Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 59 arası toplam 59 sonuç

Konu: Yerli Porto Olma Yolunda |Bursa- Rize | 2.Sezon |

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Tabi Bursaspor fakat bu sene biraz bozguna ugraman büyük olasılık

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

barış için bence bu sezon başarısızlıktır bu arada forumdan çok uzun süredir uzağım barış kardeşim kusura bakma yorumad bulunamadığım için malum evlendik
    taşındığım bina yeni dolayısıyla internet altyapısı yok ve telefonda çekmiyor dolayısıyla uzak kalacağım bir müddet daha bu transfer döneminde yapacaklarınızı merak ediyorum başarılar diliyorum 2 ekibe de

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam bence ilk sezon için çok güzel bir başarı olmuş tebrik ederim Avrupaya gidememek kötü olmuş Rize de 1 maçla kaçırmış al yi bakalım diğer sezonlarda neler olacak hayırlısı
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Kara Kartal'ıma Bak Be Barok Devrinden Zaferle Ayrılmış Bu Günleri de Gördüm Ya Küme de Düşşek Gam Yemem

Josue Değilde Volkan Şen'i Fena Parlatmışsın Yanılmıyorsam Bende Şuan PTT 1.Ligde Oynuyor Kazım Kazım ile Beraber
    Volkan'ın başlangıç profili harika, Josue'de şuan yıldız oyuncu olarak oynuyor BJK görüp görebileceği son başarıyı gördü

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Kariyer hayırlı olsun. Çok iyi sezon olmuş iki takım içinde. Rize kıl payı AL yi kaçırmış. Bursa da çok iyi işler yapmış. Sadece Türklerle oynama fikri tam benlikmiş,ne güzel transferlerle uğraşma derdi yok
    Teşekkürler Emre Dediğin gibi tam senlik, ben misal OOS bulamadım. Sen OOS'suz oynuyon o bakımdan da sıkıntı yaşamazdın

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Başarılar ikinize de çok zevkli bir ilk yıl olmuş..
    Teşekkürler hocam

Ben Transferleri merak ediyorum Biri yerli alacak full biri ne yapacak belli değil
    Birazdan ekliycem bizim transferleri

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    barış için bence bu sezon başarısızlıktır bu arada forumdan çok uzun süredir uzağım barış kardeşim kusura bakma yorumad bulunamadığım için malum evlendik
    taşındığım bina yeni dolayısıyla internet altyapısı yok ve telefonda çekmiyor dolayısıyla uzak kalacağım bir müddet daha bu transfer döneminde yapacaklarınızı merak ediyorum başarılar diliyorum 2 ekibe de
    Yok artık ne başarıszlığı olum ya Bakma o kadar da iyi değiil Bursa Yorum için teşekkürler kardeşim
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

YERLİ TİMSAHLAR

Takımda şuan yabancı olarak Taiwo ve Porto'dan kiralık Josue duruyor. Taiwo'nun durmasının sebebi sakatlığından dolayı elimden çıkaramadım. Josue'yi ise hiç satasım yok Bu yıl kalacak tek yabancı Josue olacak sanırım.

Şuanlık Transfer Geçmişimiz Bu Şekilde

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler güzel gözüküyor hayırlı olsun. Takım seçerken ilk bakdığım şey OOS'suz olmasıdır zaten OOS mevkisinde Muhammed Reis var ama beğenir misin bilmiyorum

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transferlere diyecek tek kelime yok bu seride en iyi transferleri yapan adamsın helal

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

sadece turklerdne oluscak birtakım için güzel transferler rizespor ne yapcak bakalım ne transferler yapcak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

adam ne yapıyor ne ediyor koklayarak mı buluyor ne yapıyor anlamadım adam yapıyor maşallah

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler güzel gözüküyor hayırlı olsun. Takım seçerken ilk bakdığım şey OOS'suz olmasıdır zaten OOS mevkisinde Muhammed Reis var ama beğenir misin bilmiyorum
    Dediğin gibi yaptım Muhammed'i de aldım bakalım

Transferlere diyecek tek kelime yok bu seride en iyi transferleri yapan adamsın helal
    Teşekkürler dostum

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    sadece turklerdne oluscak birtakım için güzel transferler rizespor ne yapcak bakalım ne transferler yapcak
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    adam ne yapıyor ne ediyor koklayarak mı buluyor ne yapıyor anlamadım adam yapıyor maşallah
    Eyv. hacı
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

@olgunege75 Bir Şeyler Yaptık hocam bakalım Akşam transferleri atarım.

@devilshand Teşekkürler Hocam.

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Güncellemeyi Sizlere Verememiştim. Şimdi Verim Dedim

----------------------

TRANSFER ÖZETİ

Transfer bütçem 3M küsürdü ve hepsini yedim 27 oyuncu kaydettim ve bakalım hedefim avrupa olacak ve ZTK bir final oynamak isterim.

NOT: Giray Kaçar 8 ya sakatlandı. Yerine Hakan Çinemre kiraladım
    Last edited by Ali Hikmet : 05.Haziran.2015 at 20:46
    ADANA DEMİRSPOR

Barış'ın Transferler Seni 10'a Katlar Hacı

Bunları Nerden Bulduysan Hepsini Çöpe Yolla Tekrar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Barış'ın Transferler Seni 10'a Katlar Hacı

Bunları Nerden Bulduysan Hepsini Çöpe Yolla Tekrar
    Bu oyuncularla başarı yakalayabilirim malum bursa olamasak da her oyuncu gelmiyor
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014

SON TRANSFERLERİMİZ

Takımda satamadığım, Taiwo ve 1 sene daha takımda kalmasını istediğim Josue takımdaki son yabancılar. Sonraki yıl onlarda olmaaycak inş

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

rizeye gelebilcek en iyi oyuncular gelmiş bakalım bu sene avrupaya gidersin inş rize seni destekliyorum

Nesil
    2014

BOMBABOMBA.COM'UN HABERİNE GÖRE
    ONUR BURSA'DA

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Trabzonspor'dan Onur'u 1.8 Milyon Euro'ya kopardık.

İdeal 11 şimdilik bu gibi gözüküyor. Ama Ozan Tufan Milli Takımda olduğu için mevcut 11'de değil yoksa bankomuz

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Transferler harika yalnız taktiğe biraz kafam takıldı.Ortasahanın ortasında oynayan 3 adamda hücum rolünde,o alanda rakibe inanılmaz boşluklar vermen kaçınılmaz...nasıl geldi o kadar başarı...vallahi ilginç.Tebrik ederim.Başarılar ikinizede.

Onur kıvrak iyi bir transfer olmuş ve çok ucuza almışız.Başarılar.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Marquinh0s View Post
    Transferler harika yalnız taktiğe biraz kafam takıldı.Ortasahanın ortasında oynayan 3 adamda hücum rolünde,o alanda rakibe inanılmaz boşluklar vermen kaçınılmaz...nasıl geldi o kadar başarı...vallahi ilginç.Tebrik ederim.Başarılar ikinizede.
    Bu iç saha taktiğim, hatta iç saha da zaman zaman aynı taktikle tek stoper oynuyorum. İç sahada hücum futbolunun hiç zararını görmedim. Deplasmanda rakibin dizilişine göre mc'ler den birini DOS'a çekiyorum. Genelde 4-2-3-1 dizilişine karşı.

Quote Originally Posted by SrgnSRMC View Post
    Onur kıvrak iyi bir transfer olmuş ve çok ucuza almışız.Başarılar.
    Aslında Onur hiç aklımda yoktu Burnleyi transfer edecekti o rakama bizde devreye girdik. Yıllar yılı kale güvende. Takımda şuan geleceğe yönelik beni düşünderen en önemli nokta AMC sonraki yıl olursa Hakan Çalhanoğlu transferini düşünüyoruım.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

bursa ne kadro kurmuş be

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geç oldu ama öncelikle başarılar. Bursa'nın transferler muazzam. Rize'nin aldığı Carbonell yılın transferi olabilir demedi demeyin.
    TariboWest

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim.

Bursa için bu sene geçen seneki gibi kolay geçebilir.Rize bu sene Avrupa bileti alırsa hoş olur diğer sezon iki takımında Avrupa mücadelesini izlemek.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Bursa şampiyonlar ligine gidecek demedi demeyin Rizede çay içer

Rizeli olarak rizeyi destekliyorum tabi ki atmaca timsahı parçalasın haydi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Bursaspor inanılmaz transfeler yapmış. Keza Rizespor'da kadrosunu güçlendirmiş. Daha dişli bir sezon bizi bekliyor anlaşılan başarılar her iki takıma da

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Güncelleme yokmu yavv

Bursaspor çok iyi transferler yapmış.
    Rize'nin işi zor gözüküyor

Nesil
    2014

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, Bu sezonu paylaşamadım ama Şampiyonluğun banko favorisiydim. Fakat arkadaşın PC bozuldu. O sebeple kariyeri burada noktalıyorum.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri