Takımda mutsuz oyuncular var diye biletimi kestiler.İlk defa böyle bir şey yaşadım.Barcelona'da bile başıma geldi ama kovulmamıştım.Neyse sağlık olsun.Yoluma devam edeceğim.Ligde birinciydik.
![]()
Takımda mutsuz oyuncular var diye biletimi kestiler.İlk defa böyle bir şey yaşadım.Barcelona'da bile başıma geldi ama kovulmamıştım.Neyse sağlık olsun.Yoluma devam edeceğim.Ligde birinciydik.
![]()
Hocam mutsuz oyuncunun biletini keseceksin yoksa kazan kaldırıyorlar. Geçenn sezon yönetim benle toplantı bile yaptı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Puan Durumu
![]()
Başarılar dilerim hocam kovulman kötü olmuş ama önümüze bakmalıyız yolun açık olsun.![]()
Bu takımı toparlarsan helal olsun hocam![]()
Senin Araplar Arkandan VurmuşZaten Bunu Hep Yapıyorlar
![]()
Araplara Güvenmeyeceksin Diye Boşa Dememişler
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Araplar yamuk yapmış.Yeni takımında başarılar.
Eyvallah beyler.
Teklif geldiğinde takım 19. sıradaydı ama ben maç eksikliklerini görmemişim.Şu an üç maçımız eksik ve 9 puan gerideyiz zirveden.Bu arada ikinci maçımızı da kazandık.
İlk beraberliğimizi aldık.
Edit: Ligde üç yabancı oynatabiliyormuşuz.Transferlerim elde patladı :/
Sadece Marcelinho, Hasagic ve Diatta'yı kayıt edebildik maalesef.
Last edited by kalitvintsev : 18.Aralık.2014 at 19:56
Endonezyada başarılar dilerim. Keşke transferleri yapmadan önce kurallara baksaydın.
Arabistan'da kalsak iyiymiş, bir tane Endonezyalı ile aynı odada yaşıyorum, çok büyük dert hocam orada durulmaz çık git başka diyarlara
Ligde farklı kazandık, kupada yola devam ettik.
![]()
![]()
![]()
Bu nasıl bir lig hocam?
Bir takım 7 maç yapmış, diğeri 12 maç. Acaba Endonezya'da sık sık deprem olduğu için maçlar aksıyor mu ne?![]()
Diatta önce bir penaltı yaptırdı sonra kırmızı kartla atıldı ve ilk mağlubiyetimizi aldık.Maçtan sonra kendisini göndermek istedim ama bu sefer de gitmek istemiyorum diye arıza çıkardı.nasıl bir adam bu anlamadım.
![]()
Vay arkadaş olaya bak, sen büyük başkan de, lider ol adam seni takımdan şutlasın. İlginç![]()
Transferlerin elde patlaması kötü olmuş ama gayet iyi gidiyoruz.
Diatta kötü olmuş.
Bir de Sumatra adalarına tatile gitmeni tavsiye ederim hocam.O kadar Endonezya'dasın madem.
![]()
![]()
Bugün saat ikide maçı var Al-Nassr'ın.Onu seyredicem bi de şu işlerimin arasındaÇok vefasız çıktı adamlar
Diatta iki maçta toparladı kendini.Marcelinho goller attı, asistler yaptı.İbre tersine dönüyor gibi ama hiç bir şeyi garanti görmüyorum bu oyunda : )
Tatili lig sonundaki dereceye göre düşünebilirim hocam sağolasın
Son iki maçımızı da kazandık
Kiralık olarak oynayan Andik Vermansyah'ı da kadromuza kattık.
![]()
Yola devam ediyoruz.Kupada bir tur daha atladık ama Vermansyah'tan sonra en golcü oyuncumuz Sofyan da uzun süreli sakatlandı (4 ay).
![]()
![]()
![]()
![]()
Ligde son durum
Medya tahmini
![]()
Marcelinho'dan güzel bir gol - Mitra Kukar 2 - 0 Sriwijaya FC - YouTube
13 maçta 8 gol 3 asist geldi kendisinden.
Lamie Diatta ile sözleşme uzattık, Marcelinho övgülere boğuluyor.
![]()
Yukarılara tırmanmaya devam ediyoruz, kupada da kazandık.
![]()
Lidere de üç tane salladık.7 maçtır gol yemiyoruz.İki önemli stoperimiz olmamasına rağmen birinci sıradaki takıma alınan farklı galibiyet çok iyi oldu.
![]()
2-3 macta bir puan durumunu paylaşırsan takip açısından daha olumlu olur diye düşünüyorum.