Bir Bakalım Artık Tarihin Tozlu Sayfalarında Yerini AlacakYeni Moda Bir Deneyelim
![]()
Bir Bakalım Artık Tarihin Tozlu Sayfalarında Yerini AlacakYeni Moda Bir Deneyelim
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Spoiler: 29. Hafta
Spoiler: 30. Hafta
Spoiler: 31. Hafta
Spoiler: Ayağımızın tozuyla rekor kırdık en azından
Spoiler: 32. Hafta
Spoiler: Övdüler mi yerdiler mi anlamadım
Spoiler: 33. Hafta
Spoiler: 34. Hafta
Spoiler: Son Puan Durumu
Spoiler: Takımın Son Hali
Böylece belkide 5-6 yıl aradan sonra ilk defa ilk seneden Orduspor ile bir üst lige çıkamadımSpoiler: Bu sezon bizi neredeyse her maç ipten alan hentbol kalecimiz![]()
ah ah hiç sorma azizimHaha abi bir bakalımı bırak ben tarihin tozlu sayfalarına karışıcam bu gidişle.Kalecinin hareketler falan az kaldı kafayı yememe.Bu senede dahada boğazımızı sıkacaklar galiba.Eğer kiralık güzel adamlar bulamazsam durum vahim
![]()
Seneye çıkarız reis sağlık olsun![]()
Çok gol yemişiz gerçekten . Seneye daha az gol yemek umudu ile.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Hocam ben kendime kızıyordum. Düşen takımlardan bile fazla yiyorum diye ama sen benide geçmişsin.
Yalnız Abdullah karmil den 2 tane gol yemişsin.o bırak gol atmayı defansı bile beceremeyen birisi.Şu andaki karieyerimede mecburiyetten aldım.Sezon sonu postalayacağım
Umarım iyi bir transfer dönemi geçirirsin. Bursanın gençleri gelirse çok işine yarıyacaklardır.
İsot Yakışmamış Sana Böyle Bir GrafikHayal Kırıklığına Uğrattın Beni
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yoğun bir transfer döneminin sonuna geldik.Maalesef her istediğimizi yapamadık.Para oluşturmaya çalıştık elimizden geldiğince.Bursaspor sayesinde kadromuzu derinleştirdik.İstediğim oyunculardan bazılarını kadroya katabildim bazısı yüz vermedi.Sol bek bulamadım ara dönemde yine dönücem o konuya.Oyuncu tanıtımlarını bir dahaki mesaja yaparım.Spoiler: Belimizi bir türlü doğrultamıyoruz
Spoiler: Gelir-Gider
Spoiler: En kötü play-off dedik.Yapamazsak istifamızı basarız
Spoiler: Hazırlıklar tamamlanmak üzere
Spoiler: 1.Hafta
Spoiler: 2.Hafta
Spoiler: 3.Hafta
Spoiler: Gözlerim yaşarıyor.Savunma oyuncum ayın oyuncusu oluyor.Ağlamak istiyorum sayın okuyucular
Spoiler: Takımın son hali
Spoiler: Transfer Dönemi
Spoiler: 4.Hafta
Spoiler: ZTK 2. Tur
Ligde iyi başlamışız ama gol yeme problemi hala sıkıntı olabilir.
Bursaspor 2. takımı olmuş aynıLige güzel bir giriş olmuş geçen yılda ilk girişte 5-4 lük maç vardı sanırım o maçı kaybetmiştik
Spoiler: Batuhan
Kendisini defans ile orta saha arasına monte ettik.Rakibi önde kesmek için yeterli olacağını düşünüyorum.
Spoiler: Muhammed
Beni tanıyan herkes ezelinden beri tüm taktiklerimi 10 numaralar için yaptığımı bilir.Muhammed sevdiğim tarzda bir oyuncu.Belki bir Riquelme değil ama bazen hatırlatmıyor değil
Spoiler: Yiğit
Ligin üzerinde hızını kullanmak için aldım fakat sanki biraz kırılgan bir oyuncu.Umarım yoğun tempoda sorun çıkarmaz.
