Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gençlerbirliği Avrupa'da ne yapar?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • ŞL'de Final oynarız.

4 50.00%
  • ŞL'de Çeyrek Final anca oynarız.

1 12.50%
  • En Büyük Kayseri!

1 12.50%
  • AL yolcusu oluruz.

2 25.00%
  • Bizden bir halt olmaz :P

0 0%
Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 343 sonuç

Konu: Bir Ankara Gelincik Serüveni(10. Sezon- G.Birliği/Türkiye)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Riquelme gelene kadar uğramam buraya.
    Galatasaray'a bile alamadım.Buraya alabileceğimi hiç sanmıyorum
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Düzelmişiz ligde
    Bizden daha azı beklenemezdi
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Kötü başlamıştık fakat toparlanıyoruz

Pektemek'in sakatlığı uzun süreli mi ?
    Tamamen forma girene kadar 3 maç kaybı yaşadı.Devamlılığını sağlarsak süpriz bile yapabiliriz.Fakat daha çok erken.
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Maçlar ve anlatım çok iyi gerçekten , başarılar dilerim hocam
    Teşekkür ederim.
    Quote Originally Posted by Krios View Post
    Ligde toparlanmışız iyi olmuş
    Devamlılığı sağlamamız lazım.Kadro derinliği ve sakatlığa bağlı her şey

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    STSL 7. Hafta
    Hani demiştik ya oyunda uzun zamandır böyle bir galibiyet almamıştım.Oyun yaptığı hatanın farkına varmış olacak ki ligin sonuncusuna kendi sahamızda bizi madara etti.Önemli anlarda takım ettiğim maçta bizi ayağımızda olan çok az top vardı.Sanki karşımızda şampiyonluğa oynayan bir takım vardı.İş kazası olarak görüyoruz bu maçı

Spoiler: Maç Verileri 

STSL 8. Hafta
    Çok hızlı başladığımız maçta 50 dk içinde 3 golle bunu süsledik.Daha sonra takım rehavete kapılsada çok şükür bir geri dönüş yaşanmadı.

STSL 9. Hafta
    Ligin lider pozisyonundaki takımı Bursaspor ile karşılaşıyorduk.Kendileri ligin en az yiyen bizde en çok gol atan takımlarındandık.İlginç bir maç ve bizim stadımızda olucaktı.Gollü bir maç bekliyordum bu nedenle.Fakat Bursaspor'un katı oyun anlayışı ve son vuruşları değerlendirememiz sonucunda hak ettikleri bir 3 puan aldı Bursaspor.Hatta Daum ile aramızda yeni bir arkadaşlık doğdu bu sayede
    Spoiler: Geçen Diyaloglar 

ZTK 3. Ön Eleme

STSL Puan Durumu
    Takımın hedefi gereği 10-15 arası bir sıra bizim için başarılı bir sonuç olarak kabul edilecekti.Fakat yırtıcı bir takım olarak çıktık lige.Kimi zaman bu yırtıcılığımız puan kaybettirdi.Kimin zaman kazandırdı.Agresif oyun tarzımız sebebiyle ilk 9 haftada beraberlik bile alamadık.Ligin en çok gol atan 2. takımı ve en çok gol yiyen takımıyız.İleride bunu düzeltmeye çalışacağız
    Spoiler: Puan Durumu 

Takımızın şu anda en iyi performans gösteren oyuncusu Doğa Kaya oldu.Kendisinden bu performansı beklemiyordum açıkcası fakat istekli oyunu tam bizim taktiğimize uygun bir duruş göstermesine sebep oldu.Savaşçı orta saha olması nedeniyle markajda olmadığından rahat pozisyonlarda iyi skorlar üretti.İleride oynayamasa bile takım abisi olarak tutmayı düşünebileceğim isimlerden.

Spoiler: Profili 

Arka sayfada kaldığı için buraya taşımak zorunda kaldım.Üstüste mesaj için kusura bakmayın.

Baya gol yemissin ya

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Ya galibiyet ya da mağlubiyet..

