Başarılar Diaz. Oyuncuların hepsine tek tek bakmadım,sen yapdıysan iyilerdirTaktiğinde klasik Diaz taktiği bir tek forveti 3'lemişsin. Belki denemişsindir.Yalnız 3'ünden birine Fırsatçı daha iyi olmaz mı acaba.
Başarılar Diaz. Oyuncuların hepsine tek tek bakmadım,sen yapdıysan iyilerdirTaktiğinde klasik Diaz taktiği bir tek forveti 3'lemişsin. Belki denemişsindir.Yalnız 3'ünden birine Fırsatçı daha iyi olmaz mı acaba.
Eyv (: Uzunca yazıyı boşuna mı yazdım yavAçıkladım orda niye 3lediğimi. Sağ ve Sol kanatlara inip kanat oyuncu rolü üstlenirken ortadaki sahte olunca geriye geliyor o da AMC rolü üstleniyor bir nevi. Fırsatçı olunca geriye gelmiyor çakal ama onu da maçın sonlarında skoru korurken kullanıyorum fırsatçı yapıp mentalitesini biraz daha atak yapınca daha ilerde oynayıp rakip defansa daha ilerde basıyor rakip daha geriden oyun kurmak durumudna kalıyor
Oyun aralıkta başladı lig nisanda başlıyor aralık ve ocağı transfer ve diğer işlerle uğraşıp oyuncuları da 3 ay zorlamak istemediğimden hazırlıklara şubatta başladık. Gerçi yarı prof olunca 3 ay normal 1 aya falan anca denk geliyor neyse hep kendi içimizde yaptık maçları dışarı çıkıp para harcamak istemedikEsasen
çok kolay rakiplerle oynarım genelde ve çok kolay rakip bulamadık maçında zor olup sert geçmesini ve oyuncu kaybını istemediğimden kendi aramızda oynadık. mart ayınca Finlandiya Kupası başladı hazırlıklarımıza kupa maçlarından sonra da devam ettik bir nevi kupa da hazırlık kampımıza dahil oldu. 2 tur alt küme takımlarını eledikten sonra 6.Turda kendi ligimizden bir takım olan Pk-35 'e penaltılar sonrası boyun büktük. ve artık ligin başlamasını bekliyoruz.
Normalde Kups maçını da oynamazdım ama anlaşma gereği iptal edilemiyordu. Anlaşma iptal tarihi şubat falandı o tarihten sonra anlaşmayı sonlandırdık. Kimsenin pilot klübü olmak istemiyoruz. 3 tane pilot takımımız var şuan
Kombine almasınlar biletli seyirciye daha çok ihtiyacmız var tabi stad dolduğu takdirde hasılat daha fazla olur (:
Kasada birikmişleri belki gaza gelirler diye yönetim el koymadan topçulara dağıttık
İşte bende onu söyleyecektim takım 3 SF ile çok geride başlar diye bende en uçtakini FG oynatıyorumHazırlıklarda bildiğin bir lig bitirmişsin o takım tutulamaz daha
Edit : Hocam 3 forveti neden SF yaptın kibunu şakasına yazdım Rexpo'ya da aynı cevabı vermişsin ya biraz daha sinir yap diye yazdım
![]()
Finlandiya Kupası 4.Tur
Spoiler: ISTATISTIKLER
Finlandiya Kupası 5.Tur
Finlandiya Kupası 6.Tur
Aslında PK-35 elimizden kaçtı desek daha doğru bir ifade olur 2 kez öne geçtik ama koruyamadık uzatmalarda ise inanılmaz bir baskı kurduk hatta 10 kişi kaldılar ama tur için gerekli golü atamadık ve penaltılarla boyun eğdik. Sezon öncesi fena geçmedi kupa maçlarıda özellikle kendi ligimizden olan PK-35 ile dişe diş mücadele etmemiz ziyadesiyle mutlu etti
Şükür hepsi sezon başlangıcında yerini alacak
Spoiler: SAKATLAR
PK-35 maçından sonra oturup diğer takım ve kendi takımıma baktım dişe diş mücadeleyi gördükten sonra bu yıl es kaza kafaya oynarız belki dedim. ilk 10 hafta bizim için eşik. Şayet 10 hafta içinde 15 ila 20 puan arası alabilirsek içten içe zorlarız. 10 haftada 20 puan barajını geçecek klüp pek yok varsa Haka olur onunlada ilk hafta evimizde oynuyoruz. Bakalım ligin en güçlü takımı ne kadar güçlü ?
HAKA NAKAVT ! OHA-zulike
1.Hafta
Dakikalar 22'yi gösterdiğinde stadyum yeniden boşalmaya başladı seyirciler skor tabelasına bakınca yanlış maça geldik elleham düşüncesine kapılmışlar
Şaka maka 3-0 ken bile diken üstündeydim bu benim takımım bu karşıdaki de Haka mı ? düşüncesi hakimdi çok geçmeden 3-2 oldu dedim tamam o fragmanmış film şimdi başlıyor lige 3-0dan maç vererek başlamak hoş olmayacak diyordum ama işte kelimeler kifayetsiz kaldı...
Hocam taktiği şimdi anladın mı ?
Bu şekilde 3 lü stoper ile Ragnar hocam Roma'yı yaktı.
Müthiş başlamışsın. Eğer ki bir sorun olmazsa rahat çıkarsın.
Yalnız sadece Ragnar değil. Devilshand da her ne kadar kariyerini paylaşmamış olsa da Catania ile destan yazıyor. Ki benim Adana ile yaptıklarım ortada keza şu anda 5 sezondur neler yaptığım ortada dimi ya.
Biraz da kendimizi övelim
Hocam zaten şu olayı gördüğümden beri kendime onu soruyorum. Neden diye? Ben bir tek cm03-04 te bir Reggiana ile yaptığım kariyerde bir süre kullanmıştım. Beksiz yapamam diyordum.
Bu arada ligde de güzel gidiyorsun. Son sözü şampiyonluğu garantilediğinde söyleyeceğim.![]()
Rodi işin ilginç tarafı 3 stoperi gelip bana övüyor bana söylüyor yahu ben 3 yıldır bu formasyonlayımGit kafanı duvarlara vur niye Diaz'ı dinlemedim daha önce diye
İlk yıl böyle bi reaksiyon ben de beklemiyordum ya umarım bu toz atma işi sezon sonuna kadar sürer (:
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
Puan Durumu
7 gollü Haka galibiyeti ile lige girince o fırtınayı arkamıza alınca ilk 6 hafta baya bi ileri attı o rüzgar bizi
Vikingit maçında rakip 85'de 1 penaltı atışından yararlanamadı. 2-0 10 kişi kalmışım ısrarla 3 forvet oynuyroum golü yedik aklım başına geldi ama kendi hatamdan puan hediye edecektim az kalsın. Diğer içi acıtan ise malumunuz 4-0dan puan verdik rakibe ama takdir ediyorum tebrik ediyorum kendilerini. PK-35 bu kadar dişli olacağını sanmıyordum Haka en büyük aday derken büyük süpriz oldu
Finlandiya yaramış sana, ligin tozunu attırıyorsun![]()
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
Puan Durumu
Son maçlarda biraz sallansak da yine de liderlikten olmadık ama üst lig için artık iddialıyız takımlar birbirleri ile 3'er kez karşılaşıyor ve toplam 27 maç yapılıyor. Her rakiple oynadıktan ve mevcut konumumuzdan sonra üst lige için inancımız arttı.
Puan kayıplarına bahane bulmak istemiyoruz ancak özellikle kalecimizin gitmesi bizi psikolojik olarak da etkiledi sanki her yenilen gol kaleci hatası gibi gelmeye başladı. Zaten iyi oyuncu yok az biraz iyimsi adamların 1-2si gidince takımın kimyası bozuluyor
Spoiler: SAKATLIKLAR
Bu arada çok mütevazi olduğumu söylemiş miydim ?
Başarımızın sırrını aslında biz de merak ediyoruz
Yaşlı oyuncular hemen düşüşe geçti zaten seneyi kurtarma amaçlı idi özellik kaybna uğrayınca takımdan kestim bu sefer huysuzluk da çıkarmaya başladılar aralarından gönderdiklerim oldu. Üstüne baktım takımda aksayan yerler var özellikle sağ ve sol bek alternatifsizdi. Yedekler çok iyi performans sergilemeyince yana döne bek aradık. Aslında defans komple sıkıntılı ancak ne paramız var ne de gelmek isteyen oyuncu. Hoş isteselerde maaş bütçesinde mevcut olan kara delikten ötürü 3 bin falan önerebiliyoruz ona da anca 4 oyuncu bulabildk. 2'si bek diğer 2'si forvet. 3 forvet oynayınca 6-7 forvet bulunduruyorum ve gönderdiklerimiz forvet olucna yerlerine hemen monte ettik
Spoiler: Kalle Kurittu
Spoiler: Mika-Matti Moisonvaara
Spoiler: Patrick Aaltonen
Spoiler: Teemu Sonne
3 stoperli taktikler sistem oturduğunda çok tehlikeli silahlar.
Reelde geçen yıl juventus, bu sezon önemli sakatlıklar öncesi bayern münih ve şuan liverpool kullanmakta![]()
Ama bu takımlarda kanatta kullanıyor reel de uygulamak oyunculardan bazı şeyler istemek bi nebze daa kolay. Benim 3 stoper de 3 sene öncesinden italya serüveninden kalma zaten italyan işi (:
Mika sol bek olarak aldımDiğer forvetlerde yedekler sıkıntı çıkarsa diye stepne yoksa oynayacaklarından değil. Umarım gerek de kalmaz oynamalarına
Zaten kafamı duvarlara vuruyorum. Bu gidişle kafada şişmedik yer kalmayacak
Sonuçlar güzel şansız bir dönem geçirmezsen çıkarsın.