Spoiler: Şamil
Bursa'nın tatlı süprizlerinden biri.Onun gibi birine ortada ihtiyacım vardı.Onlarda kiralamak istiyorlardı.Reddetmek olmazdı
Spoiler: Franco
Kendisi oyundaki ilk kumarımdı.Malum kendisi baya uzak bir memlekette olduğundan araştırmak için deneme teklif ettim.Kabul etmeyince ne olacaksa olsun diye aldım fos çıkmadı.Kendisi biraz deli dolu olduğundan arada arkasında boşluk bırakabiliyor ama agresifliği rakibi önde basmada çok işe yarıyor.
Spoiler: Ozan
Ozan sol tarafta tek başına durabilecek kapasitede bir oyuncu gibi geldi gözüme.Kendisi tam bir joker.Defansa koysam bile oynar gibi geliyor bu ligde
Spoiler: Sonko
Geçen sezon farkettiğim eksikliklerden biride takımımızda güçlü ve top karşılayan bir defans oyuncusu yoktu.Bizde bu dev yaşlı tankı aldık.Kendisi şu ana kadar gayet iyi idare ediyor.
Spoiler: Gökay
Orta sahada ayağında top tutup pas tutabilen biri olsun diye transfer ettik kendisini.Şimdilik kötü oynamıyor
Diğer oyuncularımızda derinlik için alınmış oyuncular.Merak ettikleriniz olursa profillerini paylaşabilirim.Yine başka bir oyuncunun profilini merak ederseniz söylemeniz yeterli
Spoiler: 5.Hafta
Bu 80'den sonrası için bir çözüm bulmam gerekiyor.4 puan kaybettirdi bize maalesef...
Spoiler: 6.Hafta
Spoiler: Ayın oyuncusu yine bizden
Spoiler: 7.Hafta
Spoiler: 8.Hafta
Aynen bu problem maalesef kaliteli bir kadro kurana kadar düzelmeyecek gibi.Çünkü önde basmayı seviyorum.Doğal olarak arkaya kaçırılan her adam kalecinin yetenekleriyle karşı karşıya kalıyor.Oyunda da malum kalecilerin çoğunluğu garip olduğundan gol kaçınılmaz olabiliyor.Ama geçen seneki gibi hep ezilen taraf değiliz bu sefer.Bu pozitif bir olay
Aynen yine böyle bir skor vardı ama onuda yine kazanmıştık.Osmanlı'yı yenmek ayrı zordu ama bizim için.Geçen sezon ligde altımızda olmalarına rağmen bizi iki kere yenmişlerdi sanırım.Tersler bize.
Lige bu sefer güzel başlamışsın. Bu arada takımın adını Bursa II diye değiştirmeni öneririm.
Resmen adamları sömürmüşsün.
Yiğiti bu sezon Adana kariyerimde 3 yıl kullandım. Avrupa maçlarında bile oynadı. Bence senin çok işine yarayacaktır.
İyi bir kadro kurmuşsun hocam.İyi sonuçlarda almışsın.Böyle devam ederiz umarım.
Spoiler: ZTK 3. Tur
Bir tur ilerledik en azından yönetimin hiç hoşuna gitmedi
Spoiler: 9.Hafta
Bu oyun bazen cidden istediğini yapıyor.Şu olayın cidden bir açıklaması yok.Kaç tane gol atarsam atayım arkama yaslanıp rahatlayamıyorum.Çünkü oyun illa bir şeyler karıştırıyor.Bazen cevap bile veremiyorum.
Spoiler: 10.Hafta
Spoiler: 11.Hafta
Takım taktiğimi ve liderliğimi sorgulamak için kapıma dayandı bu maçtan sonra.Güzelce bir kapışma yaşadık ve herkesi mutlu edemem diyip son cümlemi söyledim.
Spoiler: 12.Hafta
Spoiler: 13.Hafta
Spoiler: 14.Hafta
Takımla aramdaki tartışma ters tepki yaptı.Takım daha hırslı hale geldi.Güzel galibiyetler aldık.Ama kader yine oyununu hazırladı.Zaten hiçbir zaman üstümdeki rakiplerden korkmadım.Her zaman düşme hattındaki rakipler bizi zorlamıştır.Yine öyle oldu ve diğer hafta dağıldık.
Spoiler: 15.Hafta
Spoiler: 16.Hafta
Spoiler: 17.Hafta
Neyseki bu maçta tekrardan kendimize geldik.Rakibe yaptığımız aşırı baskı 2 penaltı olarak geldi.Daha sonra rakip iyice açıldı.
