vaaay Hulk.... Her oyunumda Fener'e almak istediğim oyuncu
transferler güzel bu sene ŞL'de en az yarı final...
vaaay Hulk.... Her oyunumda Fener'e almak istediğim oyuncu
transferler güzel bu sene ŞL'de en az yarı final...
Umarım.Hulk çok güzel oynuyor.
Seri A'da Inter Fırtınası Esiyor!
Hedefimizin yine ilk 2 olduğu Seri A'da çok iyi bir performans sergiliyoruz.Özellikle Hulk'un 5 maçta attığı 7 gol göze çarpıyor.
Şampiyonlar Liginde Önemli Beraberlik!
Özellikle çabuk öne geçmemiz ile umutlandığımız deplasmanda alabileceğimiz skor beraberlikmiş.Evimizde yenerek 2 maçta 4 puan planlıyorum.Celtic karşısında 6 puan ve Atletico karşısında da 4 puan hedefliyorum.Biliyorsunuz; parolamız '' Çeyrek Final ''.
Ligde gayet iyiyiz.
İngiltere deplasmanında da beraberlik fena değil![]()
Gostavo, Hulk ve Shaqiri ile İnter adam olmuş, transferler muazzam
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Gayet İyi gidiyoruz hocam![]()
Teşekkür ederim dostum,senin kadar iyi değiliz ama
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim.Bakalım şimdi ki Avrupa skorlarını beğenecek misiniz?
Hulk Gerçekten Bir Süper Kahraman!
'' Seri A'da Inter Farkı ''
Ligde gidişatımız göründüğü gibi.Juventus ile yarışımıza katılmak isteyen bir Roma var ama yeterince iyi değiller bu sezon.Juventus derbisine kadar bir yenilgi almamız halinde Juventus'u da yenerek 6 puan fark açabiliriz diye düşünüyorum.Umarım istediğimiz gibi olur.
'' Inter Inanılmazı Başarıyor... ''
Takıma diyecek söz bulamıyorum cidden.Atletico'ya (Geçen sezonun şampiyonu oldular oyunda.) 2 maçta 11 gol atmak inanılmaz bir performanstı.Şampiyonlar Liginde çok istekliyiz.Gruptan 1.çıkıp şanslı bir kura istiyoruz.Bunların dışında HULK,İNANILMAZ...
Atletico'ya ne yapmışız öyle.Acısaydık az
Ligde lider olabiliriz.İyi gidiyoruz şu anda
Atletico maçları ne olmuş öyle ya![]()
Hele bak ya! Milan'ın hallerine bak ya!
Kariyerinde başarılar dilerim öncelikle. İlk 11'ini koyarsan memnun olurum, 20 gol yemişsin ligde bu rakam çok fazla onu da belirteyim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Juve o lige çok fazla bir takım fakat yavaş yavaş yakalanıyor.. Atletico'ya da yazık olmuş
Arda gitmiş Atletico bitmiş![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Arda kadrodaydı ama futbol oynattırmadık ona da
Juve'nin tıkanma sebebi bence genç bir kadrosu olmaması genç 3-4 oyuncuları var ve transferlerini incelediğimde hep 28 yaşında veya civarlarında oyuncularla anlaşılmış.Taşıdıkları bir potansiyel yok.
Bakalım şimdi CL maçı hoşunuza gidecek mi?
Ben 70tan sonra takımı geri çektim ama öyle de kontradan gol attı takım.Ligde lider olup CL'de de iyi bir yere gelirsek muhteşem olur.
'' Inter'ın Önemli Maçları ''
Seri A'da Inter Farkı!
Roma galibiyeti çok efsaneviydi,geri dönüşümüz çok kaliteli oldu.Roma deplasmanında alınan 3 puan yerimizi sağlamlaştırdı.Sampdoria maçında iyi bir defans sergiledik ve kontrayla Hernanes'in golüyle öne geçtik.
Inter'den Bir Fark Daha!
Diyecek bir söz yok,son maç kala 1.liğimiz kesinleşti artık Celtic maçına rahat çıkabiliriz.Liverpool karşısında böyle bir fark beklemiyordum ama gol perdesini erken açmamız deplasmanın baskısıyla Liverpool'un çökmesini sağladı.Yine muazzam bir skor aldık.
Çok iyi ilerliyoruz Şlde Yarı final çok iyi olur bu sene![]()
çok iyi gidiyoruz derbiyi de kazanmışsın avrupa maçları muazzam!
Çok gidiyoruz hocam.Hele avrupada dolu dizgin![]()
Avrupa'da harika gidiyorsun. Atletico'ya yazık etmişsin.Ligde Juve her zaman önde götürüyor ama yapacağımız maçlarda çelme takabiliriz.
Hangi dizilişte oynuyorsun bilmiyorum ama Berardi'yi de almanı önerirm. Deplasmanda Derbi ve Liverpool galibiyeti takımın gücünü de gösteriyor aslında
simone zaza da çok iyi ben inter i yönetirken genelde kadroyu biraz italyanlaştırırdımböyle bir amaç hoşuma gidiyordu.
Icardi,Kovacic ve Hulk bu üçlünün dagıtamayacağı takim yok, şekil A'da goruldugu uzere![]()
@Seti1903;Haklısıın,Kovacic'i dünya süperstarı yapacağız.
@AlperKSK;Abi o yakışıklıya 38MN istiyorlar ya,pazarlıkla 34'e indirdik bütçemiz yoktu alamadık.
@cklnc;Haklısın,tam bir komple forvet ama 25 yaşına gelmiş birde yavaş sayılır.Daha iyilerini bulabiliriz sanırım.
@Barak;Berardi ile geçen sezon sonu görüşmüştük,ama o Juventus'u seçti.Evet,takım gücünü gösteriyor.
@LukasPodolski;Teşekkür ederim.Juventus maçı alt tarafta.
@diktac;Çok teşekkür ederim.
@olgunege75;Juve maçından sonra gaza geldik.Kazanmak istiyorum
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
'' Inter En Kalitelisi! ''
'' Inter En Iyısı Olduğunu İspatladı. ''
Juventus maçıyla iyi bir çelme taktık.Ama sonraki rehavet ile Cesena ile berabere kalmamız çok kötü oldu.Şanssız bir şekilde 81'de golü yedik.Bunun dışında ligde başbaşa gidiyoruz.Roma geçen sezon ki gibi yarışa dahil değil.Arada sırada yalpalıyor.
'' Inter'e Kolay Kura! ''
Gruptan lider olarak çıkmanın avantajını görüyoruz.Bence bu performansımızla Ajax'ı eleyip çeyrek final etabına ulaşabiliriz.Ama asla rehavete yer yok.
Bu arada regenlerle ilgileniyoruz ama şanssız ki ilk sezon ilgimizi çekebilen bir oyuncu olmadı.Olduysa da istenilen rakamlar astronomik oldu.Bkz:
Kulübü 56MN istiyor...
Şampiyonluk yine zor, Juve'ye bak köpek gibi puan topluyor...
Seneye kesin derim ben bu sene olmasa da....
Ajax tutunamaz karşımızda...
Juveyi geçeriz gibi hocam Şlde de ajaxı rahat geçeriz![]()
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Juve'yi geçerken zorlanacağız ama,Ajax daha kolay olur diye umuyorum.Ek olarak Bonazzoli zorlayacağız.
'' Inter'ın Yaşlıyı Sat,Gencini Al Uygulaması! ''
Inter'ın Transferleri Varan.1 - Kevin De Bruyne
Inter'ın Transferleri Varan 2.Tiago Ilori
Yaşlı oyuncuları satarak yerine gençlerini aldık.Hernanes 30 yaşına gelmişti,yollarımızı ayırdık.Transferde güzel işler çıkardığımızı düşünüyorum.Rannochia'da satıldı,7.5MN'a ama daha Zenit'e katılmadı.Katılınca onun da parası gözükecek.
'' Inter'ın Başarı Oyuncuları! ''