Aldıkların seni idare eder. İlerleyen dönemlerde daha da iyilerini bulabileceğini düşünüyorum. Orta saha Mika nın karar vermesi düşükmüş pek sıkıntı vermese iyi olur.
Ben orta saha rolüne bakmışım.
Oynamazlarsa kazan kaldırmasınlar.
Kaldırıyorlar ara ara ama üstün ikna yeteneğimle ikna ediyorum alttan giriyom üstten giriyom en olmadı rest çekiyom olmazsa olmaz hiç bir oyuncum yok şuan olanlar 11de zaten yedeklerin hepsi aynı ayarda kötü
Başka takımlardan para mı yiyo nabıyo anlamadım tam form tutuyoz herif patlıyor
Bir aksilik olmazsa çıkıyoruz üst lige meşaleler yanabilir (:
Bunu resimlerle izah edeyim en iyisi (: 3 forvette aynı anda kanatlara fallan yayılmıyor. Mesela soldan geliyosak sol forvet sola iniyor AML gibi oluyor 2 forvet içerde yada diğer kanatta 1 amr 2st oluyoruz yada ortadaki gelince 1 amc 2 st gibi veya bekler çıkınca 3 st moduna giriyor takım. MC çoğu zaman oyun kurucu rolünde takımın virtiözü ama tam amc olmadığından o bölgeye sahte forvtte gelince tam AMC gibi işlemiyor lakin zaman zaman ceza sahasına girip forvetlerden daha önde olduğu durumlar da oluyor ((: Dediğim gibi resimlerle anlatayım bunu
Bunu resimlerle izah edeyim en iyisi (: 3 forvette aynı anda kanatlara fallan yayılmıyor. Mesela soldan geliyosak sol forvet sola iniyor AML gibi oluyor 2 forvet içerde yada diğer kanatta 1 amr 2st oluyoruz yada ortadaki gelince 1 amc 2 st gibi veya bekler çıkınca 3 st moduna giriyor takım. MC çoğu zaman oyun kurucu rolünde takımın virtiözü ama tam amc olmadığından o bölgeye sahte forvtte gelince tam AMC gibi işlemiyor lakin zaman zaman ceza sahasına girip forvetlerden daha önde olduğu durumlar da oluyor ((: Dediğim gibi resimlerle anlatayım bunu[/QUOTE]
Şimdi anladım hocamo zaman şahane işleyen bir taktiğin varmış.
Originally Posted by rexpo1994
Sezon bitsin herhangi bir maçtan resimler atarım ah bir de bekler sağlam olsa daha iyi olacak birazdan niye iyi bek şart onu göreceğiz (: gerçi forvetlerimde de orta açma özelliği iyi olsa dadından yenmez ama 2 iyi bek uçurur bizi
Durun daha yakmayın kesinleşmedi henüz![]()
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
18.Hafta
Puan DurumuSpoiler: ISTATISTIKLER
Son 5 maçta 3 yenilgi alıp sendelesek de liderlik koltuğundan inmemiştik. Bu seferki 5 maçlık seri de yeniden ivme kazanıp liderliği pekiştirdik 6 puan farkla zirvedeyiz. Ama kaleci Nyom yine sakatlandı. Umarım sorun olmaz
![]()
Hocam kaleci yerine birini bulabilirsen bul derim. Çok sakatlanıyor.
Yenilgilere rağmen farklı açmışız güzel gidiyoruz güzel![]()
İyiyiz iyi , takımların kalitesi birbirine yakın olunca aradan sivrilmemiz daha kolay olmuş. Benim Kuantan ile Premier Ligdeki halime benziyor azcık![]()
diaz beklediğimiz gibi gidiyorsun maşallah![]()
![]()
19.Hafta
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
Son 9 maçlık seriye girmiştik yani herkesle son bir kez daha karşılaşıyorduk rakiplerimizden İlves, Pk-35 ve Haka ile evimizde oynayacak olmamız müthiş avantajdı. Hakaya yenilmedik onları yarıştan uzak tuttuk akabinde seri galibiyetlerle ciddi anlamda bu işi bitirmiştik ancak PK-35'e yenilince biraz sıkıntıya soktuk kendimizi. PK-35 ile bu sezon 4 maç yaptık kuap dahil herifleri yenemedik iyi mi takdir ediyorum kendilerini demek ki oynadıkları taktiğe karşı zorlanıyoruz diycem ama heriflerde bir kanat var koy süper lige akar o derece unutmazsam profilini paylaşayım e bekimizin belini kırıyor
Son düzlükte tek sakat verdik ama as oyuncumuz değildi durumu kotarırız sıkıntı olmaz evelAllah