Heralde bilmiyorsun , futbolda beraberlik diye bir şey var , karşı takımla puanları paylaşıyorsunuz

Ayrıca çok gol yiyiyoruz , çare bulman lazım bu duruma [Çare Servet]

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Çok gol yemişsin hocam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

STSL 10. Hafta
    Bizim gibi maç başı 2'den fazla gol potansiyeli olan bir takım eğer 1 golle maçı kapatmaya çalışırsa son dakkada alırlar anahtarını.Öylede oldu

Oyuncularımızı yine haşat ettiler.Bu sefer maçtan sonra patladık.
    Spoiler: Maç Sonu 

Riquelme sevdamız bitmez

STSL 11. Hafta
    Galatasaray'ın as takımdan 1 ilk 18 den 4-5 eksiğinin olduğu bir maçtı.Şansımın olduğunu düşünmüştüm ama yine 80'den sonra rakibe teslim olduk.Giden puanlar için ileride çok dizimize vurucaz

TFF kendi bir hata yapınca sessiz dururken haklı olduklarında direk uyarıyı çakıyorlar

STSL 12. Hafta
    Klasik Fener.Yorum bile yapmaya gerek duymuyorum.Şu ligin birkaç gömlek üstünde yapmışlar Sow ve Kuyt'u.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Baya gol yemissin ya
    Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Çok gol yemişsin hocam
    Belliydi yiyeceğimiz 172 cm boyuna rağmen 82 kilo olan bekim var.Yabancı olan kronik sakat gibi sürekli sakatlanıyor Defansım o kadar kötü ki yapmaları gereken her türlü komutu kaldırıyorum neredeyse taktikteki.Fakat anca bu kadar
    Ya galibiyet ya da mağlubiyet..

Heralde bilmiyorsun , futbolda beraberlik diye bir şey var , karşı takımla puanları paylaşıyorsunuz

Zan'ı istiyordum ama anlaşmazlık oldu.Zaten oyuncuda satamadık.Seneye umutla bakıyoruz
    Beraberliği kimse sevmez.Önemli olan taraftara güzel bir seyir sunmak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

STSL 13. Hafta
    Kötü gidişattaki Sivas'a konuk olduk.Roberto Carlos'a destek çıkmaya çalıştıysamda niyeyse alındı.Bizde bir şey demeden maça girdik.Sivas galibiyete ne kadar aç olduklarını belli eden bir oyun ortaya koyduysada çok net goller bularak 3 puanı aldık.Maalesef Carlos bu maçtan sonra kovuldu
    Spoiler: Demeçler 

Spoiler: Roberto Carlos 

ZTK 4. Ön Eleme

STSL 14. Hafta
    Yine karşımıza ligde yaşam mücadelesi veren bir takım geldi.Sorunsuz bir şekilde geçtik.Fakat gol yemeden duramadık yine

STSL 15. Hafta
    Zorlu bir deplasmana gideceğimizi biliyorduk.Fakat bir türlü golü bulamadık.Üstüne birde araya girmeden gol yiyince bastırdık.Tabi bir işe yaramadı.Zaman su gibi akıp geçti.Üstüne bir tane daha soğuk su niyetine gol yedik

ZTK 5. Ön Eleme
    Şu maçla ilgili tek üzüldüğüm şey.Bari yenicen önceden at şu golü.Boşuna adamlar yoruluyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

STSL 16. Hafta
    Karambolden bulduğumuz hızlı golden sonra Antep bir anda agresifleşti.Bunun sonucunda kırmızıyla bedel ödediler.O andan itibaren zaten maç tek kaleye döndü.

