Başarılar dilerim.
Başarılar dilerim.
Harry Kane / AC Milan da!
,
22 yaşındaki, İngiliz forvet oyuncusunu 45 MN'luk bir bedelle kadromuza kattık. Geçen sezon 28 maç 8 gol 1 asist'lik bir performans sergilemiş bakalım bu istatistiklerin üstüne çıkabilecek miyiz?
Spoiler: Oyuncu Profili
Kevin Kampl / AC Milan da!
24 yaşındaki başarılı oyuncuyu Dortmund'dan 32.5 MN'a transfer ettik. Geride bıraktığımız sezonda 14 maçta 4 gol 3 asistlik bir performans sergilese de potansiyeli belli bir oyuncu. Parayı genel olarak bu şekilde genç ve potansiyelli oyunculara harcamak istedik.
İker Muniain / AC Milan da!
,
22 yaşındaki, İspanyol oyuncuyu da renklerimize bağladık. Baya hareketli bir transfer dönemi yaşadık takımı neredeyse baştan aşağı yeniledik. Potansiyeli yüksek ve içlerinde en güvendiğim için olarak ön plana çıkıyor Muniain...
29.5 MN ödedik bu transfere de. Aldığımız isimlere güveniyoruz...
Paulo Dybala / AC Milan da!
,
21 yaşındaki, Arjantinli yıldız oyuncuyu renklerimize kattık. Geçen sezon Serie A'da en çok dikkat çeken isimlerden birisiydi...
24 maç 18 gol, 6 asist'lik bir performans sergiledi. Bakalım bizde bu sezon neler yapacak ona da çok güveniyorum. 6.75 MN gibi cazip bir fiyata kaptık kendisini, Juventus bu transferde önümüze çıksa da oyuncuyu almayı başardık.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gelenler / Transfer Dönemi Sonu
57.1 MN gelen oyuncuların toplam maliyetleri ediyor. 43.99 MN satılan oyuncularımızın tutarı ediyor biz bu dönemde aradaki farkı çok düşük tutmaya dikkat ettik.
Avrupa'ya katılamamak gelen oyuncuların kalitesine de çok etki ediyor. Bu sezon vizeyi alıp, gelecek sezon yıldız transferi yapmak istiyoruz. Mütevazi, genç ve dinamik bir kadro kurduğumuza inanıyorum...
Forvet transferi konusuna değinmek istiyorum. Son dakikaya kadar oyuncu kovaladım ancak en başta ilk alternatifim olan ve şu oyunda en iyi oynattığım isim Djordjevic'i maalesef alamadım. Son güne bıraktığımız forvet transferinde uçuk paraları saçma oyunculara vermek yerine sezonu kurtaracak bir oyuncu kattık aramıza.
Gelecek sezon kaliteli bir forvet ile başlayacağız transfer dönemine.
Spoiler: Oyuncu Profilleri
Hanley'i kiralamamın sebebi gayet ucuz bir şekilde stoper'e alternatif yaratmış olmam. Beister, D. Costa, Götz ve Wijnaldum transferleri bizim için çok önemliydi.
Bu oyunculara güvenim çok yüksek zaten hepsi genç isimler. Defans hattının değişmezi Zambrano olacak gibi gözüküyor orayı yabancıya gönderip riske etmek istemedim.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Transferler çok iyi hocam.Kaka ya zaten diyecek kelimemiz yok.
Seria A / 1. Hafta [Fiorentina]
Hazırlık kampı yapma fırsatım olmadığından lig maçları benim için takımı tanıma maçları olacak. Neyse ki tanıyıp, bildiğimiz isimler yüzümüzü kara çıkarmıyor. Fiorentina deplasmanında lige başlamak kesinlikle istemeyeceğim bir olaydı ama gerçekleşti.
Taktiğimize güvendik, oyuncularımıza güvendik. Bol pozisyona girdiğimiz maçta Bonaventura ve Kaka yıldızlaştı.. 1 gol, 1 asistle oynayan yıldızlarımızdan Kaka bir tane de penaltıdan yararlanamadı. İyi bir giriş yaptık ve taktiğin henüz evimizde nasıl işleyeceğini bilmiyoruz.
3 puan ile başlamak herşeye rağmen güzeldi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Deplasmanda Fiorentina'yı ezmişiz,güzel başlamışız.
