Takım İskandinav Pazarına Dönmüş Yahu Bence Takımı Türkiye'de Değil İskandinav Liglerinde OynatalımHatta İskandinavya Şampiyonlar Liginden de Bir Davet Alsak Tadından Yenmez
Demba Ba'yı Keşke Parayla Satsaydın 20M Euro'ya PSG Damlıyor Güzel Gelir Olurdu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ELEME TURU RAKİBİMİZ
AEL Limassol
HAZIRLIK MAÇLARIMIZ
Bir an önce kariyerimize başlayabilmek adına iki hazırlık maçı ile ael maçına hazırlandık.
Umarım bu kritik maçtan anlımızın akı ile çıkacağız..
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ELEME TURU 1.MAÇI
İYİ OYNADIK KOŞTUK FAKAT ŞANSLARI DEĞERLENDİREMEDİK.
GELECEK İÇİN UMUTLUYUZ..
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ELEME TURU 2.MAÇI
PERDEYİ JAKOBSEN İLE AÇIP PORA İLE KAPATTIĞIMIZ HARİKA BİR GECEYDİ İSTEDİĞİMİZ HERŞEYİ SAHAYA YANSITTIK..
SON BASAMAKTAKİ RAKİBİMİZ LEVERKUSEN ZOR KURA ÇEKTİK HEMDE ÇOK ZOR HAZIRLIKLAR BAŞLADI.
Zorlu bir rakip gelmiş. Kolay gelsin![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF 1.MAÇI
YER ; İSTANBUL ATATÜRK OLİMPİYAT STADI TRİBÜNLERDE 56 BİN KİŞİ VE TARİH YAZAN BİR BEŞİKTAŞ
DERS KİTAPLARINDA OKUTULACAK BİR FUTBOLLA KERİM'İN SOL AÇIKTA ÖNE ÇIKAN MÜTHİŞ PERFORMANSI İLE
EVİMİZDE BEKLEMEDİĞİMİZ ÇOK HARİKA BİR SKOR ELDE ETTİK..
BU TAKIM İYİ OLACAK İYİ.
ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF 2.MAÇI
ALLAHIM NASIL BİR MAÇTI.
OYUNA ÇOK HIZLI BAŞLADIK NİTEKİM JAKOBSEN İLE GOLÜDE BULDUK VE HEMEN ARKASINDANDA AYNI ETKİMİZ DEVAM EDİYORDU.. aMA HANGİ DIŞ GÜÇLERİN ETKİSİNDE KALDIYSAM HUCUM HUCUM DİYEN BEN OYUNU ROLANTİYE ÇEKME SAKİNLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNE GİTTİM VE PEŞİNE ZATEN TOPARLAYAMADIK. GURUR GEÇEMİZ HEZİMET GECESİ OLACAKTI NERDEYSE
BEKLE BİZİ CL..
Başarılar dilerim.
Kadroyu bildiğin baştan kurmuşsun genç yeteneklerle, zevkli bir kariyer olacak.
Maçlar güzel.
çok ilginç geldi başarılar
Leverkuseni elemek harika olmuş hocam bu takım şampiyonda olur Gruplardanda çıkar inş![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBUNDAKİ RAKİPLERİMİZ
İNŞALLAH TRİBÜNDEN İYİ BİR HASILAT ELDE EDERİZ. BU GRUP İÇİN BAŞKA NE DENEBİLİR Kİ ?
Hocam kura gerçekten zor olmuş Lizbondan 4 Psgden 3 puan çıkartsak Avrupa ligine gidebiliriz en kötü bir sürpriz olmassa
bie çok özel sebepten dolayı oyundan uzak kalmam dolayısıyla kariyerimi bitirmek zorunda kaldım. Heyecan kalmadı eyni bir kariyere başlamam gerektiğini hissttim. yorum yapan arkadaşlar helal edin ilgilendiniz konuyla 2-3 maç olsada