Taktiğimizin işlevi sonunda medyanın radarına girdi
    Spoiler: Medya Değerlendirmesi 

Totem yaptık.Bize yenilen takımın menajer kovulma tehlikesinde aman dikkat
    Spoiler: Bülent Uygun 

STSL 17. Hafta
    Trabzon'a konuk olduğumuz maçta galibiyet beklentim yoktu fakat 20. dkda 3-0 bir mağlubiyet beklemiyordum.Fakat 3 tane gol bizde soğuk duş etkisi yarattı.Bir anda maçı rüzgarı arkamıza aldık.Fakat güçsüz ve yavaş defansımın kondisyonunun azaldığı 80. dklarda arkaya atılan bir top ve yenilgi geldi.Maçtan sonra epey bir bağırdık

Mustafa Hoca'da yorumlarına hak verdiğini söylemekle yetindi.
    Spoiler: Yorumlar 

Dilimi tutamadığımdan TFF'den para cezası aldım.
    Spoiler: TFF 

STSL Puan Durumu
    Gol yeme oranımızı maç başına 3 golden 2'ye indirdik neredeyse.Atma oranımızsa hala sabit.İleride 1.5'a falan indirebilirsek başarı gelir diye düşünüyorum.Çaykur Rize'nin de bizim yolumuzdan gittii dikkatimizi çekti.Ya h ero ya merro
    Bu arada Fenerbahçe'nin aşırı sakin bir oyunu var.Az gol atıp yiyorlar.Maçlar çok sıkıcıdır

17. Haftanın sonunda hala boşrolde oynayan işim Doğa Kaya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet devre arasıyla birlikte baktık bir bütçeye adam alabilir miyiz diye alamıyormuşuz.Oyuncu satalım dedik kimse yüzlerine bakmadı.Birde bana ağlıyorlardı karşılıklı fesh ettik.Baktık biraz maaş geldi elimize.Onunla 2 oyuncuyu kiralık olarak kattık kadromuza.Biri yedek birinide DOS olmasına rağmen stoper olarak kullanmayı düşünüyorum.
    Spoiler: Transferde Son Durum 

Ceyhun Gülselam
    Aslı DOS olmasına rağmen stoper olarakta gayet iş görüyor.Özellikle bizimki gibi hallaç pamuğu bir defans için klas bir oyuncu bile olabilir.

Gökhan Süzen
    Kendisini aşırı kalın beli olan yedek bekimiz yerine aldık.Yetersiz bile olsa o bölgede en azından biraz daha yırtıcı bir oyun sergiler.

Mustafa Pektemek ise kara kara düşünmeme yol açtı.Sahadaki duruşu ve isteği çok kötü.Sezona çok güzel başladı.Fakat sakatlıktan sonra sanki yerine başka biri geldi.Dokunuyorlar yerde, top alıyor sonra rakibe iade ediyor.Yerine devşirme forvet olarak Mervan'ı deniyorum şu anda.
    Spoiler: Mustafa Pektemek 
    ,
    STSL 18. Hafta
    Lige kötü oyunla başladık fakat Mervan verdiğimiz görevi kusursuz oynadı.Tabi ne kadar sürer bu performans ileride görücez Onun dışında 80. dkdan sonra artık alt-tab yapıyorum.Her maç gol yiyoruz şu dakikalarda.

STSL 19. Hafta
    Deplasmanda 6 yediğimiz Beşiktaş'ın karşısına çıkıyorduk bu hafta.Bilic ise bizi küçümser şekilde konuştu.Ağzının payını vermek istiyorduk.İyide başladık fakat istediğimizi alamadık gelen şanslı bir golle
    Spoiler: Yorumlar 

Maçtan sonra övüyor mu eziyor mu belli olmayan bir üslupla bizi tebrik etti Bilic.Bizde cevap vermedik.(Aslında gazeteciler gelmedi )
    Spoiler: Bilic'in son açıklaması 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar genç (: birkça gün bakamammıştım devreyi bitirmişsin

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Maşallah genel olarak bol bol gol atıyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Maçlar deli gibi yav hep bol gollü arkadaş çözümü söylemiş kesinlikle katılıyorum
    Bu arada sunum da çok güzel
    Last edited by walcott07 : 16.Aralık.2013 at 15:29

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

20. Hafta
    Deplasmanlarda rakibi açmakta zorluk çektiğimiz gibi bir yandan da biz açılıyoruzYinede golü bulduk fakat 80'den sonraki takımın çözülüşüne nasıl bir önlem alsak diye kara kara düşünüyoruz

