Hahaha güzel bir kariyer oluyor başarılar.![]()
Hahaha güzel bir kariyer oluyor başarılar.![]()
KARIM AL AHMADI
Montpellier istiyor, muhtemelen satacagiz. Ordan gelen para ile kendimize 2-3 oyunculuk bir kira butcesi olusturabiliriz.
BENTEKE'ye DEV TALIP
PSG bizden Benteke'yi isteyecek buyuk ihtimalle, satmak istemiyoruz ama bu baskaninda buyuk bir teklifte bize bile sormiyacagini dusunuyorum
Az ve oz pozisyona girdik, net firsatlarimiz Tottenhamdan daha fazlaydi ama istedigimiz puani burdan cikaramadik.
Yorgun futbolcularimizi dinlendirmeye calistik.
Kupa mucadeleleri herzmana suprize aciktir biz onlarin bu girisimine izin vermedik.
Bruma sezon sonuna kadar bizde !
Nasil galip geldigimizi bende bilmiyorumama son dakikalar gecmek bilmedi, gelin sizi o anlara goturelim
[YOUTUBE="epzdTc_sxvk"][/YOUTUBE]
Van Der Wiel sezon sonuna kadar VILLA'da
Kiralıklar iyiymiş. Benteke büyük bir teklif gelecek mi acaba![]()
Ilerde sampiyonluk icin oynayacak bir kadro olusturabilmek icin elimizdeki iyi adamlari tutmamiz lazim.
Suanda bana gore sampiyonluk kadrosu icin yeterli 2 futbolcumuz var.
Bacuna ve Benteke, bunlara cok buyuk paralar gelmedigi (mesela 40-50milyon) satmayi dusunmuyorum.
Renkdaslara acimadik
Deplasman olmasina ragmen kontrol bizdeydi. Ikinci yariya iyi basladik ligin ilk yarisina basladigimiz gibi, umarim kotu form donemlerimiz birinci yaridaki gibi fazla uzun surmez.
Bugunluk bukadar diyelim beyler.
Iyi ilerliyoruz ama kadro halen tepetaklak gitmeye musait. Transfer sezonu bitmeden 2 takviye daha yapmaya calisacagiz, bir creatif orta saha ve sol bek. Olmassada cani sagolsun pinti baskanin
Andi weiman oynattın mı bilmiyorum önerirmisin Trabzonspora![]()
Cok para harcadiko 300binden kurus para kalmadi
Simone Pepe'den vazgectik, Bruma daha ucuza geldi. Hem Gs'e para odemiyoruz, hemde maasinin 50%'si daha ucuza geldi.
Kendisine kulup buldugumuz takdirde bir turlu anlasamayan Hutton ile gorustuk ve sozlesmesini hatiri sayilir bir rakama FESH ettik.
Bu hamleyle birlikte kulup kasasindan para gitse bile bizim icin maas butcesi acilmis oldu.
Sol bek ve Merkez orta saha arayislarimiz suruyor.
Merkez Orta Saha için nasıl bir oyuncu arıyorsun? Savaşçı ? İki Yönlü ? Oyun kurucu ?
Xhaka'ya bak diyecektim tam 1M € bile paran olmadığını gördüm.O kadar düşük bütçeye bir oyuncu aklıma gelmiyor şuanda.Ama sen Xhaka'ya yine de bak
Edit : Alper Potuk'u veya Salih Uçan'ı alabilirsin![]()
Kupayi pek ciddiye aldigimiz soylenemez onun icin yedekleri sahaya suruyoruz. Simdilikte iyi gidiyorlar.
FA KUPASINA RAKIP
Paulo De Ceglie
Sezon sonuna kadar Villa'da
Boylece sol bek icin yedek oyuncumuz oldu. Iyi performans ile ilk 11'de oyniyabilir
Ucuz kurtulduk.
Takim oyununda biraz dusus var diyebiliriz, kontrol edemiyoruz oyunu ve buda rakibin kalemize cok tehlikeli bir sekilde gelmesine sebep oluyor.
Antremanlarda duzeltmeye calisacagiz bu durumu.
Transfer donemi kapandi
Son saatlere kadar HOLTBY ve GARCIA'yi ikna etmeye calistik ama olmadi.
Rahatlikla kiraliyabilecegimiz JAMES O'HARA ve MARIGA vardi ama onlara verecegim sansi genclere veririm daha iyi.
Son dakikada ANTHONY ANNAN transferi gerceklestirmeye calistik, £75,000 karsiliginda bonservisini aliyorduk ama oda yetismedi.
Solbek sorununu halletmişsin ortasaha da kim oynuyacak ?
Gecen mactan sonra antremanlarda mac hazirligina agirlik verecegiz demistik.
Hemen ilk macta etkili oldu bu antremanlar.
Oyun kontrolu elimizdeydi ve istedigimiz gibi ataklar gerceklestirdik.
Hedefimiz 60 puan demistik, bu puanla EUROPA gelir demistik.
14 macimiz kaldi, 6 mac alsak bu puana ulasiyoruz.
SL gelirmi acaba ?
Neyseki teknik direktörümüz iyi Avrupa gideriz![]()