Meireles ucuza gitmiş sanki ?
Meireles ucuza gitmiş sanki ?
,
Sezonun ilk maçı olması sebebiyle kondisyon eksikliği vardı. Buda rakibimizin pozisyon bulmasını sağladı. Ama tecrübeli ayaklar sayesinde maçı kazandık. Galvez'in ilk maçta gol atması ayrıca mutlu etti.
S.T.S.L 1.HAFTA
S.T.S.L 2.HAFTA
S.T.S.L 3.HAFTA
Süper Lig Maçlarını değerlendiricek olursam. Sivas maçına kadar malum uyum süreci nedeniyle galip geldik ama takım beni tatmin etmedi ama Sivasspor maçında güzel oyun ile istatisliklerdede görüldüğü gibi ezici üstünlük vardı bunun böyle sürmesi için ben ve ekibim gayretli bir şekilde çalışıyoruz.
İLK 11
3 maçtada gol yememek çok iyi hocam
Süper kupa güzel olmuş ayrıca lige de çok iyi başlamışız![]()
S.T.S.L 4.HAFTA
Maça iyi başladık ilk dakikalarda güzel uzaktan bir gol geldi. Elazığ şut pozisyonu buldu ama değerlendiremedi. Rakibimize bu kadar şans vermek iyi değil ama ilerledikçe açıklar kapanıcak.
S.T.S.L 5.HAFTA
Çok çok ilginç bir maç oldu. Maçta ilk golü bulduk farka gidicek gibi göründü ama Hurşit'in müthiş performansı 10dk da takımı öne geçtiler. Rize 3-1 ilk yarıyı bitirdi.Devre arasında iyi bir azarladım.2 oyuncu değişikliğiyle durum 4-4'e geldi 90+2 de kornerden musa nizam direğe takıldı. 1 puan aldık ama Rize iyi performans gösterdi.
T.K 2.ELEME TURU
Yedek ağırlıklı bir takımla maça çıktık. Zayıf rakibe karşı alınan net bir sonuç.
S.T.S.L 5.HAFTA PUAN DURUMU
Kaybetmemişiz ama 4 maç berabere kalmışız.En azından bu sayı iki olsa daha iyi olabilirdi.Galatasaray'la puan farkını biraz açmış olurduk![]()
Vitinhoyu ben de almıştım çok verimli cidden.
Selçuk Şahini göndermene kızdım![]()
![]()
Vitinho gittikçe alışmaya başladı.
Hocam beraberlik maçlarına bakarsan istatisliklerde şut sayılarımız 20 üstü kaleyi bulan ona yakın trabzon maçında son dakikada yedik. Eskişehir maçında kırmızı yedik orta sahada eksik vardı . Berabere biten maçlardaki rakiplerimiz iyiydi diyebilirim.
S.T.S.L 13.HAFTA
Rakibimiz kırmızı kart görmesiyle birlikte oyuna tamamen hükmettik. Sonucunda farklı sonuç ortaya çıktı.
T.K 4.ELEME TURU
Zayıf rakibimizi yedek ağırlıklı kadroyla yendik.
S.T.S.L 14.HAFTA
Salih'in atılmasıyla birlikte taktiksel olarak biraz daha atak oyununa döndük. Gol geldi ancak yerinde hamleler yapmayınca maçı kaybettik.14 haftada tek mağlubiyetimiz.
S.T.S.L 15.HAFTA
Maçı tamamen elimizde tuttuk bol pozisyonlu maçta 1 gol çıktı.
T.K 5.ELEME TURU
Zayıf rakibimizi yedek ağırlıklı kadroyla yendik.
S.T.S.L 16.HAFTA
Derbi maçına inanılmaz iyi hazırlandık. 1 hafta boyunca gerek bireysel gerekse takım olarak kampa girdik. Deplasmanda olması dezavanaj gibi gözüksede Fenerbahçe söz konusu olduğu zaman gerisi teferruattır. Sadece 2 kaleyi bulan şutu vardı Galatasaray'ın bizim ise 11 kaleyi bulan şutumuz vardı. Toplam 505 pastan 480 e yakın isabetli pas .
[YOUTUBE="rXgds4Dsy0Q"]MAÇIN TEK GOLÜ[/YOUTUBE]
S.T.S.L 17.HAFTA
Derbiden sonra çıktığım maçta rakibimize şut attırmadan maçı tamamladık.Attığımız 3 gol izlenmeye değerdi.Devreyi Böylece kapatmış oluyoruz.
S.T.S.L 1.DEVRE PUAN TABLOSU
T.K GRUPUMUZ
Spoiler: TOPLU FİKSTÜR
ÖNÜMÜZDEKİ 9 MAÇ
FİKSTÜR HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ YAZMAYI UNUTMAYINIZ....
Galatasaray'la başa baş gidiyoruz 2.yarı daha bi heyacanlı olacak![]()
Yorum Yapan Yapmayan Herkese Teşekkürler Forumda Ilginin Olmaması Nedeniyle Kariyeri Sonlandırıyorum. Başka Kariyerde Görüşmek üzere. Kendinize çokkk Iyi Bakınnn