Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Fb-Gs | Yaz Transferleri | Ortak Kariyer

Resimler gözükmüyor usta

Aynen bende de gozukmuyor

Nesil
    2014

imgur'dan dolayı sanırım tekrar upload ediyorum hemen
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Şampiyonlar Ligi Play Off

İlk maçta işi çok rahat bitirebilecekken maçın başında Persi ve Nani'nin sakatlıkları bizi oyundan biraz düşürdü. Yinede çok üstün oynadık ama çok sıkıntılı bir skorla İspanya'daki rovanşa çıktık

Bayadır böyle efsane bir maç oynadığımı hatırlamıyorumç Gol dakikalarını özellikle inceleyin derim. Yok böyle maç

Şampiyonlar Ligi grupları, İki takımında grup zor benim grup daha dişe diş GS'nin ise en kötü Avrupa Ligi garanti, açıkçası gruplara kalmak bile benim için çok iyi oldu. Şimdilik hedef belirtmiyorum adım adım gidicem Avrupa'da

Ligdeki ilk 3 maçımızda Şampiyonlar Ligi Play Off maçımız olduğu için başta RVP olmak üzere oyuncuları dinlendirerek oynattım. 3 maçta yediğimiz 2 golde duran toptu, şuana kadar oynadığım. Salzburg, Cska Moskova, Porto, Valencia, Ts, Gençlerbirliği, Beşiktaş maçlarında organize olarak yediğimiz gol sayısı 3 yada en fazla 4'tür diğerleri tamamı duran toplar.

Takım şuan maç öncesi olarak tamamen o açığı kapatmak için duran top savunması çalışıyor.

Transferin son döneminde de Ba ve Fabiano ile yolları ayırıp, Ahmet Çalık ve Harun Tekin ile sözleşme imzaladık.

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

2.maç efsane olmuş.
    Dengeli bir grup olmuş.Gruptan çıkarız.
    Ligde çok iyi başlamışız.

siz buna grup demişsiniz ama bu bildiğiniz cehennem ateşi lan böyle grup mu olur olum çok genç lan benim çocuklar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2 takımda lige iyi başlamış ama fenerbahçe bir başka başlamış.Valencia maçı efsane olmuş.Lige'de o moralle fırtına gibi başlamışlar.Kadrosu ligin çok üstünde.Galatasarayım için işler yolunda gibi görünsede savunma açıklar veriyor belliki.Fenerbahçe'ye göre de zor gruba düşmüşüz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın işi zor bu grupta...

renktaş fena tokatlamış Trabzon'u

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

renktaş bi de söylemeden geçemeyeceğim...

sen ya Bilgisayar mühendisi falansın...

ya da kızlarla arası çok iyi bir adam...

bu ne ya adam oyunun tüm Matematiğini çözmüş...ben senin yerinde olsam daha oynamam FM

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by diktac View Post
    2.maç efsane olmuş.
    Dengeli bir grup olmuş.Gruptan çıkarız.
    Ligde çok iyi başlamışız.
    Grupta ilk galibiyetimizi aldık. Fakat rakip Benfica'ydı. Açıkçası Roma ve Leverkusen çok ama çok dişli rakipler çok heyecanlı olacak her maç bakalım hayırlısı

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    2 takımda lige iyi başlamış ama fenerbahçe bir başka başlamış.Valencia maçı efsane olmuş.Lige'de o moralle fırtına gibi başlamışlar.Kadrosu ligin çok üstünde.Galatasarayım için işler yolunda gibi görünsede savunma açıklar veriyor belliki.Fenerbahçe'ye göre de zor gruba düşmüşüz.
    Benim AS kadro ŞL ayarında yedek kadrom ise Lig ayarında zaman zaman bu şekil atraksyon yapıcam hatta yaptım. Benfica maçına

Volkan, Gökhan, Caner, Kjaer, Alves, Diego, Wanyama , Januzaj , Sow, Nani , Persie çıktık, hafta sonu GS derbisine ise

Harun , Şener , Kjaer, Ahmet Çalık , Hasan Ali , Merieles , Souza , Uygar , Stoch , Alper ve Fernandao 11'i ile çıktık Baya bi kafa kafaya oynadık. Aslında buradaki amaç şuydu. Sezonu çok erken açtık üst üste çok zorlu maçlar oynadık. İlk 11'in dışında da çok önemli oyuncular olduğu için takım uyumu, zorlamadan gelecek sakatlıkları önleme, tüm takımın tamamının hazır olması adına zaman zaman lig maçlarında yedek 11 ile çıkmayı düşünüyorum

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Galatasaray'ın işi zor bu grupta...

renktaş fena tokatlamış Trabzon'u

renktaş bi de söylemeden geçemeyeceğim...

sen ya Bilgisayar mühendisi falansın...

ya da kızlarla arası çok iyi bir adam...

bu ne ya adam oyunun tüm Matematiğini çözmüş...ben senin yerinde olsam daha oynamam FM
    Kızlara nasıl bağladın anlamadım ama şöyle özetleyim çok eski bir FM oyuncusuyum açıkçası yapay zeka hiç ama hiç sarmıyor. Ortak kariyer olmadığı sürece zaten oynamaıyorum
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    savunmada romagnoli semih ikilisi iyi idare ediyorlar ama gol yemeden bitirebildiğimiz maç yok neredeyse dockal performans olarak beni gereğinden fazla mutlu ediyor jose orta alanın her bölümünde oynadığı için iyi bir alternatif oldu benim için ayrıca osmanlıspor maçına tamamen gençlerden kurulu bi kadro ile çıktık ona rağmen muhammed kayaroğlu emre kılınç cengiz ünder 3lüsü gerçekten çok çok iyi adapte olacak batuhan işçiler alex telles ve carole ikilisinin başına herhangi birşey gelmesi durumunda göreve her zaman hazır kıta bekliyor biz başarıya aç bir takım olarak şu anda ilk 5 hafta sonunda zirveyi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz şl ye de güzel başladık en azından ilk maçta real ya da city ile karşılaşmadığımız için ilk maçın morali çok iyi oldu bizim için

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kızlara nasıl bağladın anlamadım ama şöyle özetleyim çok eski bir FM oyuncusuyum açıkçası yapay zeka hiç ama hiç sarmıyor. Ortak kariyer olmadığı sürece zaten oynamaıyorum
    ya sosyal zekan iyi ya sayısal o anlamda dedim

mühendisliğe bişe demediğine göre mühendissin

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Barak yine açık ara şampiyon olur skorlara bakarmısın

Nesil
    2014

ya sosyal zekan iyi ya sayısal o anlamda dedim

mühendisliğe bişe demediğine göre mühendissin
    Yok Mühendisde değilim ama Sayılarla aram iyi bir şirkette Finans Müd. Yard.'sı olarak görev yapıyorum

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Barak yine açık ara şampiyon olur skorlara bakarmısın
    Şampiyonluk şuan hedeflerimin arasında 3. sırada bu yıl hedeflerim şu şekil, 1. Hedef sezon sonuna kadar doğru bir takım oluşturmak takımın hala eksik mevkileri var ve gereksiz oyuncular mevcut onları ilk iş halletmem gerekiyor. 2. Hedef ŞL'de başarılı olmak. ( Gidebildiğimiz yere kadar ) 3. Hedef Şampiyonluk 4 .Hedef Ziraat Türkiye Kupası
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Beyler bana MC lazım öneri bekliyorum. Devre arası Souza ve Diego gidici, almak istediğim oyuncu tarzı Miralem Pjanic
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Mümkünse , Romero, Meli gibi sıkça alınan oyuncular olmazsa sevinirim.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Hocam aradığın adam Dani Parejo o zaman maliyeti Wanyama gibi birşey olur sanırım. Hernanes,Banega bunlara da bakmanı öneririm

Nesil
    2006
    Yer
    06

Arkadaşlar ikinize de başarılar öncelikle ...

[MENTION=297426]Barak[/MENTION] ortasaha bilmem de forvet ararsan Muriqui 'ye muhakkak göz at derim. Gizli cevherlerden

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    Hocam aradığın adam Dani Parejo o zaman maliyeti Wanyama gibi birşey olur sanırım. Hernanes,Banega bunlara da bakmanı öneririm

Aslında sezon başında Veratti, Parejo ilk hedefimdi. Veratti'yi Chelsea'ye kaptırdım. Parejo içinde Valencia çok istedi o sebeple ilk etapta Wanyama'yı aldım. Diego ve Souza gidince tekrar yoklarım diğer oyuncuların bonservislerine de bakıcam uygun olursa almaya çalışıcam teşekkürler

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Arkadaşlar ikinize de başarılar öncelikle ...

