Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 104 sonuç

Konu: Otoriteleri Yanıltan Takım-Karabağ-Sezon IV

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Başarılar.

Teşekkür ederim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

ŞAMPİYON KARABAĞ FK !!

Gerçekten zor bir sezon oldu.Bütün oyuncularımızı canı gönülden kutluyoruz.Ligin 3 4 tane baba takımı vardı.Tek mağlubiyetle şampiyonluğu söktük aldık ve 2.defa arka arkaya şampiyon olduk.Ligin en güçlü ekiplerinden olan Neftçi süpriz bir şekilde küme düştü.Devre arasında eski Çaykur Rizesporlu Uche Kalu'yu ve Tottenham altyapısından yetişmiş olan Dombaxe'yi bedelsiz kadromuza kattık.Chumbinho'yu senelik aldığı 300.000 € ücretten dolayı göndermek zorunda kaldık.Bunun dışında aşağıda görüldüğü üzere bir kaç oyuncuyu daha gönderdik.Şimdi hedefimiz Şampiyonlar Ligi Grupları o da olmadı en kötü yine Avrupa Ligi gruplarına kalmak istiyoruz.Buna göre kadromuzu oluşturacağız.Yönetim 500.000 € transfer bütçesi 1.1 Milyon € maaş bütçesi verdi.Benim ise onlardan istediğim gözlemci ağımızın genişletilmesi malesef şimdilik reddedildi ama inşallah onuda kabul ederler

Kalu devre arasında gelip gol kralı oldu

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam tebrikler şampiyonluk için kalunun gol kralı olması normal bu ligde bakalım avrupa da neler yapacağız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam tebrikler şampiyonluk için kalunun gol kralı olması normal bu ligde bakalım avrupa da neler yapacağız
    Teşekkür ederim Mentali çok zayıftı alternatiflerinde alternatifiydi ama vurduğu gol oluyor gerçi satmayı düşünüyorum havadan 500.000 euro gelir.Yerine regen bulurum

Tebrikler . Bu sene daha iyi oluruz inşallah.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Teşekkür ederim Mentali çok zayıftı alternatiflerinde alternatifiydi ama vurduğu gol oluyor gerçi satmayı düşünüyorum havadan 500.000 euro gelir.Yerine regen bulurum
    bulabilirsen sat hocam yoksa seneye o para bile etmeyebilir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yeni Sezon Transferlerimiz..

[IMG]http://i.imgur.com/IEPE0Ps.png?1

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Takım revire dönmüş Karabağ Devlet Hastanesiyle anlaşma imzala bence
    ahahaa Bak bu iyiymiş

Sonraki yıl için şimdiden başarılar yanlız hocam kırmızı ile yazmassan okurken fena göz alıyor
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam transferle güzele benziyor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu

Sıradaki rakibimiz Hırvatların 1 numaralı takımı Dinamo Zagreb.Elimizden geleni yapacağız...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    ahahaa Bak bu iyiymiş

Sonraki yıl için şimdiden başarılar yanlız hocam kırmızı ile yazmassan okurken fena göz alıyor

Tamam hocam eleştirlerinizi bence şöylede yapsan daha iyi olur dedikleriniz varsa söyleyin lütfen Transfer önerisi mesela Gözlemci ağım turksportal

Ayrıca güncelleme yaparken o revir yorumunu kaçırmışım çayı püskürttüm.Yaptığımız sponsorluk anlaşması 3 yıllık 26 bin EURO hastaneden ziyade bence sağlık ocağı ile yapmışız anlaşmayı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hocam transferle güzele benziyor
    Ege hocam bana imkan verseler ben kimleri getireceğim takımada neyse şöyle ekim kasım ayları yaklassın afrikada regen günleri o dönemler galiba oralardan bir iki tane kelepir oyuncu kaçırırız

Nesil
    2014

Zagrep'İ geçmek çok zor. Geçersen bu yıl ŞL'ye kaırlsın köşeyi dönersin Son olarak paylaşımı ortalarsan görsel olarak daha iyi olabilir
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Zagreb karşısında başarılar hocam

Zagrep karşısında başarılar . Bu arada lig kuralları nasıl yabancı sınırı yok mu ?
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ege hocam bana imkan verseler ben kimleri getireceğim takımada neyse şöyle ekim kasım ayları yaklassın afrikada regen günleri o dönemler galiba oralardan bir iki tane kelepir oyuncu kaçırırız
    bekliyoruz hocam transferleri Avrupa düzeyinde olan

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

bekliyoruz hocam transferleri Avrupa düzeyinde olan
    hahahaha yaklaşık bir 20 yıl sonra Messi'nin oğlunu alabiliriz herhalde

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Zagrep karşısında başarılar . Bu arada lig kuralları nasıl yabancı sınırı yok mu ?
    Hocam 11 oyuncu kadroya kayıt edebiliyoruz.Maksimum 6'sı ilk 11.8 tanede ilk 18 içerisine yabancı alabilyoruz.

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    Zagreb karşısında başarılar hocam
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Zagrep'İ geçmek çok zor. Geçersen bu yıl ŞL'ye kaırlsın köşeyi dönersin Son olarak paylaşımı ortalarsan görsel olarak daha iyi olabilir
    Ya o kadar abidik gubidik takım vardı ki gele gele onlar geldi şu seride bir kere şanslı kura çekmedim ya Elensekte 2 milyon alıyoruz galiba o da bişey

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME TURU

Yaktın bizi Soudani..

İlk maç antremanlarda savunma yerleşimi çalıştırdım.Deplasmanda az yiyelim dedik.Beklediğimizin tersi oldu.2.maçta skor 2-0 olunca çok ümitlenmiştim Soudani bizi sepetleyene kadar.Neyse kısmetimizde yokmuş adamlara futbol dersi verdik yenemedik demeyiz.Ama şunu gördüm bizim takım hücum oynamalı savunma yaslandık illaki saçmalıyoruz en azından hücumda yetenekli ayaklara sahibiz..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Son transferimiz bu tosuncuk Alana kadar illallah dedirtti bana.En sonunda maaş konusunda anlaştık.Bonservis ödemeden takıma kattık abiyi.Buna forvet antremanı yaptırsak mı

Avrupa Ligi'nde de talihimiz süper devam ediyor.Turnuvanın en kolay takımıyla eşleştik

geçmiş olsun . Fenerbahçe'yi yenersin belki . Yeni aldığın elemanda forvet olarak verimli olabilir denemek lazım.
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam şlye üzüldüm ama fenerbahçe karşısında başarılar inş elersin

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

geçmiş olsun . Fenerbahçe'yi yenersin belki . Yeni aldığın elemanda forvet olarak verimli olabilir denemek lazım.
    Ya hocam hep böyle başa baş oynayıp eleniyoruz 4 5 atsalar umudumuzda kalmayacakta Fenerbahçede çok kötü durumda

İlk maça çıkarken yine takımı hücum çalıştırdım.Takım bi raddeye kadar direndi.Bizimde inanılmaz net pozisyonlarımız oldu.Zaten o pozisyonlarda kalecilerin ne denli önemli olduğunu anladım.Volkan muazzam oynadı.2.maçta takıma duran top çalıştırdım rakipte bekir ve serdar vardı stoperlerde bizim stoperler hava hakimiyeti yüksek oyuncular diye öyle birşeyler düşündük.Nitekim düşündüğümüzü sahaya yanısttık ama topu kaleye sokamadık.Bu sene buraya kadarmış.Lige konsantre olup bu tarz arenalarda daha çok kalıcı olmak için çalışmalıyız.Bizim dışımızda bu kulvarlarda daha ilerileri görende yok zaten.Yaşasın Karabağ

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hocam şlye üzüldüm ama fenerbahçe karşısında başarılar inş elersin

Çok kötü harcadılar bizi

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çok kötü harcadılar bizi
    seneye artık hocam napalım

Geçmiş olsun.
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun.
    Eyvallah hocam kısmet değilmiş

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Karabağ yoluna ligde emin adımlarla ilerliyor.Hedefimlerimizin arasında artık lig sadece Avrupa'ya açılan bir kapı

MADEN BULDUK !!!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

ŞAMPİYON YİNE KARABAĞ FK !!!

GENEL DEĞERLENDİRME

Takım bu senede ligi aldı götürdü.İlk seneye göre yapmış olduğum lüzumsuz transferler yüzünden bazı oyuncuları oynatamadığımız oldu.Tabi bunları Avrupa Kupaları için yapmıştık ama dilediğimiz gibi olmadı.Bundan sonraki transfer politikamız Azeri oyuncular üzerine olacak.Bir kaç tanesiyle sezon ortasında anlaştık.Altyapı tesislerimizin geliştirilmesini gözlemci ağımızın yine geliştirilmesini talep ettik.Bunların hepsi kabul edildi.Yalnız bilen arkadaşlara bir sorum olacak bu kulüplerin maddi değeri ne anlam ifade ediyor.Bizim kulüp 3 yıldır şampiyon Avrupada iyi kötü grupları falanda gördük Hazar Lankeran 25 milyon euro değere sahip.Hani oyuncu değeri mi yoksa kulübün hisseleriyle mi alakalı ?
    Şanslı kuralar çekersek en azından bu sene Avrupa Ligi Gruplarını görmek istiyoruz..

Bu arkadaşıda bedavaya aldık.Profilini beğendim.Takımın üstünde bir arkadaş kendileri

ligdeki kurallar nasıl yabancı sınırı falan

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri