Oyunun Savesini paylaşır mısın![]()
Oyunun Savesini paylaşır mısın![]()
Semih'i 7m'ye satmak nasıl bir mantıktır valla çaktırmasaydın bari
R10 da gelmez bence tabi eleştirmek gibi olmasın son güncellemeden sonra 14.3 ile Bursaspor'u yönetmedim hiç.
Güzel galibiyetlerle namağlup ilerliyosun![]()
Bursaspor'da Çöküş !
Türkiye Kupası Gruplar
Puan Durumları
Taktik deneyeyim dedim pişman oldum
Tarih diye yazılır Bursaspor diye okunur ! Bursaspor çeyrek finalde.
Yorum yok mu![]()
Bursaspor'da çöküş sürüyor!
Bursaspor Elendi...
Şampiyonluk kaçtı...
Birdahaki sezon çok güzel bir şekilde anlatıcam. Güzel resimlerleTakip eden arkadaşlar yorum atarsa sevinirim.
Bursaspor’un teknik direktörü Uğur KILIÇ istifa etti!
Bursaspor başarısız sonuçların ardından ve transfer bütçesiyle alakalı KILIÇ ile yollarını ayırırken, teknik direktörlük koltuğu için de Abdullah Avcı ile anlaşma sağladı...
Uğur KILIÇ hangi takımla anlaştı ? DETAYLAR GELECEK....
Hem Avrupa'dan hem ligden kopmak hüzünlü bir final olmuş. Umarım seneye şampiyonluğu kazanabilirsin. Fakat AL'de rakibini eleyip yarı finalde GS ile eşleşip final görmek güzel olabilirdi.![]()
TariboWest
Şimdi gelelim ayrıntılı konuşursak seçeneklere .
1-Takımın başarısız sonuçlarından dolayı derken?
2-Düşündüğüm taktikten sonra mı bu mağlubiyetler arttı ?
Neyse kısa keseyim uzatmak isterdim seçenek çok ayrıntı bol.
Birinci seçenek ile başlıyorum yazıma , bende Bursaspor'da şu anda kariyer yapmaktayım forumda görebilirsin. Başarısız sonuçlar derken ? Neyi kast ediyorsun, bence takım şahane bir sezon geçirmiş Uefa çeyrek final ve rakibin diğerlerine göre en kolay olmasına rağmen yarı finali kaçırdığını varsayarsak, Ligte GS ve BJK geçmiş . Hadi BJK geçebilir sıkıntılı süreçteler peki GS ?
Bu takım başarısız oldu ise kabul .
Ama benim felsefem ilk sezon Avrupaya bilet almak hedefine ulaşmaktır Bursaspor'da ondan sonra ki sezonda alınan hedefler doğrultusunda başarısı ölçülür.
2- Taktiği düşünüyorum demişsin, eğer onunla böyle mağlubiyetler aldıysan sen haketmişsin kardeşim, gördüğüm taktikte sanırım hazır bir taktik yabancı siteden işe yarar maksatlı kullanmışsın neyse Bursaspor orta sahası güçlü bir takım o orta sahalar geride değil önde daha iyi oynar.
Çift forvete de gerek yok açıkcası .
Bol şanslar Ankaragücü yönet veya Balıkesirspor
O zaman sadece bütçeyi sebep göstermen gerek çelişki içine düşmememiz için