Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 110 sonuç

Konu: Bilbao İle Yeniden ''BASK''ıyı kurma zamanı.Taktik : Kontradefans..

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Muniain, Herrara, Benat.
    Harika oyuncular.

Hazırlık dönemi harika geçmiş.Avrupa ligine katılmak olmalı ligde hedef..
    Eve oldukça formdalar zaten ama şuan takımın en formda ismi Iraola

2013-2014 SEZONU TAKTİĞİMİZ : KONTRADEFANS

Muhtemelen bu taktikle çok gol atıp çok gol yiyeceğiz..Bu ligde hiç bir zaman yenilemeyecek takımlar var.Zaten o takımlara hangi taktikle çıkarsak çıkalım bizi ezecekler.Ama bu taktikle orta halli takımlara üstünlük kurmayı düşünüyorum.

Taktik özellik gereği ileride çok adamla bulunup top rakibe geçtiğinde hızlı bir şekilde savunmaya dönmeyi amaçlıyor.Ofsayt taktiği en büyük silahımız olacak..Zaman zaman tek stoper 3 dmc denedim yine gayet güzel oldu.Bakalım ligde neler olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Doktor bu ne ?

Şaka bir yana daha önce böyle bir taktik hayatımda ne gördüm ne duydum.. Bari birer kenar oyuncumuz olaydı

Susaeta ve Muniain i kanatlara çekmek mümkün değil mi ?

Doktor bu ne ?

Şaka bir yana daha önce böyle bir taktik hayatımda ne gördüm ne duydum.. Bari birer kenar oyuncumuz olaydı

Susaeta ve Muniain i kanatlara çekmek mümkün değil mi ?
    Verdiğim komutlarla hem yer değiştiriyorlar hemde kanatlara iniyorlar zaten.Fm tarihinde ilk defa komutlar bu kadar değerli oldu.Ve gerçekten sahada yansımaları görülüyor.Maç başlayınca rakip takımda anlamıyor zaten hemen diziliş değişikliğine gidiyor Bu arada doktor olduğumu nerden anladın :P

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Verdiğim komutlarla hem yer değiştiriyorlar hemde kanatlara iniyorlar zaten.Fm tarihinde ilk defa komutlar bu kadar değerli oldu.Ve gerçekten sahada yansımaları görülüyor.Maç başlayınca rakip takımda anlamıyor zaten hemen diziliş değişikliğine gidiyor Bu arada doktor olduğumu nerden anladın :P
    ahahah

Bu taktikli başarılı olursan efsane olur

( Cidden doktor musun ? )

ahahah

Bu taktikli başarılı olursan efsane olur

( Cidden doktor musun ? )
    Evet diş hekimiyim..İnşallah başarılı olur İlk hafta maçını zorda olsa kazandık ss leri eklerim birazdan

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Taktik çok ilginçmiş hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Evet diş hekimiyim..İnşallah başarılı olur İlk hafta maçını zorda olsa kazandık ss leri eklerim birazdan
    Merakla bekliyorum güncellemeyi..

CLUJ DEN ÇİFTE TRANSFER

Gereksiz 2 oyuncuyu satıp kasamıza bir miktar parayı koyduk.

Last edited by muzoadux : 04.Kasım.2013 at 23:50

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Taktik çok ilginçmiş hocam
    Evet ama bakalım işe yarayacakmı

Merakla bekliyorum güncellemeyi..

1.HAFTA

Bu sezon çok gol atar çok da gol yeriz demiştik.Ama öyle olmadı.İlk maç sıfır sıfır berabere bitecek derken 90 + 2 de Kike Sola nın müthiş kafa golüyle deplasmandan 3 puanla dönerek lige iyi bir başlangıç yaptık.

