2013-2014 SEZONU TAKTİĞİMİZ : KONTRADEFANS
Muhtemelen bu taktikle çok gol atıp çok gol yiyeceğiz..Bu ligde hiç bir zaman yenilemeyecek takımlar var.Zaten o takımlara hangi taktikle çıkarsak çıkalım bizi ezecekler.Ama bu taktikle orta halli takımlara üstünlük kurmayı düşünüyorum.
Taktik özellik gereği ileride çok adamla bulunup top rakibe geçtiğinde hızlı bir şekilde savunmaya dönmeyi amaçlıyor.Ofsayt taktiği en büyük silahımız olacak..Zaman zaman tek stoper 3 dmc denedim yine gayet güzel oldu.Bakalım ligde neler olacak.
Doktor bu ne ?![]()
Şaka bir yana daha önce böyle bir taktik hayatımda ne gördüm ne duydum.. Bari birer kenar oyuncumuz olaydı
Susaeta ve Muniain i kanatlara çekmek mümkün değil mi ?
Verdiğim komutlarla hem yer değiştiriyorlar hemde kanatlara iniyorlar zaten.Fm tarihinde ilk defa komutlar bu kadar değerli oldu.Ve gerçekten sahada yansımaları görülüyor.Maç başlayınca rakip takımda anlamıyor zaten hemen diziliş değişikliğine gidiyorBu arada doktor olduğumu nerden anladın :P
Taktik çok ilginçmiş hocam![]()
30 şut yemişiz![]()
![]()
Valladolid gibi bir takımdan 30 şut yemek bence çok fazla.
Valladolid'den 30 Barçadan 300![]()
Kısıtlı kadroya rağmen riskli sayılabilecek bir taktik ile bence 2'de 2 yapmak büyük başarı.Tebrik ediyorum,takipteyim.
Galibiyetler güzelde, istatistikler olmamışBanega ve Khedira abartı olmuş gerçekten.
Madrid maçı öncesi Ancelotti henüz resmi maçlarda süre vermediğim Gabilondo yu takımın en zayıf halkası ilan etti.Bu arada bilmeyen arkadaşlar için ufak bir bilgi vereyim.Kararlılığı düşük olan oyuncular için bu demeçleri verirseniz maçta bocalarlar.Hatta bazen mutsuz duruma gelirler ve teknik adam o oyunucuyu oynatmaktan vazgeçer.Kararlılığı yüksek bir oyuncu ise tam tersi maça motive olur bende inadına Gabilondoyu oynatacam bakalım ne olacak.
3.HAFTA
Topa sahip olabilirsiniz ama ruhumuza asla !!! Real e ciddi bir şok yaşattık.Marcelonun kırmızı kartı işimizi kolaylaştırdı.Kaleci Iraızoz maçın adamı oldu.Ve Gabilondo en güzel cevabı sahada verdi defansı ve kaleciyi çalımlayarak topu ağlara gönderdi.Deplasmandan altın değerinde 3 puanla döndük averajla 2.yiz
Gabilondo !!Galibiyet güzel.