Bugün günlerden ;
en önemlisi ve olacağını en çok isteyeceğim şey ;
Bugün günlerden Wesley Sneijder !
Arsenal Kazanır
Berabere Biter
Galatasaray Kazanır
Bugün günlerden ;
en önemlisi ve olacağını en çok isteyeceğim şey ;
Bugün günlerden Wesley Sneijder !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder zaten böyle maçlarda ayrı bir oynuyor reis. Gol atmasa bile attırır bugün.
AMK Spor: Muslera - Chedjou, Melo, Semih - Sneijder - Veysel, Selçuk, Dzemaili, Telles - Olcan - Burak
Bu veya benzer bir 11 çıkarsa anladığım kadarıyla sistem yine Sivas maçındaki gibi olacak. Hocanın kararıdır saygı duyarım ancak o sistem ile Sivas'ın beceriksizliği sayesinde fark yemekten kurtulmuştu takım.
İlla bu sistem olacaksa da bence Selçuk ve Sneijder'in görevleri değiştirilmeli birbiri ile.
Allahım yarabbim ya bu nasıl bir 11 ya napıyor bu adam,ya sabır ya.
ali naci kucuk ; Kaptan Selçuk İnan Londra'daki kampta rahatsızlanması nedeniyle ilk 11'den çıkarıldı.
Selçuk İnan, Arsenal karşısında forma giyemeyecek
Yerine Bruma oynar umarım ama yok süperstarı Yekta oynar Selçuk yerine.
Geçmiş olsun emekli maestro.
Selçuk kalıcı form düşüklüğüne yakalanmış geçmiş olsun XELÇUK.
Gs için avantaj, maçta olsaydı rakibe arkasını dönüp faul almaya çalışmaktan fazlasını yapacağını sanmıyorum.
4-1-4-1"e donsek keske
muslera
tarik-semih-chedjou-telles
melo
olcan-xemali-sneijder-bruma
burak
3 Puan çok iyi olur![]()
Sıkıntı maç. Fark yemezsek başarı sayarım.
edit: selçuk yok. beraberlik olabilir. galibiyet gecenin sürprizi olur
Last edited by dAleksic : 01.Ekim.2014 at 20:47
Selçuk oynamıyor. Şimdi onlar düşünsün
Karsimizda bizden 2x hizli oynayan bir takim var gerçekten sıkıntı bir mac. Fakat gs ismindem dolayi biraz saygili baslayacaklardir. Bizde cacik olmadigini gorunce 25 30 gibi baskiyi arttirirlar
Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Telles-Melo-Xhemali-Bruma-Olcan-Sneijder-Burak
Çok zor demi la.
Prandelli bir çılgınlık yapıp 4-2-3-1 mi oynayacak acaba![]()
steam : aytekin79
Pek ümidim yok ama hayırlısı, fark yemesek iyi(umarım maç sonu yazdıklarımdan utanırım).
Ya her rakipten 15 tane yiyelim ama Bruma ve Olcan oynasın ya bu ne ya,300 km hız yapan takımın karşısına tek şeritli yolu kapatan römorklu traktör ile çıkıyoruz.
Last edited by Banega : 01.Ekim.2014 at 22:15
prandelli cildirtmaya calisiyor galiba bizi... gecen macin en iyisi olcani kesiyor
Oyuncu değişiklikleri de Balta,Bulut,Altıntop olur.Hatta çok güzel bir 11 yaptım.Bunu denemeli Prandelli.
![]()
Her şeye rağmen başarılar Galatasarayım.
Koşadur Galatasarayım.
Bizim takımın şuan oynayamayacağı iki diziliş var. Biri 4-4-2 biri de 4-2-3-1. Bu takım 2 göbekle ortayı tutamaz. Hele Arsenal ve benzeri takımlara karşı hayatta tutamaz.
Buna karşın kadroyu beğenmedim. Hayırlısı olsun. Beraberlik sürpriz olur.
Kendini atadur burak rakip santrafor golu yazdi bile
İlk yarı 3-0 bitti. İnşallah 3'te kalır Arsenal...
3'te kalacak gibi durmuyor pek. G.Saray'ın önlem alması lazım. Defansı 4'leyip Melo'yu öne almalı bence. Yekta ve Pandev yerine de Olcan ve Bruma girebilir oyuna.
Maçtan önce boşuna tepki vermedim,futboldan biraz anlayan birisi böyle kadro ve diziliş ile hiç bir şey olmayacağını bilir.
Prandelli hediye etti maçı.
şuana kadar hagi ve bülent korkmaz hariç skibbe dahil takımdaki tüm teknik adamlara sabredilmesi gerekiyo diyen ben prandelli ye 2 hafta önce gitsin demiştim geçen haftada kazanmamıza rağmen gitsin demiştim sonuç ortada keşke mancini kalsaydı
Şaka gibi ya Hamit girdi.