Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Bülent KARA - Gençlerbirliği

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Bu grupta en kötü ihtimalle 3. oluruz.2. olma ihtimalimiz de düşük değil
    Deniz Naki takımda kalabilirmiş çok iyi topçu bence ama gitmek istemiş yapacak bir şey yok

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

2-3 sıralamada değişebilir. İlk yılına rağmen iyi grup düşmüş.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Biraz geç oldu ama tebrik ederim ve başarılar dilerim.
    Mervan çelik e dikkat et. Benim her maçımda bana sorun çıkaran iki oyuncudan biriydi. Diğride Jimmy durmazdı.

Tebrik için teşekkürler. ancak bu oyuncular nasıl bir sorun çıkartıyor anlamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İkiside oynadıkları zaman kanatlarımı otobana çeviriyorlar markajda veremiyorum hızları yüksek olduğundan dolayı. Kalecime ve stoperlerim hata yapmasında gol yemeyim diyorum

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Bu grupta en kötü ihtimalle 3. oluruz.2. olma ihtimalimiz de düşük değil
    Deniz Naki takımda kalabilirmiş çok iyi topçu bence ama gitmek istemiş yapacak bir şey yok

Benimde amacım o zaten. 3. olupta Avrupa Ligine kalmak. Şampiyonlar liginde hiç umudumuz yok zaten

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

2-3 sıralamada değişebilir. İlk yılına rağmen iyi grup düşmüş.

Şükür Bu gruba da şükür

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

İkiside oynadıkları zaman kanatlarımı otobana çeviriyorlar markajda veremiyorum hızları yüksek olduğundan dolayı. Kalecime ve stoperlerim hata yapmasında gol yemeyim diyorum

Valla benim ise en güvendiğim isimler. sağlı sollu ortalar çok iyi. birde bu 2 oyuncuya has bir gol şekli var. çok nadir santrafor a orta açarlar. sürekli birbirlerine açıyorlar ve kolay gol atıyorlar.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

[CENTER]
    Şampiyonlar ligine katıldığımızdan dolayı Yönetim, sanırım daha başarılı olalım diye rüşvet niteliğinde ek transfer bütçesi oluşturdu. Teşekkürler Başkaaaannn

Bu arada ilk yarının bitmesine yakın uzak diyarlardan eski bir dosttan kötü haber aldık. yolun açık olsun Alex

Eski futbolcularımızın küsmeden kırılmadan bizi desteklemelerini seviyorum. Dahlin Reis'i gaza getiriyor.

Artık sezonun ilk yarısı bitmek üzere. Şampiyonlar liginden tatsız bir şekilde elendik. Son maçımızda yenersek veya berabere kalırsak hatta az gol yeseydik bile Avrupa kupasında oynama şansımız olacaktı ama işler planladığımız gibi gitmedi. ne yapalım artık seneye işallah.
    Bazı maçlarımız.

Ve elendik

Ancak lig'de işler tamda istediğimiz gibi gitti. Liderle aramızda sadece 2 puan var. ve eminim ki kısa sürede bu fark kapanacak. hatta Şampiyon bile olabilir. kulağa ne hoş geliyor yaaa

Futbolcularımızın son performans verileri. Bence gayet başarılı...

Bu arada Afrika Futbol Federasyonun'dan göğsümüzü kabartan bir güzel bir haber aldık. N'Djeng kutlarım adamım...
    Last edited by Rapallo : 27.Mayıs.2014 at 13:27

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

67 Maç 42 gol yaş 37 Assistler görünmüyor bile KRALEX

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

67 Maç 42 gol yaş 37 Assistler görünmüyor bile KRALEX

Hakikaten öyle. adam tam bir futbol ilahı. Bırakırken takıma bir güzellik yapayım demiş heralde

Yannick n'Djeng de fena oynamış

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BMAais28 View Post
    Yannick n'Djeng de fena oynamış
    Kuşkusuz

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Sezon yarısı ve yine transfer dönemi açıldı. daha önceden anlaştığımız 4 ismi kulübümüze kattık. Hayırlı uğurlu olsun.

Mustafa Pektemek : Eski bir Gençlerbirliği oyuncusu. kulübü bilen tanıyan bir isim. Forvet hattında N'Djeng ile iyi işler çıkartacağına eminim. Ayrıca forvette yedeğimiz bile yoktu. Artun Akçakin çokta yeterli değildi. Mustafa'nın ise bu eksikliği kapatacağına eminim.

João Denoni : Brezilya ligindeki oyuncu verilerine bakarken gözüm çarptı. harika özellikleri olan bir isim. Orta sahada hala savaşçı veya yaratıcı bir oyuncu eksikliğimiz var. Bu açıklığı kapatması için ısrarla aldığım bir isim.

Nour Hadhria : Ligin yarısında serbest kalmış bir oyuncuydu. Ofansif ortasaha bölgemizde hiç oyuncumuz olmadığından düşündük. zaman zaman Tomic o bölgede oynuyordu ama favori bölgesi olan sağ kanatta oynamayınca da istikrarlı asist yapabilecek adam yoktu. neyse ki Hadhria bu yükü omuzlayacak. bir çok kulüpten teklif almasına rağmen bizi seçti. umarım başarılı olur.

Derek Flynn : İrlanda'nın geleceği bu adama bağlı diyebiliriz. özellikleri muazzam ve çok genç ve en önemli özelliği de çalışkanlık. 2 sezon sonra dünyadaki en iyi ortasahalar arasına ismini yazdıracağına eminim. Şimdilik çok genç olduğundan As takımda yer almayacak. planımız kiralık gönderip gelişimini takip etmek.
    Last edited by Rapallo : 28.Mayıs.2014 at 12:14

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler hayırlı olsun J.Denoni yi TS ye almıştım kaliteli bir oyuncu yüksek katkı sağlayacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Transferler güzel kim ne derse desin Pektemek her zaman iyi topçu

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Transferler güzel kim ne derse desin Pektemek her zaman iyi topçu

Öyle diyosun da 3. maçımızı yaptık hala bi çıt yok

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler hayırlı olsun J.Denoni yi TS ye almıştım kaliteli bir oyuncu yüksek katkı sağlayacaktır.

İşallah. benim beklentimde bu yönde

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Hayatımda gördüğüm en hızlı kariyer heralde başarılar dileyelim , diyecek pek bişey yok sanırım

Pektemek gençlerdeki eski günlerine dönse güzel oludu. Merakla bekliyorum belki açılır ilerleyen haftalarda.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri