girmez![]()
Bu genie scout ücretlimi olumş geçen sene bedava indirmiştimdeadnan janujaz ve emre canın ca pa değerlerini görebilirmiyiz acaba ?
merhaba;
FM Genie Scout almak istiyorum fakat bağış bölümünde Unique ID bölmünü geçemiyorum buraya ne yazmam gerekiyor. lütfen yardımcı olurmusunuz
full sürümü free olmucak bu senede dimi
FM Genie Scout sitesine girdikten sonra bağış kısımı geçiyorum son aşamada Unique ID: bölümünü geçemiyorum buraya ne yazmam gerekiyor.
lütfen yardımcı olurmusunuz
Yeni konu açmayayım dedim de, Rene Mihelic'in profilini acaba atabilir misiniz?
fmscout u kurdum türkçe dil seçeneği yok sanırım bu program için en güncel türkçe yamayı nereden bulabilirim? nette baktımlarım hepsi çok eski.
Türkçe dil desteği henüz yok,daha doğrusu türkçeye çevirecek kişi yok..Diğer dillerde çalışmalar devam ediyor..Şuan ki GS14 beta sürümünün türkçe yamasıda yok belirteyim.
önceki sürüm fmscout sürümlerinin türkçe yaması uymazmı fm14 için?