Bu sene takimi oturtup seneye daha iddiali gideriz AL'ye![]()
Bu sene takimi oturtup seneye daha iddiali gideriz AL'ye![]()
swansea şansız kura olmuş ama lige daha çok konsantre olabiliriz bu sayedebu yıl ilk 2 ye girmelisin ligde![]()
Sendeki bu şanssızlık nedir be abi.![]()
Graziano Pelle'den Yeni Rekor !
Maksimum Verim !
Sezona başlarken Pelle'den dolayı kısa paslı oyunun daha etkili olacağını düşündüğüm için saha boyutlarını minumum verdim. Fakat rakip takımların bize karşı kapalı oynaması sonucu kısa paslı set hücum taktiğimiz etkisiz kaldı. Deplasmanlarda kontraya dönüp bek ve kanatların ortalarını havadan ve pivot santrafora yapınca sonuçlar da gelmeye başladı. Fakat saha ölçülerini minumum vermenin hücum ve geniş alanda oynanacak oyuna nasıl tepki vereceğini bilmediğimden daha denemedim. Umarım bu stratejik hatamızdan dolayı puan kayıpları yaşamayız.
TariboWest
pele vitesseyi tek başına yenmişadam tutulmuyo böyle formda golcü şampiyonluk yarışında iyi olur
![]()
17. Hafta
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
Puan Durumu
Hollanda Kupası Çeyrek Final
Kupaya da veda ettik...
Aradan sonra lige kötü başladık. İçeride maç kazanamaz olduk. Mali durumun kötü olması da etkiliyor mu bilmiyorum ama oyuncular hakkında bir sürü spekülasyon çıkıyor. Allah sonumuzu hayretsin...
TariboWest
Diyecek birşey bulamıyorum. Rakiplerimizin her hafta puan kaybetmesine rağmen kazanamadık ve gittik deplasmanda Ajax'ı yendik.
Puan Durumu
O da yetmezmiş gibi en golcü oyuncumuz Pelle 11 ay sakatlandı. 11 ay nedir Allah aşkına !
TariboWest
28. Hafta
29. Hafta
30. Hafta
31. Hafta
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
Puan Durumu
Takımın bir anda düşüş yaşaması sonucu iki kupada da havlu attık. Gelecek sezon keskin düşüş yaşamadan şampiyonluğu kovalarız umarım. Kulüp mali olarak sıkıntıda olduğu için transfer zor görünüyor. Gelecek sezon daha zor olacak...
TariboWest
İlk sezon ŞL'ye katılmak da bir başarıdır abi.![]()
Pelle"nin futbol hayatı bitmiş.
Başarı mı başarısızlık mı bilemedim. Şampiyonluğu almak vardı ama önümüzde daha uzun yıllar var.
Pelle'nin sakatlığından dolayı sözleşmesini fesh etmeyi planlıyorum. Çünkü bir dahaki sezona kadar ancak iyileşecek. Yaşının da kendini toparlamasına izin vermeyeceğini düşündüğümüzde en makul seçenek sözleşmeyi feshetmek.
TariboWest
2 yıllık yeni sözleşmeye imza attık.
Yönetimin borçla borç kapatma politikasına hayranım.
Çekilen 20 m € nun ödemeleri de başladı.
TariboWest
2.lik bence başarı ilk sezon rakiplerin Ajax ve PSV senin takımından bir kaç gömlek yukarda ki mali açıdan da öyle bence bu sene eğer şampiyonluk gelmezse başarısızlık olabilir.![]()
Çok iyi bir iş başarmışsın o kadar şanssızlığa rağmen, takipteyim.İkinci sezon beklentilerimiz büyük![]()
Güzel bir sezon geçirmişiz. Çıtayı Avrupa kupalarında yükseltmek lazım.
Sezon gayet iyi geçmiş bence ŞLde gruplara kalırsan çok büyük maddi kaynak sağlarsın , başarılar![]()
Ajax ile baş etmek zor be usta![]()
sezon gayet iyi şampiyonlar ligi gruplarına kalırsak ilaç olur bu arada hocam taraftar çıldırdı kuytu istiyo![]()
Guzel bir yerde bitirmisiz sezonu. Pelle'de sanssizlik olmus, hadi 3-4 ay olsa neyse de 11 ay nedir ya![]()
şl de gruplara kalmak zor olcak ama kalırsan müthiş bir iş olur
Teşekkürler. Çok iyi transferler olacak. Takım kabuk değiştirecek.
İlk hedefim ŞL'de gruplara kalmak. Sonrasını Allah bilir.
ŞL'den gelecek paraya cidden ihtiyacımız var. Umarım başarabiliriz.
Zor ama onlara fena ders vereceğiz bu sezon.
Kuyt'ı düşündüm aslında ama maaşı sıkıntı yarattı.Transfer listesindeydi.
Adamın futbol hayatı bitti resmen. Pelle karşılıklı feshi kabul ediyor fakat yönetim Pelle'nin takım için değerli olduğunu düşündüğü için izin vermiyor.
İnşallah başarabiliriz.![]()
TariboWest
Sezon sonuna iyi gelmişiz şl çok iyi olacak ama o sakatlık nedir yav 11 ay![]()
Şanssızlıklara rağmen gayet iyi bir sezon geçirmişsin tebrikler![]()
ŞL'ye kalmak çok iyi artık seneye de şampiyonluk![]()
Pelle'nin sakatlığı çok kötü olmuş.Zaten mali durum sıkıntı birde forvet arayışına girmen gerekecek...
11 ay nedir cidden.Yazık olmuş abi.Yerine birini alabilecek miyiz bari?Malum borç harç her şey var kulübün üzerinde :/