21. Hafta
    Rakip takım her yaklaştığında üstünlüğü kontrol etmeyi bildik.Üstüne bir futbol resitali yaptığımızı düşünüyorum.Rakipte bizim gibi korkusuz bir oyun tarzı sergiledi.Hatta bir ara tırsmaya bile başlamıştım

22. Hafta
    Erken gol yediğimiz için rakip çok rahat oynadı.Rakibi açamayınca hatalar yapmaya başladık.Fakat her zaman rakibin yaptığı 80. dkda maç çevir mottosunu bu sefer biz gerçekleştirdik.

23. Hafta
    Bir ev bir deplasman maçı yapıp duruyoruz Evimizde normalde kaplan kesilip rakibi parçalardık.Fakat bu Kayserispor'a işlemiyor gibiydi.Fakat korkusuz rakibimiz karşısında çok net pozisyonlar bulduk.Sağlam açılardan golü bulduk.Evimizde kükremeye devam ediyoruz

24. Hafta
    Artık deplasmanda az ve öz gitmeye alıştık.Fakat rakibi gittiğimiz pozisyonlar açabildik bu sefer.Goller geliyorum dedi.Böylece yenilgisiz 5. haftamız oldu bu

Medyaya tekrardan konu olduk.Gayet mutlu soyunma odasında oyuncular
    Spoiler: Övgüler 

Mervan ise Mustafa'dan formayı kaptığından beri gayet iyi bir performans sergiliyor.Sonradan girdiği maçları saymazsak 9 maçta 9 gol attı.Formayı direk kapmasını beklemiyordum fakat görevini çok iyi yerine getiriyor
    Spoiler: Oyuncu Formu 

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post

Maçlar deli gibi yav hep bol gollü arkadaş çözümü söylemiş kesinlikle katılıyorum
    Bu arada sunum da çok güzel
    Teşekkür ederim.Seneye zaten yabancıları satabilirsem ilk işim defans hattını yenilemek
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar genç (: birkça gün bakamammıştım devreyi bitirmişsin
    Saolasın.Genç olduğumuzdan kanımız kaynıyor
    Maşallah genel olarak bol bol gol atıyoruz
    Ehühe biraz öyle oluyor.Her şeyden bol bizde

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

O değilde Riqelme gelecek mi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Takım kendine gelmiş

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Takım toparlanmış böyle devam

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Son maçlarda çok iyi performans sergilemişiz aynen devam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

25. Hafta
    İnsanlar bizi küçük görmeye çalıştıkça biz onlara zeytin dalı uzatıyoruz.Gerek 25 yaşında olmamız, gerek takımın performansı tanıdık simalarda bir kıskançlık yaratıyor gibi.Bize her şeyi bilen abi ayağı yapmaya çalışıyorlar
    Maça gelirsek tamamen oyunun kendi kendine yönettiği bir maçtı.Kırmızı verir, penaltı vermez.Atağa kalkarsın sen gol yersin.Yenilmemiz gereken bir maçı yenildik gibi geldi.
    Spoiler: Açıklamalar 

Maçtan sonra sular benim açımdan durulmuyordu.3 puanı cebe koymuş Rıza hoca ise sürekli tavsiyeler vermeye çalışır bir haldeydi.Olayların sonunda da TFF hak mahrumiyeti verdi.Bursa maçında tatilde olucaz
    Spoiler: Olaylar 

26. Hafta
    Tatile gitmeden önce Daum'un bize laf attığını gördük.Pek önemsememeye karar verdik.
    Spoiler: Daum ve fil hafızası 

27. Hafta
    Maalesef hala galibiyete ulaşamadık.Ligin sonuna doğru düşüşe geçiyoruz.UEFA'ya katılma şansımız gittikçe zora girdi.Daha önümüzdeki zorlu fikstüre bakınca işimiz zor.

Fakat kulüp halinden memnun olacak ki benimle görüşmelere şimdiden başladılar.Vizyonu zaten önceden ben ayarlamıştım.Üstüne bir altyapı geliştirmesi sözü alıp masaya oturdum 100.000 € yıllık zam yaptırıp sözleşmeyi imzaladık.
    Spoiler: Anlaşma koşulları 

Yönetim sözünü turru

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Antalya ve Bursa kabul edilebilir de Rize olmamış

Son maclar guzel gecmisti ama Rize'ye karsi baya gol kacirttin herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

28. Hafta
    Deplasmanda zaten galibiyet beklemediğimiz halde balada olsa maçı kazanıyorduk.Nasip değilmiş

29. Hafta
    Mutlak şansları affetmesekte.Rakip bizden daha istekliydi.Bunun sonucunda da evimizden üzhün ayrılıyoruz

30. Hafta
    Duran toptan bulduğumuz 2 golle 3-0'a getirdiğimiz maçta Sivasspor bildiğiniz şaha kalktı.İkinci yarı maçı hakeden bir performans sergilediler fakat artık çok geçti

31. Hafta
    Ligin son haftalarına girerken Konyaspor zor bir durumdaydı.Bende menajer arkadaşıma destek olmaya çalıştım.Onun dışında rahat bir galibiyet aldık umarım kovulmaz
    Spoiler: Maç Öncesi 

Spoiler: Maç Sonrası 

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antalya ve Bursa kabul edilebilir de Rize olmamış
    Maalesef bizim gibi golcü bir takım atamazsa affetmezler
    Son maclar guzel gecmisti ama Rize'ye karsi baya gol kacirttin herhalde.
    Öylede oldu denebilir^^

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

32. Hafta
    İlginç bir maçtı.Oyunun kontrolü elimizdeydi fakat ancak 90+'da maçı kazanma şansı bulmuştuk.Maalesef onuda beceremedik

33. Hafta
    Küme düşme hattındaki rakibimiz köşeye sıkışmış kaplan gibi ölümüne saldırdı.Ama bizim taktiğimizi bize karşı kullanmak onlar için pek akıl karı olmadı.Fırsatları iyi değerlendirdik.

34. Hafta
    Ortada geçen maçta Malouda'nın tecrübesi beraberliği getirdi.Fakat bize 1 puanda yetiyordu

İlk sezondan Avrupa bileti aldık.Umarım gruplara kalırız.

Puan Durumu
    Müthiş bir sezondu.Özellikle Bursaspor iyi bir ivme yakaladı.

25 yaşında bu gencecik halimizle STSL'nin en iyi 2. menajeri seçildik.İyiyiz iyi

Takım içindeki en iyi performans son çeyreğe kadar Doğa'nın üzerindeydi.Fakat ona son zamanlarda verdiğim defansif görevler sol açığımız Jimmy'e yaradı.Takımın ihtiyacı olduğu anlardaki müthiş parlaması onu takım içinde yılın oyuncusu yaptı
    Spoiler: Jimmy Durmaz 

Dipnot:Normalde dün geceyi kendime tatil ilan etmiştim.Fakat başım beladan kurtulmadı.2 kere elektrik kesildi ve bir kerede oyun kendi problem çıkardı.3 kere dönemi tekrarladım sanırsam.En son elektrik gittiğinde de ümidi kesip yattım.Şimdi 4. kez giriyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer Dönemi Sona Erdi
    Transfer dönemi çok aktif geçtiğinden bölerek tanıtmaya çalışıcağım.

Transfer Dönemi Sırasındaki Maçlar
    Avrupa'da şanssız bir kura ile elendik.Üstüne o hengamede ilk 3 haftada ancak 4 puan toplayabildik.Anlıyacağınız dağılmış durumdayız şu anda

İlk olarak ilk 11 potansiyeli olanları tanıtmakla başlayayım işe
    Hakan Özmert
    Kendisini 10 numara olarak kadromuza kattık.Henüz tamamen iyileşemediğinden oynama fırsatı bulamadı.

Spoiler: Hakan Özmert 

Selim Ay
    Defansın göbeğine 4 oyuncu aldık.3'ü formayı giyebilme şansına sahip.Zorlu bir dönem bekliyor defans hattını.

Spoiler: Selim Ay 

Servet Çetin
    Aslında istediği para nedeniyle pek istekli olmadığım bir transfer olsada taraftarımızı kırmak ne haddimize

Spoiler: Servet 

Orhan Gülle
    Orta sahada bir genç isme daha yer verdik

Spoiler: Orhan Gülle 

Giray Kaçar
    Yine kulüpten iyi para alan bir arkadaşımız daha.Umarım parasının hakkını verirde her maç 2 gol yememizi engeller.Şu ana kadar engelleyemedi

Spoiler: Giray 

Cenk Tosun
    Forvetlerimizin hepsini sattıktan ve Mustafa'dan yeterli verimi alamadığımızdan yöneldiğimiz bir isimdi kendisi.Ona güveniyoruz

Spoiler: Tosun 

Bundan sonraki 2 transferim aslında yapmayı düşünmediğim 2 transferdi.Fakat sağolsun Türk oyuncular sudan ucuz! olduğundan bu oyuncuları kadroya katmak zorundaydım.Normalde 2'ye indirmiştim yabancı oyuncu sayısını
    Diogo Figueiras
    Serkan'dan formayı hala kapamaması hayal kırıklığı yaratsada ileride ona ihtiyacım olucak

Spoiler: Diogo 

Moya
    Kalede hiç güven vermiyordu Ramazan.Yerine ondan daha iyi bir Türk alıcak param yoktu maalesef.Sonucunda istemesekte bir yabancı daha kadroya almak durumunda kaldık.Şu anda 4 yabancı var kadromuzda.En yakın zamanda tamamen Türklerden oluşan bir kadro kurmak istiyoruz

Spoiler: Moya 

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Transferler güzel Arsenal şanssızlık olmuş.

Arsenal'in gelmesi kotu olmus, Tomic iyi para birakmis.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buradaki arkadaşlarıda kadro genişliği için aldık.İsmail için farklı planlarımız vardı falan oradaki yabancı oyuncumuzu satamayınca böyle oldu.
    Spoiler: İsmail 

Spoiler: İpek 
    Spoiler: Has 
    Spoiler: Batuhan 

Spoiler: Uğur 

Spoiler: Bekir 

Spoiler: Ömer 

Buradaki 3 gencide ileride iş yaparlar diye aldık.Bakalım neler olucak
    Spoiler: Oğuzhan 

Spoiler: Gökhan 

Spoiler: Bora 

Kalecilerimiz
    Gayet iyi kalecilerimiz var.Kalede direk olarak güven vermesede büyük takımlarda bile yedek kalecilik yapabilecek biri Ramazan.

Defans Hattımız
    Elimizden geldiğince güçlendirsekte hala yeterli seviyede değil.Para buldukça yama yapmaya çalışıcaz.

Orta Hat
    Çok fazla umut vermesede güçlenmeye açık bir orta alanımız var.

İleri Uç
    Yeterli bir forvet hattımız var.Zaten taktiğimde forvet sırf ayıp olmasın diye var

Taktiğimiz

Dipnot:Son derece ilgisiz bir sunum oldu bu paylaşım biliyorum.Aslında burayada biraz detay katmıştım fakat istemeyen bir donma yaşadım bilgisayarda.Dünkü elektrik kesintilerine bağlıyorum bunu.Umarım pcde kalıcı hasar bırakmamıştır.Yıl oldu 2014 hala her gece elektriğim kesiliyor.(İstanbul'da oturuyorum birde...)

Last edited by LifeYourself : 21.Aralık.2013 at 16:28

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arsenal'in gelmesi kotu olmus, Tomic iyi para birakmis.
    Aynen yabancılarımızın hepsini bu şekilde bırakmak istiyordum güzel bir kadro kurmak için fakat hayal olarak kaldı.
    Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Transferler güzel Arsenal şanssızlık olmuş.
    Aynen

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri