STSL 28-34.HAFTA
Rizespor maçıyla şampiyonluğu garantiledik,kalan maçlarda yedeklere şans verdim,onlarda sağolsun niçin yedek olduklarını kanıtladılar.4.yıldızı taktık,heyoooo
STSL PUAN DURUMU
Beşiktaş yine üçüncü

Bursaspor ise çok kötü bir sezon geçirdi niyeyse.
ZTK YARI FİNAL MAÇLARI
Varya ilk maç gibi maç görmedim ben hayatımda,ipten çekti adeta bizi Bruma ve Humam Tariq,yedekler çok kötü performans gösterdi bu sezon.Şansımıza ikinci maçta evimizde golsüz berabere kaldık ve finale çıktık.
ZTK FİNAL MAÇI
Bu maçta as kadro ile çıktım ve net bir skor ile kupaya uzandık,şampiyonluğun mimarları kupayı da getirdi,tek eksik Pandev'di,keşke o da gol atsaydı.
OYUNCU PERFORMANSLARI
Bana göre fazla gol atamadığımız için istatistiklerimiz de az oldu ancak ne olursa olsun Sneijder'ın bu istatistiklerini kabul etmiyorum,benim taktiğimde en çok istatistik kasan mevki forvet arkasıydı,Sneijder skora etki yapmakta çok yetersiz kaldı bu sezon.Beni şaşırtan performanslardan birisi Umut Bulut oldu, 34 maç 14 gol 7 asist ile iyi bir sezon çıkardı.19 yaşında ki genç yeteneğimiz Humam Tariq 19 maç 10 gol 1 asist ile dikkat çekici bir performans sergiledi.Gelecek sezon bu kadroda ki en az 12 oyuncu ile yollarımızı ayıracağız,takım Avrupa için çok yetersiz,bu anlamda göndereceğimiz oyunculardan,alabildiğimiz bonservisin en fazlasını almaya çalışacağız ki maliyetli transferleri karşılayabilelim.
Beklediğimiz gibi kulübümüzle 5 yıllık yeni sözleşme imzaladık.
Başlangıç bütçesi pek yeterli değil bana göre ama satacağımız oyuncular ile büyütmeyi planlıyoruz.
TRANSFER
Sol bek mevkisini Ali Adnan ile güçlendiriyoruz,seneye korkmadan her iki oyuncumu da her maçta oynatabileceğim.
ZTK Oyuncu Verileri
STSL Oyuncu Verileri