Spoiler: İlk rakibimi buldum sanırım
Spoiler: 18.Hafta
Samet hoca bize aşırı kızgın.Artık her maçta kan çıkabilir
Spoiler: İlk yarıda son durum
Ligin en çok atanı en çok yiyeni artık bu istatistiklere takılmıyorum alıştırdın beni![]()
Artık iddaa da hangi maçın alt bitecek diye oynarsak iyi para kaldırırız.![]()
Spoiler: 19.Hafta
Spoiler: 20.Hafta
Spoiler: 21.Hafta
Spoiler: 22.Hafta
Spoiler: 23.Hafta
Bu oyun adamı deli eder ya neyse.
Spoiler: 24.Hafta
Spoiler: 25.Hafta
Spoiler: 26.Hafta
Spoiler: 27.Hafta
Spoiler: 28.Hafta
Spoiler: 29.Hafta
Spoiler: 30.Hafta
Spoiler: 31.Hafta
Spoiler: 32.Hafta
Spoiler: 33.Hafta
Spoiler: Yönetim kendini nasıl büyük görüyorsa şu anda olduğumuzu durumu beğenmiyor
Spoiler: 34.Hafta
Spoiler: En yüksek gol yeme ve atma rekorları artık bizim elimizde
Spoiler: Son Puan Durumu
Play-off'larda ezeli rakibimiz Osmanlıspor ile karşılaşmak hiç hoşuma gitmiyor.Umarım oyun beni yine trollemez.
Spoiler: Play-off Yarı Final 1. Ayak
Spoiler: Play-off Yarı Final 2. Ayak
Spoiler: Final öncesi nikah tazeleyip moralimi yükseltme çabaları
Spoiler: Final
Spoiler: Forvet hattımız ödülleri topladı
Sonunda TSL'ye çıktık.Bu kadar zorlanmamıştım daha önce.Tabi bunda mali kriz en önemli etken oldu.Eskiden bu kadar darda olmazdı Orduspor.Benim için oyun yeni başlıyor.Takımda zaten oyuncuların alayının sözleşme bitiyor.Aynı şekilde teknik ekibinde bitmek üzere.Yeni bir sayfa açmak istiyorum.Umarım yönetim güzel bir para kazanır artık.
Tebrikler hocam, Osmanlı ilk yıl çok zor bir rakip aslında Play off yarı finalde deplasmanda yenmek bence azımsanmayacak başarı, final maçınıda eze eze hak ederek çıkmışız
Tebrikler hocam.![]()
Baştan sona okudum kariyeri tebrikler iyi gidiyosun Orduyla Süper Lig bile çok iyi.Baya da gol yiyosun ama son maçlar çözmüşssün gibi![]()
Spoiler: Takım Durumu
Takımın gol yükünü 2 oyuncum yüklendi bu sezon.Birde sonradan oyuna sokup verim aldığım yaşlı kurt vardı.Aslında oynatmayı düşünmüyordum ama ille de şans ver deyince anlaşma yaptık.O da hakkını verdi açıkcası.
Spoiler: Gökhan
Spoiler: Muhammed
Spoiler: Martin
Spoiler: Ve Mr. Sevilmeyen Adam
İlginçtir hiç arkadaşım yok ilk defa oyunda.Kimseyle aram iyi değil
Spoiler: PTT 1. Lig Oyuncu Verileri
Spoiler: Gelir-Gider
Yabancı sınırından dolayı balon transfer olan Genkov'un en çok forma satan 2. oyuncu olması trajikomik oldu
Spoiler: PTT 1. Lig'i geride bıraktık
Spoiler: Kümede kalmak istiyoruz
Spoiler: Transferler
Kadroda geçen seneki kiralıklarla yeni bir sayfa açıp serbest kalacak olanlarıda kadromuza kattık.MC ve DMC pozisyonlarında kıtlık olsa da diğer pozisyonlarda şu anda sıkıntı yok gibi.
Spoiler: Ligden önce takımın son durumu
Spoiler: Hazırlık Maçları
Senin para da fena değilmişKazım ve Sabriyle gücümüze güç katmışız
![]()
Hocam bari bir ikisi ile iyi anlaşsaydın. Transferde lazım olurdu.![]()
Kazım, Muhammed ve Sabri transferleri bence yerinde 1 yılda olsa verimli olacaklardır
Kiralık oyuncular çok iyi katkı yapacaktır.