Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Football Manager 2015 Çıkış Tarihi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu sefer bende alcam gecen yil alamadim zamanim yok diye , keza bu yilda yok ama artik oglenleri 1-2 saat , geceleride 1-2 saat oynarim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Geçen yılki facianın ardından bu yıl beklemeye karar vermiştim. Ama çıkış tarihi yaklaştıkça heyecan artıyor.. Yine ön sipariş falan yaparım gibi hastalık yahu.
    Evli barklı adam oldum hala bırakamıyorum. Hayır oyun da kötü eskiye oranla ama malesef bırakmak zor şu mereti..

Talking

beklemekte fayda var diyen arkadaşların yüzde 80i beklemeyecek

2014e para verip aldim ama pek oynayamadim. Pc cok dandik. Bu kez once pc alacagim o yuzden beklemekte fayda var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

önceden şu zamanlarda detaylar falan açıklanırdı en azından kısa teaser ekran görüntüleri falan baya geçe aıyolar son yıllarda

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu sene almayacagim kesin ama oyun tat verirse oyun cikisindan bir sure sonra belki alirim.

7. Default

2014üde ön siparişle 70tlye alıp rezaleti görüp 8 aydır Fm 2014 ' ün yüzüne bakmayan biri olarak ben bile 2015 çıkacak diye içim içimi yiyor. Arada dalıp gidiyorum çıksada şöyle oynasam böyle oynasam şunu yetiştirsem şunu satsam diye. Yapmayın gözünüzü seveyim almayacağım falan. Ben gerçekten o kadar eleştirinin ardından oyunu ciddi şekilde toparladıklarını düşünüyorum. Umarım yanılmam

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri