Başka takıma geçeceksen de Bayern'den ayrılma ya 1860 München'e ya da Bayern'e geç :P
Başka takıma geçeceksen de Bayern'den ayrılma ya 1860 München'e ya da Bayern'e geç :P
Evet.Türk Lirası'yla oynuyorum ama.
Hocam Bundesliga'dan sonra senin için bir İtalya yaparız.Teşekkürler.
Teşekkürler hocam bende aynı kanıya vardım.
Hocam Bayern'de kalıcaksam orası SV Heimstetten olucak.Teşekkürler.
- Hazırlık Dönemi -
"Hazırlık maçlarında amaç takımın yeni transferlerinin uyumunu sağlamaktı.Bu arada Bayern Leverkusen bizi iyi benzetti."
- Transferler -
- Transferler Devamı -
- Gelen Teklifler -
- İlk 4 Hafta ve Kupada İlk Maçımız -
- 2.Bundesliga -
- 1.Hafta -
- 2.Hafta -
- 3.Hafta -
- DFB Pokal 1.Tur -
- 4.Hafta -
- Sezon Öncesi 2.Bundesliga'ya Bakış -
- Lig Puan Durumu -
- Oyuncu Verileri -
- Kadromuz -
- Personel Transferleri -
Transferlerin güzel,genç olmaları daha iyi olmuş. Lige de çok iyi başlamışız![]()
Bir An Ronaldinho'yu Görünce HeyecanlandımAma Regenmiş Üstüne Üstlük Kaleci Bir de Yahu? Ronaldinho Dediğin Ofans Oyuncusu Olmalı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hocam transferde parayı kullanamıyoruz çünkü yokDolayısıyla yatırım yapmak en iyisi en azından BundesLiga'ya kar.Teşekkürler.
![]()
![]()
Aynen hocam , o yüzden adını Rogerio de Ceni diye mi değişsek ne ? Şaka maka iyi kaleci bu adam potansiyelide var.
- 2.Bundesliga -
- 5.Hafta & 13.Hafta Arası Maçlar -
"Haftanın Takımı"
- DFB-Pokal Kupası 2.Tur -
"Ligde bence şanssız bir şekilde yenildiğimiz Nürnberg'i kupadan elemek acayip zevkliydi."
- Heimstetten Haberler -
"Leverkusen zor rakip , pes etmek yok ! "
- 2.Bundesliga -
- 13.Hafta & 17.Hafta Arası Maçlar -
- Fikstür & Puan Durumu -
- Gelen Teklifler -
- Gözlemcilerimin Keşfi San Marino'lu Genç -
" FM'15'in San Marinoseverler'e armağanıdır. "
- Son Serbest Transfer " Savvas Mourgos " -
" Kevin Durr'un 3 ay olmayacak olması bizi bu transfere iten sebep oldu.Gözelmcilerimizden tam puan alan Mourgos Arsenal altyapısından yetişmiş bir futbolcu. "
Lige Güzel Başlamışız Kasaba Takımı ile Yakında Bayern'e Kafa Tutacağız İnşallah (:
Gidişat harika başarılar
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
İnşallah hocam.Teşekkürler.
Teşekkürler hocam .- BİR KASABA TAKIMI -
" Başarıya Giden YOL ! "
" Bundesliga'ya çıkarsak Alianz Arena deplasmanı bize sıkıntı olmayacak tabii yol bakımından."
- 2.BUNDESLİGA
18. & 25. Haftalar -
" Bu sefer inişli çıkışlı bir performansımız oldu buna rağmen bekle bizi BUNDESLİGA !
- FİKSTÜR -
- PUAN DURUMU -
- OYUNCU VERİLERİ-
- MÜKEMMEL OYUNCUMUZ ' ADRİAN GRBİC ' -
- TRANSFERLER -
- GELEN İŞ TEKLİFLERİ -
- MALİ DURUM -
" Battı balık yan gider ! Mali durum acayip kötü lig atlamalarında para kazanamamız bunda etken ayrıca stadımız 2800 kişilik ve gelir çok az.Bundesliga'da düzelmemiz en hayırlısı !"
9 Maç kalmış şampiyonluk yakın![]()
Rahat bir şampiyonluk olacak gibi.Yalnız finansa dikkat et.
![]()
TariboWest
Şampiyonluk yakın , Heimstetten'i yakın ! Teşekkürler hocam.
Bitime 2 hafta kaldı ama zor oldu öldük öldük dirildik.Finans sıkıntıya sokabilir bizi.Teşekkürler.
- 2.BUNDESLİGA 26. & 32. HAFTALAR -
- SV HEIMSTETTEN BUNDESLİGA'YA YÜKSELMEYİ GARANTİLEDİ ! -
" Sırada şampiyonluk var ! "
- DFB-POKAL 3.TUR -
" Bizim için ilk kez yarıştığımız bu yarışta iyi bir tecrübe oldu. "
- FİKSTÜR & KALAN MAÇLAR -
Süper gidiyoruz şampiyon olacağız inşallah![]()
Kariyerin harika gidiyor harika görsellerle süslemişsin başarılarının devamını bekliyorum.
Bundesliga Hayırlı Olsun Artık Gelsin Münih'ler, Gitsin Dortmund'lar (:
Bu Arada Yamada Sorun Var İkinciye Verilen Ödülü Geçtim Ligin Adı Zaten Yanlış2.Budnesliga Nedir Yahu
![]()
Bundesligada düşsen bile müthiş bir gelir geleceği için mali durumu çok dert etme![]()
steam : aytekin79
Tebrik ederim hocamBen de Baga Tarkan'ın dediğini diyecektim zaten ligin adın da bir gariplik var
![]()
Teşekkür ederim görselleri beğendiyseniz ne mutlu bana.
Hocam aynen yama sıkıntılı buradan dönemem amaTeşekkürler.
Hocam o hiç aklıma gelmemişti.Düşme fikride aklımızda yok
Teşekkürler hocam.Sıkıntıyı bizde farkettik fakat bu raddede yapılacak fazla bişey yok- KULÜP TELEVİZYONUNA VERDİĞİMİZ DEMEÇLER -
Spiker : Öncelikle yayınımıza katıldığınız için çok teşekkürler.
Mustafa Duman : Ben teşekkür ederim kulüp televizyonumuzdan başka nereye gideceğiz ki?
Spiker : Hocam öncelikle 2.Bundesliga'yı kazandığınız için tebrik ederim.Süreç nasıl gelişti biraz anlatırmısınız ?
Mustafa Duman : Kimsenin size şans tanımadığı zorlu yolların olduğu yerlerde bunun gibi olaylar garipsenir.Bizler inandık takım olarak oyuncularıma devre aralarında otelimizde tesislerde bunları söyledim ve bunun sonucunda iyi bir ivme kazanıp bir üst lige şampiyon olarak çıktık.
Spiker : Hocam kulüpte beşinci yılınız neler hissediyorsunuz daha ne kadar bizlerle kalmayı planlıyorsunuz ?
Mustafa Duman : Kulüple daha uzun yıllarımız olduğunu düşünüyorum tabi kovulmazsam.Burayı seviyorum.
Spiker : İleriki planlarınız dahilinde neler var hocam ?
Mustafa Duman : Bu sene Bundesliga'da kalmak birinci hedef!Finansı düzeltmek,alt yapıyı geliştirmek,yeni bir stadyum yapımı bunların ardından Avrupa maceramıza başlamak planlarımız dahilinde...
Spiker : Transferler hakkında neler söylemek istersiniz ?
Mustafa Duman : Felice Aureli,Paulo Maffeo,Luis Alberto'yu tekrar kiraladık.Bundesliga'ya uygun oyuncular getirdik.Ligde kalıcı olmaya geldik !
Spiker : Bize eşlik ettiğiniz için çok teşekkürler hocam.
Mustafa Duman : Asıl ben teşekkür ederim.İyi yayınlar.
*Kulüp televizyonuda dahil tamamen hayal ürünüdür.Grafikler bana aittir.
- SV Heimstetten 2019-2020 Forma Tanıtımı -
![]()
Ev Sahibi Formamız Deplasman Formamız
Baya güzel işler yapmışız,başarılar ^^
Yeni formalar çok güzelmiş![]()
Sağol hocam teşekkürler.
Teşekkürler hocam.
- TRANSFERLER -
[url=http://hizliresim.com/1yyOr1]
Transferde yine transfer bütçesi olmadan hareket etmek zorundaydık.Oyuncu kiralamaları,bedelsiz transferler transferde ana etkenlerdi.
*Felice Aureli,Pablo Maffeo,Ricardo Bacci,Luis Alberto'nun kiralık sözleşmeleri bir yıl uzatılmıştır.
- ALMANYA BUNDESLİGA 1 - 19. HAFTALAR -
- PUAN DURUMU -
" Genel olarak iyi bir yapı oluşturduğumuzu ve sıralamada gayet iyi olduğumuzu söyleyebilirim."
- HABERLER -
- GELEN TEKLİFLER -
"Teklfiler güzel özellikle tekrar Fiorentina,ek olarak Napoli ! "
Bremen bizim Werder Bremen mi ? alt lige ne ara düştüBen çok şeyler kaçırmışım sanırsam
Çok muazzam bir başlangıç yapmışız Bundesliga'ya ^^
İlk yılımızda harika bir başlangıç yapmışız tebrik ederim hocam![]()
Aynen hocam bizim Bremen.Geçen sezon alt ligde 6 tane attığımız BremenTeşekkürler.
Teşekkürler hocam.
- ALMANYA BUNDESLİGA 20.-34.HAFTALAR -
- ŞAMPİYON SCHALKE ! -
"Bize ilk maçımızda 7 tane yağlayan şampiyonluğu söke söke alan takım SCHALKE ! "
- SV HEIMSTETTEN AVRUPA LİGİ'NDE ! -
- FİKSTÜR -
- ALMANYA BUNDESLİGA 2019-2020 SEZONU
SEZON SONU PUAN DURUMU -
- GELEN TEKLİFLER -
- A.C. MİLAN TEKLİF YAPTI ! -
" İtalyan kulüplerinin yoğun ilgisi altındayız.Görüşmelere katıldık böylesine büyük bir camiayı kırmamak adına teklif yolladılar.SV Heimstetten'le devam demek adına reddedicez."