fm 08 den beri 2d oynuyorum ben.
fm 08 den beri 2d oynuyorum ben.
2D Classic'cilerdenim ben de, 3D gerçekçi olana kadar. Maç motorunun kesinlikle çok çok geliştirilmesi gerek yıllardır bu oyunu oynuyorum ve 3D çıktığından beri (FM09) bunu vurguluyorum.
Bu konu her sene tartışılıyor forumda. Net olan birşey varsa o da 2D bile değil en gerçekçi olanın 2D Classic olduğudur.
Görüntü-grafik-oyuncu hareketleri konusunda FİFA, PES bile bizleri tatmin etmezken FM'de 3D'den gerçeklik bekleyemezsiniz. Kaldı ki FM tüm bunlardan daha komplike,detaylı bir oyun.
3D çıktı çıkalı 1 yada 2 defa baktım sadece nasıl olmuş diye. Onun dışında kariyeri açar açmaz ilk yaptığım hareket tercihlerden 3D'yi kapatmaktır.Ne varsa 2D'de var.
Ancak burda bir de sigames'in eleştirilecek nadir (!) taraflarından bir şey de var o da; 3D çıktı çıkalı yeni 2D'lerde topun gözükmemesi. Ama 2D oynayanlar adamların umrunda değil. 2D'de yıllardır top gözükmüyor ve böyle bir sorunu kale dahi almıyorsun. İşte sigames'in ciddiyeti...
2D candır..
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
FM 13'ün 2Dsi daha iyiydi topa havadan vuruldugunda belli oluyodu frikikte barajın ustunden falan havalanıo iniyodu çok gerçekçiydi FM 14'te dümdüz gidiyo top, sadece o olmamış![]()