O nasıl bir gruptur ya , işin çok zor![]()
Kardeşim öncelikle başarılar. Bende senin gibi yeni transferlerle gs kariyeri yapıyorum sana önerim ilk sezon koray yerine burdissoyu kullanman bende harika oynuyo çünkü koray ilk sezon yetersiz kalıyo bunun dışında 4-2-3-1 oynuyosan burağı ileri üçlünün sağındada kullanabilirsin drogbayı ise kesinlikle komple forvet.
Ligde yabancılardan kimi kesiyosun?
Karışık oluyor , yorgun olanı kesiyorum şuanda oynattıgım kadroda Eboue'yi kesiyorum genellikle lig maçlarında , Sneijder sakatlandı bir kaç hafta onu kesiyorum. Oynattıgım taktikte stoperlerin hızlı olmasına gerek yok o yüzden Koray'ı oynatıyorum Chedjou'nun yerine böyle yani arada Melo'yu nadir olarak , kolay maçlarda Drogba'yı , Hajrovic'i kesiyorum bazen.
Arkadaşlar arada kullandıgım taktiği paylasıyım buyrun ;
Bu taktikte biraz daha topa hakim olmak ve direkt olarak gole gitmek istiyorum.
Defans problemini biraz da olsa cözmeyi basarmıs gibi gözüküyorum son maclarda bu taktikle.
Yeni güncelleme gelince sonucları sizde görüceksiniz ve degerlendireceksiniz.
Not : Sabri Sarıoğlu'dan kaptanlığı alınca tartıstık ve sezonun basından beri hiçbir maca cıkmadı Yedek takımda oturuyor suanda.
Yeni Kaptan : Didier Drogba
Bu kadroyla SL'de boyle maclar supriz olmazdi zatenLigi rahat aliriz gibi. Juve'yi evimizde yendik mi o gruptan cikariz
![]()
Sneijderden o pozisyonda verim alabiliyomusun? Bide salih nasıl oynuyo hiç denemedim?
BaşarılarBende yeni güncellemeden sonra açmıştım GS kariyeri. İlk yarı 17'de 17 yapınca sıkılıp kapadım
![]()
Bu arada Salih Dursun, profili vasat olsa da gerçekten çok iyi oynuyor sağ bek mevkiinde. Ontivero da benim kariyerde gelişmedi. Özellikle mental özellikleri kötü baya. ŞL'de güzel gidiyor![]()
Öncelikle Başarılar Diliyorum..
Bruma ve Aydın sakat, Süper Kupa Galatasaray'ın, ŞL grubunda Juventus varKariyer gerçekçi gidiyor..
Bruma'nın sakatlığı gerçekten kötü olmuş ama genç oyuncu kendini toparlar,
ŞL grubu biraz zor ama Arsenal'ı yenmek seni avantajlı duruma getirmiş, gruptan çıkabileceğini düşünüyorum,
Ligde de iyi gidiyorsun..
SPOR TOTO SUPER LIG 13.HAFTA SONU TABLOSU VE ANALIZLERI ;
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Spoiler: 8.HAFTA
Spoiler: 9.HAFTA
Spoiler: 10.HAFTA
Spoiler: 11.HAFTA
Spoiler: 12.HAFTA
Spoiler: 13.HAFTA
Spoiler: GENIS TABLO
Kendi Açımdan Değerlendirme ;
-13.Hafta sonundada lider konumundayız.
-Takımda olumlu bi hava var ve liderliğe devam ediceğimizi düşünüyorum.
-Oyuncu olarak Didier Drogba , Selcuk , Alex Telles ön plana çıkıyor fakat Sneijder sakatlanmasaydı biraz daha iyi olabilirdi.
-Transfer sezonuna yaklasıyoruz takım istatistiklerini değerlendiriyorum suanda ve defansda problemimiz var.Veya taktikte o yüzden değerlendirmem devam ediyor.
* SIZIN YORUMLARINIZI BEKLIYORUM *
İyi gidiyoruz
Lig maçları beklediğimiz gibi.Şampiyonlarda liginde ne yapacağını merak ediyorum:![]()
Lig gitmiş hacı , Digi Türkler iptal![]()
eywallah.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
SPOR TOTO SUPER LIG 14-15.HAFTA TABLOSU VE ANALIZLERI ;
Spoiler: 14-15Hafta Istatıstık
Bu haftalardada yenilgi yüzü görmedik ve ilk yarıyı en üst sırada bitirmeyi garantiledik.
Şampiyonlar ligi maçlarını ligin ilk yarısını paylastıktan sonra paylasıcam.
* YORUMLARINIZI BEKLIYORUM *
Güncelleme yarın.
Başarılar kardeşim iyi gidiyorsun devam şampiyonluk gelmiş demeyelim belli olmaz bu işler.![]()
Hocam iyi gidiyoruz. Aynen böyle devam![]()
Şampiyonlar ligi maçları - ztk maçları - ligin 16.17.hafta maçları yarınki güncellemede gelecek.
Başarılar hocam Galatasaray'ımızı hakettiği yerlere taşıyacaksın inşallah![]()
Grafik olarak gayet güzel gidiyorsunda takım sıkıntılı Fenerbahçe ve Galatasaray istisnai durumlar olmadıkça takip edilmez heleki kariyer bölümü şuan dibi görmüş durumda