Başarılar Milan manyağı kardeşim benim![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eyvallah paşam.
İlk sezonu bilgisayarın yavaşlığına dayanamayıp hemen bitirdim. Tek tek gerekli herşeyi birazdan burada paylaşacağım, ilk sezon yatırımlar yaptık ancak bana Avrupa olmayan her sezon çile gibi geliyo.
O yavaşlıkta SS'lerle zaman kaybetmek yerine hızla ilk sezonu bitirdik. Hem kariyerin sezon sayısını biraz arttırmak istiyordum..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Yok sezonu bitirmiş yok birazdan yüklicekmiş yok bilgisayar yavaşmış Milan'ın başına geçtin diye bizi unuttun mesajlarıma cevap ver önce ey Leite oglu kakaa
You'll Never BeatThe Irish !
2-6. Hafta / Serie A
Cagliari her kariyerimde olduğu gibi yine bana ters geldi. Takım lige çok iyi başladı, Cagliari maçı hızımızı sekteye uğratmadı. Evimizde güçlü rakip Roma'yı 5-1 gibi bir skorla geçerek gücümüzü daha iyi gösterdik.
Spoiler: Bazı Maç Verileri
7-11. Hafta /Serie A
Yanlarında kırmızı çizgi bulunan maçlar ev sahibi olduğumuz maçlar demek oluyor. Bu ve bundan sonrakilerde o işareti kullanacağım..
Juventus ile kafa kafaya oynadığımız bir derbi mücadelesi oldu. Açıkca bi eleştiri yapmak gerekirse çok geniş bir kadrosu mevcut ve yedekleri bile bizim As oyuncularımızla kafa kafaya çarpışıyo.
Ligin çok üstünde bir kadroya sahip onları yakalamak kolay olmayacak.
Atalanta maçı sezonun kritik maçlarından birisiydi. Rakibe karşı ezilsekte farklı kazanmasını bildik.. Kadro kalitesinin ön plana çıktığı bir karşılaşma oldu.
12-15. Hafta /Serie A
Napoli maçında çok pozisyon vermiştik rakibimize ancak bunları değerlendiremediler. İlk yarıda savunma anlamında büyük zaaflar yaşadık.
Bu zaafları ikinci devrede de tekrarlamamak adına beklere ve stopere katkı yapma planımız vardı kafamızda. Bazı oyuncularla görüşmeler yaptık ve anlaşmalar sağladık...
Bunun dışında takımın hücum performansından memnunum. Özellikle Wij, Kaka ve Beister'dan ekstra verimler alıyorum bu da çok sevindirici bir olay bizim adımıza.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Çok teşekkürler beyler. Ufak bir tatile çıktım, hafta sonu döneceğim. Kariyere hızla devam edeceğiz..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Nigel De Jong ile yollar ayrıldı!
15 MN'a karşılık takımımızdan ayrılmak istediğini söyleyen De Jong'u, İngiltere'nin güçlü ekibi Newcastle Utd'a yolladık. 30 yaşındaki oyuncuyu bu fiyata satmamız gerçekten büyük bir iş oldu bizim açımızdan...
Kevin Wimmer / AC Milan da!
12.5 MN bedelle Köln FC'den renklerimize bağladık kendisini. Geçen seriden tanıdığım için bu seride de sıkıntı yaşadığım bölgeyi onunla canlandırmak istedim. Ödediğimiz ücretin 2-3 katını da versem hak edecek bir oyuncu olduğunu geçen seriden biliyorum o yüzden kafam gayet rahat.
Samuel Stefanik / AC Milan da!
1.5 MN'a 23 yaşındaki Slovak orta sahayı kadromuza kattık. Kaka'nın bölgesine yani AMC'ye rotasyon oyuncusu eksiğimiz vardı. Neden bilmiyorum ama profiline bakınca hoşuma gitti, transferi ucuza kapattık.
Bruno Peres / AC Milan da!
3 MN'a sağ bek rotasyonu için transfer ettik kendisini. İlk yarıda sağ bek için yedeğimizin olmaması bizi çok etkiledi en azından artık gayet sağlam bir sağ bek rotasyonumuz oluştu.
25 yaşındaki Brezilya'lı oyuncu gelecek dönemlerde o bölgenin As'ı haline gelebilecek yetenekte.
Bastian Oczipka / AC Milan da!
1.1 MN gibi inanılmaz ucuz bir fiyata AS sol bekimiz olacak oyuncuyu transfer ettik. Armero'yu hiç beğenmediğim için arayıştaydım yine eski öğrencilerimden birini hatırladım ve teklifi sunar sunmaz kabul edildi.
Frankfurt'u yönettiğim dönemde çok sağlam işler yapmıştı.
Niklas Stark / AC Milan da!
6.25 MN'a eksik kalan bölgemiz DMC için aldık. 19 yaşındaki Alman oyuncunun transferi bizi çok zorladı ancak kendisi de bize gelmek isteyince kulübü bonservis bedelini çok çok aşağı düşürdü.
De Jong'u 15'e satmıştık yerini Stark çok rahat doldurur hatta bana göre o bölgeye seviye atlatır. 9 MN'luk bir kâr mevcut.
German Denis / AC Milan da!
2.6 MN'a zayıf bölgemiz forvete takviye yaptık. Destro ile forma yarışına girmesi için yaptık bu transferi bakalık neler olacak?
Gayet güzel takviyeler yaptık takıma o sebeple ikinci yarıdan daha umutluyum. Orta saha ve savunma hattımız çağ atladı diye düşünüyorum...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Seri şeklinde iyi galibiyetler alıyoruz,puan durumu ne şekilde şuan?
34-38. Hafta /Serie A
[SIZE=2]
Şampiyonluğumuzu ilan etmenin tadını çıkardığımız bir son 4 hafta oldu. İnter maçı şampiyonluğu ilan etme maçımızdı ve az daha şampiyonluğu kaybedecektik.
İnter maçında 80. dakika durum 0-0'dı. G. Denis penaltı kullandı ve kaçırdı.. Son umut bastırırken 89. dakikada ceza sahası dışından son dakika üçlüğü misali bir gol kaydetti.
O dakikada yenilen gol şokuyla Bona skoru 90 +2 de arttırdı ve şampiyonluğumuzu İnter'in evinde bi nevi kendi evimizde ilan etmiş olduk.
Bir sonraki SS'de şampiyonluğu Juve'nin nerede kaçırdığını göstereceğim. Son aşamaya kadar kafa kafaya geldik ancak onların nefesleri yetmedi.
Spoiler: İnter Maçı Verileri
Kıran kırana bir yarış ve sadece 2 puan ile arkada bırakılan bir rakipten bahsediyoruz. Son ana kadar büyük heyecan ve istek yaşadık.
Juventus çok iyi işler yaptı gerçekten gönülden tebrik ediyoruz...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
tebrikler.......
Tebrikler![]()
Tebrikler.![]()
Öncelikle tebrikler, transfer sezonu hareketli geçecek gibi..
Kısa ama öz ve güzel bir kariyer oluyor. Milan sayende olması gereken seviyeye gelmiş.
​Transferler de iyi iş başarırsak,aynı performans ile şampiyonlar liginde yarı final görebiliriz.
Transfer sezonu sende epey hareketli geçmiş dostum oyunculardan cok iyi kar etmişsin Bonaventura çok kaliteli bir isim onun boşluğunu kiminle dolduracagını merak ediyorum
You'll Never BeatThe Irish !
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hocam Bona'nın ve Douglas Costa'nın ayrılması sonrası yıldız transfer bekliyoruz![]()
İlk sezon için tebrikler. Transferler de güzel her alanda başarı bekliyoruz bu sezon.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Kampl'a ederinden fazla para vermişsin diğer transferler ise bomba..
Hocam Geçen seneki Monaco'dan sonra özlemiştim seniYalan yok Forumda en sevdiğim kariyerler seninki oluyor.
Tapatalk
Şampyionluk için tebrikler,transfer dönemi çok iyi geçmiş.Özellikle Kane efsane olmuş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Transfer dönemi muhteşem geçmiş.
İlk sezon zoru başarmışız. Yeni sezonda transferler şahane duruyor. ŞL'de en az Çeyrek Final görürüz.
Ayrıca taktiği ve oyuncu listesini paylaşırsan güzel olur![]()
Steam ID : byildirim04
Şampiyonluuk için tebrikler transferlerde çok hoş hocam![]()