KİKE SOLA

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

30 şut yemişiz

30 şut yemişiz
    aynen ama adamların kafası karıştığından organize olamıyorlar

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Valladolid gibi bir takımdan 30 şut yemek bence çok fazla.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Valladolid'den 30 Barçadan 300

İSPANYA LİGİ TRANSFERLER

Ever Banega rekor ücretle PSG e gitti.Valencia kasasını doldurdu.Atl Madrid ise kadrosunu Essien ile güçlendirdi.Khedira da bence abartı bir paraya Man City e gitti.Real büyük transfer yapmazken Barça nın tek önemli transferi Matic oldu

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Valladolid gibi bir takımdan 30 şut yemek bence çok fazla.
    aynen son saniyede yüklen komutu verdimde bir gol bulduk yoksa maç rakibin hakkıydı

Valladolid'den 30 Barçadan 300
    Taktiğe uyum arttıkça düzelecek umarım

2.HAFTA

Golü bu sefer Toquero ile erken bulduk.Gurpegi atılana kadar sahanın tek hakimiydik.Maç 2-1 e gelsede sahadan galip ayrılmayı bildik.Haftaya Real Madridl e oynayacağımız maç öncesi moral depoladık ..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Kısıtlı kadroya rağmen riskli sayılabilecek bir taktik ile bence 2'de 2 yapmak büyük başarı.Tebrik ediyorum,takipteyim.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Galibiyetler güzelde, istatistikler olmamış Banega ve Khedira abartı olmuş gerçekten.

Madrid maçı öncesi Ancelotti henüz resmi maçlarda süre vermediğim Gabilondo yu takımın en zayıf halkası ilan etti.Bu arada bilmeyen arkadaşlar için ufak bir bilgi vereyim.Kararlılığı düşük olan oyuncular için bu demeçleri verirseniz maçta bocalarlar.Hatta bazen mutsuz duruma gelirler ve teknik adam o oyunucuyu oynatmaktan vazgeçer.Kararlılığı yüksek bir oyuncu ise tam tersi maça motive olur bende inadına Gabilondoyu oynatacam bakalım ne olacak.

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Kısıtlı kadroya rağmen riskli sayılabilecek bir taktik ile bence 2'de 2 yapmak büyük başarı.Tebrik ediyorum,takipteyim.
    Teşekkür ederim

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

İSPANYA LİGİ TRANSFERLER

Ever Banega rekor ücretle PSG e gitti.Valencia kasasını doldurdu.Atl Madrid ise kadrosunu Essien ile güçlendirdi.Khedira da bence abartı bir paraya Man City e gitti.Real büyük transfer yapmazken Barça nın tek önemli transferi Matic oldu
    Bu ücretler TL'ye göre, € değil.Tercihlerden € olarak değiştirirsen alışılmış olur bonservisler maaşlar falan daha iyi anlaşılır olur yani

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bu ücretler TL'ye göre, € değil.Tercihlerden € olarak değiştirirsen alışılmış olur bonservisler maaşlar falan daha iyi anlaşılır olur yani
    A gerçekten farkekmemişim Bende diyorum Banega nasıl 90'a gider en fazla 35m avrodur o.

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Galibiyetler güzelde, istatistikler olmamış Banega ve Khedira abartı olmuş gerçekten.
    Topa sahip olma oranımız oldukça düşük.Kısa pas oynuyoruz belki ama yüksek tempoda oynadığımızdan birazda böyle görünüyor istatistiklerde.

Bende yıllardır Tl ye alıştığımdan bana böyle kolay geliyor

3.HAFTA

Topa sahip olabilirsiniz ama ruhumuza asla !!! Real e ciddi bir şok yaşattık.Marcelonun kırmızı kartı işimizi kolaylaştırdı.Kaleci Iraızoz maçın adamı oldu.Ve Gabilondo en güzel cevabı sahada verdi defansı ve kaleciyi çalımlayarak topu ağlara gönderdi.Deplasmandan altın değerinde 3 puanla döndük averajla 2.yiz

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Gabilondo !! Galibiyet güzel.

CALDERON BILBAO DA !!!

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri