Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 92 sonuç

Konu: Rudi Garcia: Yeni Kral 3-4-3 | AS Saint Etienne 2.Sezon

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

LIGUE 1

1. AC Ajaccio 0-2 AS St.Etiene

İlk lig maçında üstelik deplasmanda, 2-0 galibiyetle başlamak iyi oldu. Bu galibiyeti sevindirici kılan bir başka şey ilk onbir kanat oyuncularımız Salvio ve Tabanou'nun sakatlıkları nedeniyle yer alamamasına rağmen kazanmamız.

..
    ..
    .

2. AS St Etienne 2 - 1 Guingamp

Üstün olduğumuz bir maçtı. İsmen de tanıdığım Guingamp'ta önlem aldığımız tek adam Yatabare ikinci yarının hemen başında en çok korktuğumuz şeyi yaparak defansın arkasına sarktı ve golü yazdı. Yüklenerek Anderson ile golü bulduk. Takıma sürekli taktiksel antreman yaptırdığım için hücum varyasyonları konusunda biraz zaafımız olabilir.

..
    ..
    .

AVRUPA LİGİ

Avusturya'lı Pasching grup aşamasından önceki son rakibimiz. Bu maçtan sonra oynanacak Lille maçını düşünerek as oyuncuları dinlendirdim. Fark eden bir şey olmadı Kolay bir galibiyetti.

..
    ..
    .

3. LOSC Lille 0-2 AS St. Etienne

Lille maçı lig ortamında performansımızı deneyeceğimiz ilk maçtı. Ben biraz kırılgan bir yapımız olduğunu düşünüyorum. Deplasmanda geriye düşersek nasıl toparlarız, neler yaparız bilmiyorum. Maç öncesi teknik ekibin raporunu dikkatle inceledim. Lille ligin en hızlı takımlarından biri. Bu çok önemli, tehditkar bir özellik. Sağ kanatlarını aktif olarak kullanıyorlar. AML pozisyonunu ML yaparak oyuna başladım. Zaten bu alternatif formasyonumuz. Onların sayıf kanatları da bizim AMR pozsiyonumuz.

Öne geçtikten sonra sürekli kontra atak oynadım. Biraz korktum açıkcası. Biancuchi'yi F9 olarak oyuna sürdüm. Çok güzel bir gol attı. Maçın hakimi bizdik ve süper bir galibiyet aldık.

..
    ..
    .

AVRUPA LİGİ

İkinci Pasching maçı kulüp tarihine geçti Yine yedek kadro, buna rağmen 9-0'lık bir skor. Mevlüt 4 gol atarak ben de buradayım! dedi. Dedi ama o biraz daha kenarda oturacak Dila'dan sonra bir takıma daha 9 gol atmak harikaydı doğrusu.

Avrupa Ligi'nde grup eşleşmeleri de belli oldu. Bana kalırsa Avrupa Ligi için zor bir grup. Yani iyi takımlar var. Üçüncü torpadan Wigan gelmesi pek iyi olmadı.

AZ Alkmaar
    AS St. Etienne
    Wigan
    Thun

..
    ..
    .

4. AS St.Etienne 2-0 Girondins Bordeaux

İşte yine bir test maçı. Bordeaux lige iyi başladı. Bir sonraki hafta PSG'yi üçlediklerini parantez içinde belirteyim. Maçın kahramanı golleri yaratan adam Brandao. Hem Tabanou'ya hem de sakatlanan Tabanou'nun yerine giren Biancuchi'ye iyi paslar çıkararak gollük pozisyonlar hazırladı. Böylece dörtte dört yaparak liderliğe yerleştik.

..
    ..
    .

5. Valenciennes 0 - 0 AS St. Etienne

Evet nazarlık maçımız oldu. AZ Alkmaar maçını düşünerek Salvio ve Tabanou'yu dinlendirerek başladım ama gol bulmak için ikisini de oyuna aldım. Olmadı, rakip iyi kapandı. Şu ana kadar dikkat çekici olan ligde 5 maçta sadece bir gol yememiz. Hatta Avrupa maçlarını da katarsak 9 maçta iki gol yedik.

..
    ..
    .

Evet AZ Alkmaar ile yolumuza devam edeceğiz. Avrupa Ligi bileti çok iyi oldu, belki maç trafiğini arttırıyor ama kulübün bu tür heyecanlara (ve paraya!) ihtiyacı var.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Transferimiz ve lig öncesi hazırlığımız bir önceki sayfada kaldı. Onu da akışı takip edenler için belirtelim

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Çok iyi gidiyoruz hocam aynen devam

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İyiyiz bozmuyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

valencies maçı hariçi güzel taktiğin baya etkili bir taktik kapanan takımlar için için bir çzüm bulmalısın

Cok iyi baslamissin lige..

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Çok iyi gidiyoruz hocam aynen devam
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    İyiyiz bozmuyoruz
    Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    valencies maçı hariçi güzel taktiğin baya etkili bir taktik kapanan takımlar için için bir çzüm bulmalısın
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Cok iyi baslamissin lige..
    Sağolun arkadaşlar iyi dilekler için. Evet iyi başladık ama devamlılık problemimiz olabilir. Açıkcası ilk dört şu an için keyifli geliyor bana. Ama daha iyi bir sonuç da alabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

AVRUPA LİGİ

.
    .
    .

Evet bir türlü golü bulamadık. Ataklarımızda orta sahadaki iki futbolcudan biri daha fazla pozisyonların içinde olurken (Corgnet) diğeri daha ziyade yay civarında buluyor (Anderson). Yani Anderson pozisyonundaki adamın uzaktan şut yeteneğinin ziyadesiyle iyi olması şart Corgnet pozisyonu için de Finishing, Composure, Off The Ball gibi özelliklere bakıyorum. Tabi transfer yapamadığımız için elde ne varsa o oynuyor. MC/AMC yetenekli adam lazım. Corgnet fena değil, kötü diyemem.

Anderson'un uzaktan şut fakiri olması (3/20) işleri biraz zorlaştırıyor tabi. Bunun dışında iki kanat oyunusunu da IF oynatıyorum ve normalde ters ayak oynatmak tercihimdir. Fakat Tabanou tek yönlü bir adam ve sol taraftan hariç oynayamıyor. Maç içinde geç kalmış olsam da önce Anderson'u oyundan aldım sonra da Salvio'yu sola çektim, sağ tarafa da Biancuchi'yi monte ettim.

AZ Alkmaar 5-3-2 yoynadığı için (3 DC /2 WB /3 MC /2 ST) biraz alan daralttılar tabi. Şuta zorlandık. Ne yapalım bu maç da sıfır sıfır bitiyor derken önce korner golü, sonra da sol kroşe nakavt golü geldi. Salvio ters kanatta daha başarılı gibi geliyor bana. Gibi gibi.

Grubun diğer maçında Wigan kendi sahasında sürpriz bir biçimde İsviçre temsilcisi Thun'u 4-3 yendi. Thun mı tehlikeli Wigan mı boş göreceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Çok iyi gidiyorsun hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

5. AS St. Etienne 2 - 0 Touluse

Anderson'un kısıtlı şut yeteneğinden bahsetmiştik. Çok beğendiğim Cohade bu maçta biri penaltıdan olmak üzere iki gol atarak Anderson'un yerine oynayabileceğini bana gösterdi. Zaten ikisi birbirinin alternatifi.

.
    .
    .

6. O.Marsilya 0 -1 AS St. Etienne

Lig lideri ve ikincisini karşılaştıran maçta, üstelik yine deplasmanda bir galibiyet daha! 3 cılız şut dışında rakibe hiç bir imkan vermedik. Sokaklara çıkıp açılın Saint Etienne geliyor diye bağırasım geliyor da şimdilik susuyorum

.
    .
    .

7. AS St. Etienne 1 - 0 Bastia

Cohade'nin frikik golüyle galip geldik. Rakiplere pozisyon vermiyoruz, hatta hiç gol yemiyoruz ama baskımızın karşılığı da gollük pozisyon olarak doğmuyor bazen. Fakat yine de şikayet edemem.

.
    .
    .

AVRUPA LİGİ
    Thun 0 - 2 AS Saint Etienne

İsviçre temsilcisi uzun süredir yemediğimiz golü bize attı ama ofsayttan Goller ikinci yarıda geldi ama çok zorlandığımızı düşünmüyorum. Bir sonraki Monaco maçını da düşünerek kadroda bir denge gözettim.

.
    .
    .

8. AS Monaco 1 - 2 AS St. Etienne

Takım öyle bir hale geldi ki, 90+1 'de kontradan gol yedik diye üzülüyorum. Uzun bir süreden sonra gol yedik. Maçın tamamen hakimiydik. Maçtan önce ligde kötü günler geçiren Monaco'nun hocası Ranieri'yi kıyasıya eleştirdim. Bu bir kumardı ve bizim tarafmızda tuttu belki.

Gözlemci raporlarını yine dikkate aldım. Ligin en uzun takımı Monaco. Ben de pek uzun sayılmam. Maç antremanlarından Savunma duran topları çalıştık, korner golü yememek için. Pek oynatmadığım M. Bayal'ı uzun boyu hava hakimiyeti nedeniyle ilk onbirde şans verdim. Ve maçın 15. dakikasaından itibare oyunculara yerden orta yapmalarını söyledim.

Golün yerden orda sonucu gelmesi, Bayal'ın her kornerde kafayı vuran adam olması insanın gönlünü okşamıyor değil
    .
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .

Ve böylelikle Ligue 1'de inanılmaz bir yere yerleştik. Tıpkı üstadımız Rudi Garcia'nın Roma ile yaptığı gibi çok az gol yiyerek, rakipleri sürklase ederek devam ediyoruz. Onlar bizden çok gol atıyor ama olacak o kadar Roma farkı

Meraklısı için iki önemli maçımız için istatistikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

9. ASSE 3-0 Lorient

Bu maç sandığımızdan kolay geçti, maç ilk yarıda bitmişti. Yedek kadromuz rahat bir galibiyet tattırdı bize. Yalnız maçı içerde mi oynadık dışarda mı tam emin değilim Akşam düzeltirim bir hata varsa.

.
    .

AVRUPA LİGİ

Grubumuzun ikişer galibiyet iki takımı üçüncü maçlarında karşı karşıya geldiler. Wigan hakkında elimizde fazla bir veri olmadığından özel bir önlem olmadan maça çıktık. Yine etkiliydik. 3 maçı da 2-0 kazanarak bu grubu rahatlıkla geçeceğimizi gösterdik.

.
    .

10. ASSE - PSG

Ligde genel olarak iyi oynayacağımızı biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum Nazar değmesin şimdiye kadar geriye düştüğümüz maç dahi yok. Güncelleme ile birlikte eskiye nazaran daha az atıyor daha az yiyoruz. Hatta hiç yemiyoruz. PSG'nin tek golü 88dakikada geldi. Ligde yediğimiz diğer bir gol 90+2'de gelmişti. Korner golü çok yerdim onu da yemiyorum. Ufak bir ayarlama yaptım tabi kornerler için çünkü çok yiyordum.

Santraforuma uzun adam markajı verdim (Brandao oldugu için) stoperin birini de (daha kısa olan) Altıpasa sabitledim. Salvio'yu (hızlı+teknik) ceza sahası dışına konumlandırdım. Diğer ayarlar default. İsteyen denesin korner golü yemeyi unuttum ben Belki gizli bir formül bulmuşuzdur

Tabi PSG maçı için Savunma duran toplarını da çalıştırdık. Rakiplerin pozitif özelliklerine saygı gösteriyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Para babalarını iyi tokatlamışsın

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

İLK YARI RAPORU

Evet ilk yarı kalan maçlarımızı aşağıdaki skorlarla tamamaladık. Aslında ilk yarının bitimine bir maç daha var ama 20 günlük Ocak ayı arasına girdik. Ligin ilk yarısı rüya gibi geçti. İlk yarıyı iki bölüme ayırırsam ilk kısmı cennet ikinci kısmı rüya gibiydi

İkinci bölümde artık gol de yiyoruz, mağlup da oluyoruz 3 kupadan birden oynamanın zorlukları. Ayrıca fikstür her Avrupa maçı öncesi/sonrasında çok zorlu bir Ligue 1 takımını getiriyor karşımıza. Avrupa'ya git dön PSG ile oyna, dön Lyon-Marsilya-Mona ile oyna.

DİKKAT ÇEKİCİ MAÇLAR

ASSE 2 - 3 Wigan
    ASSE 0 - 1 O.Lyon

Monaco - Marsilya - Lille - PSG - Bordeaux - Reims (lig ikincisi) hepsini yenmemiz.

Kariyerimizdeki ilk yenilgi Wigan yenilgisi oldu. Rakip tam 3 korner golü attı.

Lyon maçı en acısı oldu. Tek pozisyon, tek gollük yenilgilerden. Aynı durum son maç Nantes için de geçerli.

OYUNCU PERFORMANSLARI

İlla ki şu diyemiyorum ama Brandao şaşırttı. Tabanou ve Zouma beğendiğim oyuncular. Trabsferimizi Biancuchi 7gol/7asist yaptı. Salvio iyiydi. Genel olarak herkes iyiydi. Ee hocaları iyi ne de olsa

En iyi ortalama: DC Kurt Zouma 7.44 (Cohade 7.74 ama 9 maç)
    En çok gol: ST Brandao 11 gol
    En Fazla Asist: AML Tabanou 11
    Maçın Adamı: AML Tabanou 4

AVRUPA

Grubu 6 maçta 5 galibiyet ile lider tamamladık.

Bir sonraki rakibimiz: Slovan BRATISLAVA
    Elememiz Halinde: Stutgart - Tottenham

Bratislava'yı elememiz mümkün ama bir sonraki turda Tottenham gelirse ne olur bilemem. Erken bir veda olabilir

FİNANS

Kulüp önce malki durumları biraz düzelttikleri için (Avrupa maçı gelirleri ve maaş bütçesini düşürmemizden dolayı olabilir) 6Milyon Euro ek bütçe verdi. Benimle de sözleşme uzatmak istediklerinden biraz maaş bütçesini arttırmalarını istedim. 3 milyon da oradan karımız var

TRANSFER

Eğer bonservisi elinde futbolculardan iyi bir şeyler yakalayabilirsem gelecek sene için imza attırabilirim. Kemik gibi bir DC ve MC/AMC ihtiyacımız var. Tavsiyeniz varsa memnuniyetle dinlerim.

Hedefim parayı bitirmeyip Regen sezonunda takımların ellerindeki regenlere imza attırmak Bir üst basamağa anca böyle çıkabiliriz. Ama her zaman çok iyi iş bitirici bir yıldız olmalı takımda.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gidişat süper Maşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Gidişat süper Maşallah.
    Eyvallah

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Bonservisi elinde futbolcular içinde bizi ileriye taşıyacak birini bulamadım.

Shaktar'lı Eduardo görüşmek istemedi, Thiago Motta'da öyle. Zaten maaşları çok bu oyuncuların. Ama onun yerine orta alanda bizi bir adım ileri taşıyacak bir transfer gerçekleştirdik. Hem Corgnet'den daha iyi hem de birbirlerine alternatif olacaklar, kadro sıkıntısı yaşamayacağız.

Yalnız transferin heyecanıyla kontrol etmeyi unutmuşum AB dışı oyuncu sayısı 5 oldu İkisi kiralık. Salvio ve Anderson'a ihtiyacım olduğu için ilk yarı gol kralım Brandao'yu kadrodan çıkardım. Zaten 33 yaşında olduğu için sözleşmesini de yenilememiştim. Mecburen Brandao'yu kiralayacağım. Onun yerine West Ham'den Modipo Madiga ile kiralık anlaşıyorum. Biancuchi, Mevlüt ve Maiga üçlüsü yeterli olacaktır.

Bu arada Ranieri'yi kovup Hiddink'i getiren Monaco'ya kupa mücadelesinde deplasmanda koymanın sevincini yaşıyor tüm takım Millet amatörlerle oynarken o kadar takım içerisinde bize Monaco düşmesi de dramatik tabii.

Düzeltme: Unutmuşum bonservisi elinde 25 yaşında bir DC aldık. Arjantinli olduğu için gelecek sezon yabancı sıkıntısı yaşarsam istikbali ne olur bilmiyorum. İyi bi çocuk, iyi olmasa almayız zaten

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Transferler çok iyi inşallah takıma uyum sağlarlar

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

OCAK 2014

Aradan sonra maçlarımıza Fransa kupasında Monaco'yu 2-0 eleyerek devam ettik. Ranieri'den sonra Hiddink'le yola devam Monaco berbat bir sezon geçiriyor. Ama kadrosu çok iyi. Muhtemelen seneye bela olacaklar.

Diğer kupa Ligue1 kupası. Rakip Lyon olunca kupa maçına tam kadro çıktım. Bir türlü golü bulamadık. Allah'tan yeni kiralık santraforumuz Maiga kaçırdı kaçırdı sonunda uzatmalarda golü attı. Yarı finaldeki rakibimiz Guingamp olacak. Kolay bir kura gibi duruyor.

Lig ikinciliğine oynayan LOSC Lille evimizde peşin peşin beraberliğe yattı. Puan farkı yeterli olduğundan saçma sapan 1-0 lık bir yenilgi yerine beraberlik benim de işime gelebilir. Galip gelebilirdik ama olsun.

Bir diğer üst sıralar takımı Bordeaux'yu "belli mi olur" diyerek oyuna aldığımı Hamouma'nın son dk golüyle yenerek liderliğimizi perçinledik. Hamouma off the ball - finishing fakiri olmasına rağmen bu kadar gol atması ilginç.

Ayın Futbolcusu: Yerine Enzo Perez'i transfer ettiğim Corgnet (MC) bu ay 3 gol atarak açık ara farkla olmasa da ayın futbolcusu oldu. Perez şimdilik hayal kırıklığı.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transferler çok iyi

başarılar ligde şampiyonluk gelir gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Transferler çok iyi
    Enzo Perez'i 4,5 Milyona aldım, kıydım paraya. Daha takıma alışamadı galiba. Her halükarda halefi Corgnet'ten iyi olması lazım.

Quote Originally Posted by black44 View Post
    başarılar ligde şampiyonluk gelir gibi
    Valla ona artık ben de inandım Daha fazla kupa sürpriz olmaz. Birinde finale çıktık bile. 1+1 yolda

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

ŞUBAT 2014

Şubat ayına evimizdeki klasik yenilgilerden biriyle başladık. Zaten şimdiye kadar deplasmanda hiç yenilmedim. İç sahada da böyle bedava yenilgiler alıyoruz.

Ligue 1 kupasında finale çıktık. Rakip PSG.

Lig ikincisi Marsilya ile sahamızda kötü bir ilk yarının ardından devre arasındaki fırçamızla beraberliğe uzandık. İkinci yarı Marsilya top görmediği için galibiyeti kaçırdık diyebilirim.

Slovan Bratislava kolay geldi tur ilk maçta bitti. İkinci maç basın o kadar çok rehavet sorusu sordu ki başıma bir iş geleceğini anladım O kadar uyardık ettik ama maça 2-0 başladı Bratislava. Bir fıça daha kayarak takımı toparladım. Gelecek turda rakip Tottenham. Çekiniyorum tabii, Avrupa bizim için bu turda bitebilir. İlk maç deplasman olması sevindirici.

Devre arasında gelen sezonun en pahalı transferi Enzo Perez ısınmaya başladı. Önce yüksek bir puan sonraki maç gol + maçın adamı performansı. Kalan maçlarda onun kalitesini ortaya koyması alacağımız kupa sayısını arttıracak.

AYIN FUTBOLCUSU

Cohade - Brandao

MC pozisyonunda frikik vs sürekli gol atan Cohade, geçtiğimiz aydan devam eden formuyla ayın futbolcusu oldu. Jüri özel ödülü; sözleşme yenilemeyip, yabancı sınırı yüzünden lig kadrosundan çıkardığım Brandao'nun. Oynattığım 4 maçta 3 gol attı

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

MART 2014

Mart ayında tam 8 maç yaptık. Monaco, PSG, Lyon, Tottenham gibi rakiplerle. Lig performansımız biraz sallanmaya başladı ama arkamızda bizi her maç galip gelerek takip eden rakiplerimiz yok. Lig karışık gidiyor.

Fransa kupasında da yarı final gördük bu ay içinde. Yani elensem olur diye çıktım ama yine eledik Yarı finali de geçip sezonu 3 kupa ile fantastik bir şekilde tamamlayabiliriz.

Tottenham maçı destansı bir sonla bitti. İlk maç deplasmanda iyiydik. Zaten deplasman performansımız iç sahadan iyi. Maç 87. dakikada gelen Soldado'nun frikik golüyle 1-1 bitti. Evimizde 1-0 geriye düştük. Soldado penaltı kaçırdı. Ama önce Maxi ve 90+2'de Clement turu bize getiren golü attı. Çok iyi olmadığımız ama şanslı olduğumuz bir geceydi. UEFA'da çeyrek final rakibimiz Swansea.

Mart ayının son günlerinde kanlımız Lyon elimizden 2 korner golü atarak kurtuldu. ASSE ligin en kısa takımlarından biri. Stoperin sıçrama/kafa özelliği 12

REGEN SAVAŞLARI

Mart ayında en büyük mesaiyi regenlere ayırdım. Genç girişlerinden nerdeyse her regeni inceledim. Çok iyi çocuklarla anlaşma sağlamak üzereydim ama son anda kulüplerini seçtiler. Benim de orta/iyi bir regen çocuğum var.

Bununla birlikte bir İsviçreli MC , bir Avusturya'lı stoper çocuğu ikna ettim. İspanya'dan da haber bekliyorum Kulüp bir anda ekonomik şaha kalkamayacağından gençler bizim için önemli. Tabi kariyeri o kadar uzun süre oynayabilirsem

AYIN FUTBOLCUSU

Kurt ZOUMA (DC)

Geçen aylardan da gelen performansıyla genç yıldızımız Kurt Zouma. O olmasa defans hattımız iyiden iyice kısa ve zayıf olacaktı.

.
    .
    .
    .

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Çok güzel anlatım okumaktan zevk alıyorum işlerde iyi gidiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Okuması zevkli bi kariyer oluyor, harika gidiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Anlatım çok iyi Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Çok güzel anlatım okumaktan zevk alıyorum işlerde iyi gidiyor
    Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Okuması zevkli bi kariyer oluyor, harika gidiyoruz.
    Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Anlatım çok iyi Başarılar
    Tek tek teşekkürler beyler. İşten güçten biraz kısa geçiyorum, bu gazla biraz daha kendimizi verebiliriz artık

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gayet güzel, akıcı bir anlatım hocam Takım da güzel gidiyor. Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Gayet güzel, akıcı bir anlatım hocam Takım da güzel gidiyor. Başarılar
    Eyvallah. Takım biraz fazla güzel gidiyor CM/FM en başarılı ilk sezonumu yaşıyorum herhalde. Şampiyonluğa alışkınız da her kupada finale çıktık Nisan ayı bomba

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

NİSAN 2014

Nisan ayına Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmesi Swansea maçıyla başladık. Swansea topa sahip olma oyunu oynuyor. Deplasmanda bizi zorladılar fakat maç 0-0 bitti. Maç boyunca kontro oyunla kontrollü oyun arası gidip geldim.
    Rövanş maçı ilk maçta gol atamadığımız için biraz riskliydi aslında. İki takım da oyunu iyi kilitlediğinden 90 dakika boyunca maçta tek bir net fırsat vardı, Maiga bundan yararlanamadı. Uzatmalarda böyle geçince maç penaltılara kaldı. Penaltı kabiliyeti yüksek bir takım değiliz ama Ruffier'e güvendim atışlardan önce. Biz 5/4 onlar 4/4 atmışken son penaltıyı kaçırdılar. İlk hak Swansea'de olduğu için ve hepsini de attıkları için tamam bu penaltıda eleniyoruz diye tırnaklarımı kemire kemire 11nci penaltıya geldik. Kaleciler de golü atınca tur başa döndü Michu kaçırdı, Cohade attı, ASSE yarı finale çıktı. Skor: 11-10

Nisan ayının en önemli vakası üstte fotoğrafını gördüğünüz Lig kupası zaferiydi. ASSE ben yokken de geçen sezon bu kupayı almış. 1-1 giden maçta Thiago Silva'nın atılmasına sebep olan penaltı ile 2-1 öne geçtik. Sonradana oyuna giren (neden bilmiyorum) İbrahimoviç'in kafa golü eyvah dedirtse de yine önemli bir son dakika golü ile kupayı aldık. Bu sene son dakika gollerimiz F.Bahçe kadar çok işimize yaradı.

Lig karşılaşmalarını bir kenara bırakırsak bir diğer önemli maç Sevilla yarı finaliydi. Kupanın en golcü ismi Kevin Gameiro ile Sevilla hemen maçın başında öne geçti. Topa sahip olan, tempo yapabilen bir takım. İlk 25 dakika maçı ve turu asla alamayacak gibiydik. ama daha sonra takım toparlandı. Zouma kafa golüyle hiç değilse tur şansımızı ikinci maça taşımış oldu.

.
    .
    .

.
    .
    .

AYIN FUTBOLCUSU

Kurt ZOUMA (DC)

Üç kafa golü ile bize hayat verdiği için Zouma'yı ayın futbolcusu seçebilirim. Defansa yaptığı katkısı ve istikrarı da önemli.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri