Tabi Bursasporfakat bu sene biraz bozguna ugraman büyük olasılık
Tabi Bursasporfakat bu sene biraz bozguna ugraman büyük olasılık
barış için bence bu sezon başarısızlıktır bu arada forumdan çok uzun süredir uzağım barış kardeşim kusura bakma yorumad bulunamadığım için malum evlendik
taşındığım bina yeni dolayısıyla internet altyapısı yok ve telefonda çekmiyor dolayısıyla uzak kalacağım bir müddet daha bu transfer döneminde yapacaklarınızı merak ediyorum başarılar diliyorum 2 ekibe de
Teşekkür ederim
Volkan'ın başlangıç profili harika, Josue'de şuan yıldız oyuncu olarak oynuyorBJK görüp görebileceği son başarıyı gördü
Teşekkürler EmreDediğin gibi tam senlik, ben misal OOS bulamadım. Sen OOS'suz oynuyon o bakımdan da sıkıntı yaşamazdın
Teşekkürler hocam
Birazdan ekliycem bizim transferleri
Yok artık ne başarıszlığı olum yaBakma o kadar da iyi değiil Bursa
Yorum için teşekkürler kardeşim
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Transferler güzel gözüküyor hayırlı olsun. Takım seçerken ilk bakdığım şey OOS'suz olmasıdır zatenOOS mevkisinde Muhammed Reis var ama beğenir misin bilmiyorum
![]()
Transferlere diyecek tek kelime yok bu seride en iyi transferleri yapan adamsın helal![]()
sadece turklerdne oluscak birtakım için güzel transferler rizespor ne yapcak bakalım ne transferler yapcak
adam ne yapıyor ne ediyor koklayarak mı buluyor ne yapıyor anlamadım adam yapıyormaşallah
@olgunege75 Bir Şeyler Yaptık hocam bakalımAkşam transferleri atarım.
@devilshand Teşekkürler Hocam.
ADANA DEMİRSPOR
Güncellemeyi Sizlere Verememiştim. Şimdi Verim Dedim
----------------------
TRANSFER ÖZETİ
Transfer bütçem 3M küsürdü ve hepsini yedim27 oyuncu kaydettim ve bakalım hedefim avrupa olacak ve ZTK bir final oynamak isterim.
NOT: Giray Kaçar 8 ya sakatlandı. Yerine Hakan Çinemre kiraladım
Last edited by Ali Hikmet : 05.Haziran.2015 at 20:46
ADANA DEMİRSPOR
Barış'ın Transferler Seni 10'a Katlar Hacı
Bunları Nerden Bulduysan Hepsini Çöpe Yolla Tekrar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
rizeye gelebilcek en iyi oyuncular gelmiş bakalım bu sene avrupaya gidersin inş rize seni destekliyorum
Transferler harika yalnız taktiğe biraz kafam takıldı.Ortasahanın ortasında oynayan 3 adamda hücum rolünde,o alanda rakibe inanılmaz boşluklar vermen kaçınılmaz...nasıl geldi o kadar başarı...vallahi ilginç.Tebrik ederim.Başarılar ikinizede.
Onur kıvrak iyi bir transfer olmuş ve çok ucuza almışız.Başarılar.
Bu iç saha taktiğim, hatta iç saha da zaman zaman aynı taktikle tek stoper oynuyorum. İç sahada hücum futbolunun hiç zararını görmedim. Deplasmanda rakibin dizilişine göre mc'ler den birini DOS'a çekiyorum. Genelde 4-2-3-1 dizilişine karşı.
Aslında Onur hiç aklımda yoktu Burnleyi transfer edecekti o rakama bizde devreye girdik. Yıllar yılı kale güvende. Takımda şuan geleceğe yönelik beni düşünderen en önemli nokta AMC sonraki yıl olursa Hakan Çalhanoğlu transferini düşünüyoruım.
bursa ne kadro kurmuş be![]()
Geç oldu amaöncelikle başarılar. Bursa'nın transferler muazzam. Rize'nin aldığı Carbonell yılın transferi olabilir demedi demeyin.
![]()
TariboWest
Başarılar dilerim.
Bursa için bu sene geçen seneki gibi kolay geçebilir.Rize bu sene Avrupa bileti alırsa hoş olur diğer sezon iki takımında Avrupa mücadelesini izlemek.
Bursa şampiyonlar ligine gidecek demedi demeyinRizede çay içer
![]()
Rizeli olarak rizeyi destekliyorum tabi ki atmaca timsahı parçalasın haydi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bursaspor inanılmaz transfeler yapmış. Keza Rizespor'da kadrosunu güçlendirmiş. Daha dişli bir sezon bizi bekliyor anlaşılan başarılar her iki takıma da![]()
Güncelleme yokmu yavv![]()
Bursaspor çok iyi transferler yapmış.
Rize'nin işi zor gözüküyor![]()
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, Bu sezonu paylaşamadım ama Şampiyonluğun banko favorisiydim. Fakat arkadaşın PC bozuldu. O sebeple kariyeri burada noktalıyorum.