Maaşlı olmuş amatör de ya tüh hiç iyi olmadı bu.
Emeğine sağlık kardeş.
Maaşlı olmuş amatör de ya tüh hiç iyi olmadı bu.
Emeğine sağlık kardeş.
teşekkürlerkardeş bu dediğini kontrol ettim şu anki kariyerimdeki amatör takımları inceledim dediğin olay yani oyuncuların maaşlı olması sadece takımların altyapıdan çıkardıkları oyuncular için geçerli fakat diğer oyuncular maaşsız
ama böyle de olsa hata var halletmeye çalışacağım
![]()
Bu sistem oluyor editörle. Her 3 grup alt lig olarak eklenmiş durumda. 3. Lig için genel play-off değil de her grup için farklı farklı play-off ekleyeceksiniz.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Veysel hocam, Küçükçekmecespor'u alacaktım yaptığın yamayı indirdim ancak oyunda göremedim takımı. Mackolik'ten baktım Bölgesel Amatör Lig 9. grupta yer alıyor K.Çekmecespor.
http://www.mackolik.com/Takim/2487/Kucukcekmece
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Küçükçekmecespor geçen sene play-out maçında kaybettiği için bölgesel ligde değil bu sene.
Slm Yamada Eksiklik Var Bölgesel Amatör Ligde Bartınsporda Oynayan Suriyeli Oyuncu Ziad Ajouz Yok
Slm Yamada Eksiklik Var Bölgesel Amatör Ligde Bartınsporda Oynayan Suriyeli Oyuncu Ziad Ajouz Yok
slm bölgesel amatör ligde bartınsporda oynayan ziad ajaouz adlı oyuncu yok
ya mesajı fazla attım pardon adminler
Ellerine sağlık hocam, deneyelim bakalım nasıl olmuş![]()
kardeş bende olmadı ya nasıl yapıcaz 1 dosyaya hayır diyordu türkiyeyi seçemiyordum onu kaldırdım seçiliyor ama olmuyor
oldu kardeş yaptım ama sorunlar gene devam ediyor yozgat yimpaş sporu alamıyorum.
bir hata var tekirdağsporun ezeli rakibi lüleburgazspordur
NOT: Yeni güncellemede süper amatör ligleri de aktif olacaktır!!
başladıktan 10 gun sonra yine hata vermicek dimi
Kardeş benim bu yamamda oyundan atma sorunu yoktu ancak ne gibi bir hata aldığını merak ettim.
Ama yeni güncellemede herhangi bir hata olmamasına dikkat edeceğim.
Kariyer forumundaki Erzurumspor kariyerimde deniyorum zaten şu an ufak tefek eksiklikler var onları düzelteceğim en kısa sürede (1-2 gün) paylaşacağım.
açıyorum temmuz 10 gibi atıor oyundan tam tarihi hatırlamıom ama atıyordu
sanırım o benden kaynaklanan bir hataydı sistemi geri yukleyınce sorunsuz açılmıstı
İstanbul Süper Amatör gibi Bölgesel Amatör liglerini de yapman mümkün mü?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
merhaba arkadaşlar .bir sorum olucak diyelim süper lige kadar çıktım ligleri kapatabiliyormuyum sonradan..
Sağol bu arada Kırşehir Köy Hizmetlerinin adı Yeşil Kırşehir Oldu