ŞAMPİYON KARABAĞ FK !!
Gerçekten zor bir sezon oldu.Bütün oyuncularımızı canı gönülden kutluyoruz.Ligin 3 4 tane baba takımı vardı.Tek mağlubiyetle şampiyonluğu söktük aldık ve 2.defa arka arkaya şampiyon olduk.Ligin en güçlü ekiplerinden olan Neftçi süpriz bir şekilde küme düştü.Devre arasında eski Çaykur Rizesporlu Uche Kalu'yu ve Tottenham altyapısından yetişmiş olan Dombaxe'yi bedelsiz kadromuza kattık.Chumbinho'yu senelik aldığı 300.000 € ücretten dolayı göndermek zorunda kaldık.Bunun dışında aşağıda görüldüğü üzere bir kaç oyuncuyu daha gönderdik.Şimdi hedefimiz Şampiyonlar Ligi Grupları o da olmadı en kötü yine Avrupa Ligi gruplarına kalmak istiyoruz.Buna göre kadromuzu oluşturacağız.Yönetim 500.000 € transfer bütçesi 1.1 Milyon € maaş bütçesi verdi.Benim ise onlardan istediğim gözlemci ağımızın genişletilmesi malesef şimdilik reddedildi ama inşallah onuda kabul ederler
Kalu devre arasında gelip gol kralı oldu![]()
Hocam tebrikler şampiyonluk için kalunun gol kralı olması normal bu ligde bakalım avrupa da neler yapacağız![]()
Tebrikler . Bu sene daha iyi oluruz inşallah.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Yeni Sezon Transferlerimiz..
[IMG]http://i.imgur.com/IEPE0Ps.png?1
Hocam transferle güzele benziyor![]()
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu
![]()
![]()
Sıradaki rakibimiz Hırvatların 1 numaralı takımı Dinamo Zagreb.Elimizden geleni yapacağız...
![]()
Tamam hocam eleştirlerinizi bence şöylede yapsan daha iyi olur dedikleriniz varsa söyleyin lütfenTransfer önerisi mesela
Gözlemci ağım turksportal
Ayrıca güncelleme yaparken o revir yorumunu kaçırmışım çayı püskürttüm.Yaptığımız sponsorluk anlaşması 3 yıllık 26 bin EUROhastaneden ziyade bence sağlık ocağı ile yapmışız anlaşmayı
![]()
Zagrep'İ geçmek çok zor. Geçersen bu yıl ŞL'ye kaırlsın köşeyi dönersinSon olarak paylaşımı ortalarsan görsel olarak daha iyi olabilir
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Zagreb karşısında başarılar hocam
Zagrep karşısında başarılar . Bu arada lig kuralları nasıl yabancı sınırı yok mu ?
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
hahahaha yaklaşık bir 20 yıl sonra Messi'nin oğlunu alabiliriz herhalde
Hocam 11 oyuncu kadroya kayıt edebiliyoruz.Maksimum 6'sı ilk 11.8 tanede ilk 18 içerisine yabancı alabilyoruz.
Teşekkür ederim
Ya o kadar abidik gubidik takım vardı ki gele gele onlar geldi şu seride bir kere şanslı kura çekmedim yaElensekte 2 milyon alıyoruz galiba o da bişey
![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME TURU
![]()
![]()
Yaktın bizi Soudani..
İlk maç antremanlarda savunma yerleşimi çalıştırdım.Deplasmanda az yiyelim dedik.Beklediğimizin tersi oldu.2.maçta skor 2-0 olunca çok ümitlenmiştim Soudani bizi sepetleyene kadar.Neyse kısmetimizde yokmuş adamlara futbol dersi verdik yenemedik demeyiz.Ama şunu gördüm bizim takım hücum oynamalı savunma yaslandık illaki saçmalıyoruz en azından hücumda yetenekli ayaklara sahibiz..
Son transferimiz bu tosuncukAlana kadar illallah dedirtti bana.En sonunda maaş konusunda anlaştık.Bonservis ödemeden takıma kattık abiyi.Buna forvet antremanı yaptırsak mı
Avrupa Ligi'nde de talihimiz süper devam ediyor.Turnuvanın en kolay takımıyla eşleştik
![]()
geçmiş olsun . Fenerbahçe'yi yenersin belki . Yeni aldığın elemanda forvet olarak verimli olabilir denemek lazım.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Hocam şlye üzüldüm ama fenerbahçe karşısında başarılar inş elersin![]()
Ya hocam hep böyle başa baş oynayıp eleniyoruz4 5 atsalar umudumuzda kalmayacakta Fenerbahçede çok kötü durumda
İlk maça çıkarken yine takımı hücum çalıştırdım.Takım bi raddeye kadar direndi.Bizimde inanılmaz net pozisyonlarımız oldu.Zaten o pozisyonlarda kalecilerin ne denli önemli olduğunu anladım.Volkan muazzam oynadı.2.maçta takıma duran top çalıştırdım rakipte bekir ve serdar vardı stoperlerde bizim stoperler hava hakimiyeti yüksek oyuncular diye öyle birşeyler düşündük.Nitekim düşündüğümüzü sahaya yanısttık ama topu kaleye sokamadık.Bu sene buraya kadarmış.Lige konsantre olup bu tarz arenalarda daha çok kalıcı olmak için çalışmalıyız.Bizim dışımızda bu kulvarlarda daha ilerileri görende yok zaten.Yaşasın Karabağ
![]()
Geçmiş olsun.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Karabağ yoluna ligde emin adımlarla ilerliyor.Hedefimlerimizin arasında artık lig sadece Avrupa'ya açılan bir kapı
MADEN BULDUK !!!
GENEL DEĞERLENDİRME
ŞAMPİYON YİNE KARABAĞ FK !!!
Takım bu senede ligi aldı götürdü.İlk seneye göre yapmış olduğum lüzumsuz transferler yüzünden bazı oyuncuları oynatamadığımız oldu.Tabi bunları Avrupa Kupaları için yapmıştık ama dilediğimiz gibi olmadı.Bundan sonraki transfer politikamız Azeri oyuncular üzerine olacak.Bir kaç tanesiyle sezon ortasında anlaştık.Altyapı tesislerimizin geliştirilmesini gözlemci ağımızın yine geliştirilmesini talep ettik.Bunların hepsi kabul edildi.Yalnız bilen arkadaşlara bir sorum olacak bu kulüplerin maddi değeri ne anlam ifade ediyor.Bizim kulüp 3 yıldır şampiyon Avrupada iyi kötü grupları falanda gördük Hazar Lankeran 25 milyon euro değere sahip.Hani oyuncu değeri mi yoksa kulübün hisseleriyle mi alakalı ?
Şanslı kuralar çekersek en azından bu sene Avrupa Ligi Gruplarını görmek istiyoruz..
Bu arkadaşıda bedavaya aldık.Profilini beğendim.Takımın üstünde bir arkadaş kendileri
![]()
ligdeki kurallar nasıl yabancı sınırı falan