yahu ben taktiği göremiyorum abi tarkan hoca efsane deyince merak ettimbu arada iyi giriş yapmışız lige brezilyanın çingenlerini toplamışsın bakyorumda
![]()
yahu ben taktiği göremiyorum abi tarkan hoca efsane deyince merak ettimbu arada iyi giriş yapmışız lige brezilyanın çingenlerini toplamışsın bakyorumda
![]()
Taktiği görememen çok normal o sırada twicth yayını yapıyordum.
Taktik yine bildiğin Zero sea Athena V1 taktiği ama az senin modifiye ettiğin gibi modifiye edilmiş halini kullanıyorum. Mesela senin gibi (Alt ligde olunca) serbestliği -mevki terketmeyi falan kapattım. Ama bu sefer pek rahat maç çıkaramadım. Bende son galip geldiğimiz maçta asıl haline döndüm. Zorda olsa 1-0 aldık. Galiba eskisine devam ederim gibi gözüküyor.
Not: Hocam sen taktiği isteyince benim Turuncu Kasırganın kariyerine girdim orda onu ararken çok duygulandım. Daha şimdiden Adana kariyeri açasım geldi ama çok rahat zafere gidebileceğim için geri duruyorum. O forvet hattını gene alırsam beni durduramazlar![]()
Arkadaşlar kullandığım Zero Sea Athena taktiğinin V1. versiyonunun kendim yüklediğim linki aşağıda var. Bu taktiği yapan arkadaş artık v2 V3 ü yayınladığı için şuanda bulamayabilirsiniz.
İsteyen indirip kullanabilir. Ama özellikle dikkat etmeniz gereken noktalar öncelikle kanat oyuncularınız sonra forvetlerinizdir. Kanatlarınız çalışmazsa gol de atamazsınız.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
bekler çalışmazsa öldün 3lü taktikte forvetler bi şekilde atıyo abi ordan burdan sekiyo korner taktiğinden gol oluyo ama beklerin olmazsa olmaz taktikte
Bek derken kanatları kastettin sanırsam.
Seri E 2. Hafta
[IMG][/IMG]
Her maçta gol attık. Hatta öne geçtik ama bir türlü skoru koruyamıyoruz hatta ikinciyi atamıyoruz. Acaba diyorum Zero Sea Athena taktiğinin 4-1-3-2 dizilişinimi kullansam diye düşünüyorum.
[IMG][/IMG]
Seri E 3. Hafta
[IMG][/IMG]
Seri E 4. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu maçtan sonra uzun süredir kötü performans gösteren Joao Paulo yı hem birebir fırçaladım hem de 2 hafta maaş kesintisi verdim. Arkadaş ta uysalca kabul etti.
[IMG][/IMG]
Seri E 6. Hafta
[IMG][/IMG]
Sonunda evimizde puanla tekrardan tanıştık. Evimizde puan alıyoruz ama deplasmanlarda çok yitiğiz.
[IMG][/IMG]
Sonuçlar kötü olmuş, son maçla birlikte inşallah galibiyetler gelir.
çalışkan kanattı demi bunlar kullanmayınca bayaadır unutmuşum![]()
Fena mücadele olacak izlenimini verdi başlangıç
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Hem de nasıl bir mücadele olacak.
son iki maçtır dediğim gibi 4-1-3-2 DOS dizilişine geçtim. Bu arada üst lig takımlarının ( Santos fln.) 20 yaş altı takımlarını inceleyip her gördüğümü kiraladım. İlk maçta 4-1 aldık. Tabi bu kiralamadan önce idi. Kiralamadan sonra ise ilk maçımıza çıktık ve takım en son baktığımda önde idi.![]()
Bir önceki mesajımda dediğim gibi taktiğimizi değiştirdim. Ama bu sonuçlar taktik değişikliğindenmi takım kalitesinin artmasındanmı bilemedim. Kiraladığım oyuncuları paylaşmak isterdim ama herhalde 20-25 tane kadar aldım. hızımı kontrol edemedim.
Seri E 6. Hafta
[IMG][/IMG]
Deplasmandaki ilk galibiyetimizide aldık.
[IMG][/IMG]
Bu arada beklentilerimizide bütçe sağlamak adına değiştirdim.
[IMG][/IMG]
Seri E 7. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Şu anda kullandığımız taktiğimiz ama ilerde gerisin geriye diğer taktiğime dönerim. Bu taktikte yukarıda verdiğim linkte mevcuttur.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
bende 4411 e geçtim zero sea nin 343 ve 4411 olarak 17 lig maçında 69 attım 14 yedim![]()
Son maçta 3-1-3-3 e geçtim gol atamadık. Ama çokta kötü oynamadık. Şimdi bir daha 4-4-2 yi deneyeceğim.
Seri E 8. Hafta
[IMG][/IMG]
Bu maçta 3-4-3 Dos u kullandım. Sol kanatta Leonan ı kullandım. Çocuğun asıl mevkisi sol bek ama sol kanat çalıştırıyorum. İlk maçında çok iyi işler çıkardı ama çok kötü sakatlandı. 2 seneliğine kiralamıştık.
[IMG][/IMG]
Leonan ın profili
[IMG][/IMG]
5-10 dk sonra yayını açacağım. Birazda beraber izleyelim.
Arkadaşlar şu anda yayın açık. Gelmek isteyeni beklerim.
Twitch
maçlar güzel serüven uzun meşakkatli bir yolculuk olacak başarılar![]()
Teşekkürler. Yolculuk çok ama çok meşakkatli ve uzun olacak.
Beraberliklerin takımı olduk.
Seri E 9. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Seri E 10. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Seri E 11. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Seri E 12. Hafta
[IMG][/IMG]
Maç sonunda Glabo beraberliğe yattı mesajı geldi.
Lider kendi evinde maçın sonlarında zamana oynadı. Ama maçın genelinde maç globonun hakkıydı. Adamlar resmen kalemizi ablukaya aldılar.
Neyseki biz puanı alıp kaçtık.
[IMG][/IMG]
Puan Durumu
Ligde en çok berabere kalan takımız. 5 beraberliğimiz var.
[IMG][/IMG]
yenilgidense 1 puanda iyidirPotadan kopmamaya bakalım yeter
![]()
Sezonluk beklentilerde '' takımı güçlendirmek '' diye bir seçeneği ilk defa gördümBrezilya'ya has birşey mi acep?
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Hocam maçlar iyi gidiyor bence iyi toparlamışız![]()
60 mıHey Maşallah işine yaramayanları bize verebilirsin hocam
![]()
Reis Sen Ne İçtin 58 Oyuncu NedirŞaka mı Yapıyorsun Bize
Sen Ordan Rahat Bir 30 Oyuncu Postalamana Bak![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
50 60 napıyon abi senharbiden takımı güçlendirmek ne anlama geliyor, sen zaten abartarak güçlendirmişsin takımı
![]()
Valla azalta azalta 48 e düşürdüm.
Sağlam güçlendirdik ama saha da hiç belli etmediler.
[IMG][/IMG]
Kötü oynayanı sorun çıkaranı yolladım. Tabi kiralık olanları gönderdim. Sözleşmeli oyuncularımızı gönderemiyoruz. Para olmadığından dolayı yönetim fesihlere izin vermiyor.
Seri E 13. Hafta
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
Seri E 14. Hafta
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
Seri E 15.Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Seri E 16. Hafta
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Seri E 17. Hafta
[IMG][/IMG]
Uzun bir zaman sonra galip geldik.
[IMG][/IMG]
Başkan seçimi yapılacak. Umarım banada zengin bir başkan gelirde kredi çekmeden borçları bitirir.
[IMG][/IMG]
Dün akşam bu maçtan sonrasını twitchden yayınlayacağım diye 18. hafta maçından önce kaydettim bekledim. Ama Warbanda dalınca sonradan da başlatmak istemedim. Belki bugün bir kaç sonra twitch de yayınlarız.
Hocam gidişat iyi değil toparlamak lazım artık takımı. O kadar oyuncudan sonra takım uyumu yerlerdedir diye tahmin ediyorum![]()
steam : aytekin79
Takım uyumunu bende merak ettim şuan % kaç ?
Uleyn Bir de Bana Diyordun Çok Oyuncu Almışsın Diye Sanırım Benim Rekoru Geçmek İçin Çabalıyorsun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"