Originally Posted by
pusathan01
İyi gene sen + daymışsın.

Originally Posted by
Barak
Yok artık o ne ya

Gerçi 3 sezon öyle gider takım sonra iş başka boyuta geçiyor . Tabi bu durum sende olmaya bilir. Çünkü bende belli bir yönetim yok takım prof olamıyor

Originally Posted by
dAleksic
Kiralık katiller iş başında :P

Originally Posted by
rexpo1994
Takımın maşallahı var hocam. Rekor kıralım bu sezon

Originally Posted by
pusathan01
Ben daha 83 yada 86 golü bulmuşum. Averaj +50 küsur olmuş.
Herkese teşekkürler sezonu bitirdik rekor mekor kalmadı, 140 küsur gol attık :O
Başkanımız zaten bi tane ne istesek yapıyor kerata, 158 yıllık kulüp tarihinde ilk defa bir başarı, bir şampiynluk gördü müzemize şimdilik ilk kupamızı koyduk ve kolleksiyona başladık...
Yıldız oyuncumuz Omar Row yılın futbolcusu seçildi, her ne kadar bu kadar düşük bir ligdede olsak çocuk fırtına gibi esti sol kanatta. 42 maçta 17 gol 37 asistle oynadı ! Yıllardır böyle bir istatistik görmedim, gelecek yılda tekrar kiralamak için elimizden geleni yapacağız.
158 yıl sonra gelen kupa ünlü ingiliz gazetesi Daily Mail'ede manşet oldu, Gazete yıllar sonra gelen şampiyonluk başlığıyla manşetlerine taşıdı bizi.
Gelen şampiyonluktan sonra hiç fırsatı kaçırmadık direk soluğu yönetimin kapısında aldık,
başkan beni okula gönder dedim o da tabiki ragnarcım ayıp ediyon cnımss yhaa dedi.
Bu arada, 1 sezonluk kişisel gelişimide koydum. Münkün olduğunca ilk 11'i değiştirmememe rağmen kararlılığım değişmemiş,
taktik ve tekniksel antrenörlüğüm ve genç oyuncu bilgi seviyem en çok gelişen yerler olmuş.
Bu arkadaşlarda bu yıl altyapımızdan çıkan çocuklar, bu 4ü içlerinde en iyi olanları. Penty ve Dawson'dan beklentim büyük aslında gelecek sezon direk 11'de oynatsam mı ne diyosunuz ?