Umut, Sneijder kalmalıydı, Rescaldani iyi transfer.![]()
Umut, Sneijder kalmalıydı, Rescaldani iyi transfer.![]()
Umut 1e1 de çok kaçırdığı için gönderdim zaten kiralık gittiSneijder ise elimde kalacak korkusuyla o fiyata verdim Rescaldini gerçekten iyi forvet sezon sonu Drogba ile sözleşme uzatmıycağım için Drogbanın yerini doldurabilecek bir adam
Sneijder yerine Lodeiroyu aldık hem genç hem güçlü iyi bi oyuncu bence Sneijderi yine iyi fiyata sattık
1e1 de iyi değil biraz iyi olsa göndermezdim.Burak Yılmaz 'la da 2. sezon yolları ayırabiliriz
Aynen telefonu açmam iyi olduVeyseli 3-5-2 taktiği için aldım ve bu taktik gayet takıma uydu az sonra atacağım zaten
Amrabatın kiralanmasından zaten 2.800.000€ alıcaz![]()
Hadi yine iyisin![]()
Alırız birde San Marino kariyerime uğra yahu
Transferleri çok beğendim de bence Murat kalede devleşir fener alır penaltılarda![]()
KAYSERİ'DE İLK 11'LER BELLİ OLDU ! BAŞARILAR GALATASARAY
DAKİKA 15 :KAYSERİ'DE DROGBA ATIYOR SKOR 1-0 OLUYORR!
DAKİKA 51:MAALESEF TOP AĞLARIMIZDA DİRK KUYT ATIYOR AMA PES ETMEK YOK
MAÇTA BAŞKA GOL OLMUYOR VE MAÇ UZATMALARA GİDİYOR:
UZATMALAR:
DAKİKA 98:EGEMEN KORKMAZ 2. SARI KARTTAN OYUNDAN ATILIYOR
DAKİKA 111:ALPER EBOUE'YE SERT GİRİNCE DİREK KIRMIZI GÖRÜYOR
YAKALADIĞIMIZ ŞANSLARI DEĞERLENDİREMEYİNCE MAÇ PENALTILARA GİDİYOR:
ŞAMPİYON GALATASARAY
SOW PENALTI KAÇIRDIKTAN SONRA YIKILDI
KUPALARA LAYIKSIN ŞANLI GALATASARAY ! RAKİBİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ İYİ MÜCADELE ETTİLER AMA BİR TARAF SEVİNECEK DİĞERİ İSE ÜZÜLECEKTİ![]()
Başarılar, bende Galatasaray'la oynuyorum şu an.Senin gibi kupayı almıştım bende.Transferlerini beğendim, fakat herkes gibi Sneijder'a bende tepki gösteriyorum :P Ben sistemi onun üzerine kurdum, adam tek başına takımımı uçurduUmarım Lodeiro iyi katkı verir, pişman olmazsın
![]()
Şuan da Lodeiro dan memnunum sol ayağını raket gibi kullanıp oyunu çok güzel açıyo aslında Lodeiro'yu almamın sebebi Galatasaray'da Selçuk İnan'ın yedeğinin olmaması onun seviyesinde iyi futbolcu yok Lodeiro bu açığı iyi kapatıyor
SPOR TOTO SÜPER LİG'E MERHABA
1.HAFTA:Trabzon karşısında iyi oynayıp birtürlü gol atamadık Burak çok kötü oynadı ama yinede takım olma yolunda ilerliyoruz bakalım[
2.HAFTA:Sivas deplasmanında iyi hücum ve iyi defans yaparak 2-0 lık bir galibiyetle 3 puanı söküp aldık Rescaldini ve Drogba çok iyilerdi yalnız Emre 2-3 tane karşı karşıya gol kaçırdı bakalım onu napıcaz
BİRDAHA Kİ GÜNCELLEME DE ŞL KURASI,KAYSERİSPOR,BURSASPOR VE BEŞİKTAŞ MAÇLARI GELECEK!!!!
Anlatım çok güzel maclarda çok güzel güzel günler görücez![]()
TS maçı kötü Sivas iyi olmuş![]()
Aynenama Ts maçında gayet iyi top oynadık takım gittikçe iyiye gidiyo bidahaki güncellemede herşey güzel olacak
![]()
İnş cnm ya .s.s![]()
BU ARADA BEŞİKTAŞ MAÇI BİDAHAKİ GÜNCELLEMEDE OLMAYACAK ÇÜNKÜ ŞL MAÇI VAR O YÜZDEN ŞL KURASI-KAYSERİ-BURSA VE ŞLDEN GELEN SÜPRİZ TAKIM![]()
Başarılar , taktiğinden hiç bişey anlamadım onu söyleyimTürkiye'nin en iyi orta sahasına sahipken neden tek orta saha oyuncusu kullanıyosun.
beyler Crash Dump Yedik Hayırlı Olsun Save Gitti :/ Moralim Bozuldu YavHerkese Güzel Yorumları Için Teşekkür Ederim En Kısa Sürede Yeni Bir Kariyer Açarak Aranızda Olacağım