@Barak ortasaha bilmem de forvet ararsan Muriqui 'ye muhakkak göz at derim. Gizli cevherlerden

Teşekkürler hocam da fv aramıyorum açıkçası, tek forvet oynuyorum. Takımda 3 kalite forvet var. Ama sakatlık veya güzel bir satış olursa el altında kalsın
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

4.Hafta

Skor çok net gibi gözüksede,Valencia maçlarından sonra en çok zorlandığım en çok müdahele ettiğim maçı oynadım. Özellikle Caner'in atılması ile ibre komple Rize'ye dönmüştü.

Takımı 3 stopere çekip uzun top'a döndük bu şekilde biraz şansta olsa maçı almasını bildik.

Şampiyonlar Ligine harika bir başlangıç yaparak, Benfica'ya sahamızda şans tanımadık.

4.Hafta

İlk Randevu

Sezon'a çok erken başlayıp üst üste zorlu maçlar oynadıktan sonra ilk derbiye yedek kadro ile çıkmak istedim. Yolumuz uzun hem her oyuncunun olası sakatlıklara karşı hazır olmasını istiyorum.

Hemde üst üste zor maçlara çıkan As takımı biraz dinlendirmek istedim. Asla rakibi küçümsemek gibi bir durum söz konusu değil

Yedek takımım GS maçının üstüne hafta arası birde ZTK maçı oynadı. Takımdaki oyuncuların %95'inin maç kondsiyonu çok iyi durumda herkes takımda şans bulduğu için morallerde tavan yapmış durumda

Henüz sezonun başı ve ilk yıldan %90 uyum sağlamak gerçekten çok önemli

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

[MENTION=297426]Barak[/MENTION] sana ortasaha buldum Domen Crnigoj

yıl 2017 profili bildiğin Pjanic

Nesil
    2014

Hocam eyv. da oyuncu benim data da çıkmadı ama özellikler çok iyiymiş
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Hocam eyv. da oyuncu benim data da çıkmadı ama özellikler çok iyiymiş
    Bana da menajeri önerdi kaptım hemen

Arkadaş evimde ki internet sıkıntısından dolayı doğru düzgün ilgilenemiyorum insan bi tebrik eder bi takdir eder ne biliyim bişey söyler ya çok kırıldım forum ailesi destekçim olan tüm renkdaşlarıma saygılarımı sunuyorum

Nesil
    2014

6.Haftalar

Van Persi'li Fener, Totti'li Roma'yı Yaktı.

22.Dakika da Sow'un golü ile öne geçip oyunun hakimeyitini alan Fenerbahçe ilk
    yarının uzatmalarında Franceso Totti'nin penaltısı ile soyunma odasına beraberlikle girdi.

2.yarının hemen başında 2. sarı karttan atılan Caner, Kanarya'yı maçın kalan dakikalarında 10 kişi bıraktı.

Bu dakika dan sonra işler çok zora girse de Volkan'ın inanılmaz kurtarışları geceye damgasını vurdu.
    Maçın son bölümünde ise futbolun altın kuralı olan atamayana atarlar kuralı işledi ve Fenerbahçe'nin süper starı
    Robin Van Persi 89'dakika da 35 metreden Roma ağlarını havalandırdı.

Bu galibiyetle Fenerbahçe tur için çok büyük avantaj yakalamış oldu.

Gecenin diğer maçında ise Galatasaray, Barnebau'da Real Madrid'e beklendiği gibi hezimete uğradı.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Vay vay yine efsane maç tebrikler Barak hocam her yerde esiyon.

Ligde iki takımda iyi gidiyor.
    Barak yine kalitesini konuşturmuş ŞL'de.
    Galatasaray'ın o grupta işi zor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

MC'ye 3 genç oyuncu önerebilirim. Gianluca Gaudino, Lasse Vigen Christensen ve Marco Benassi. Gelirler mi bilmiyorum, hiç Türkiye'ye transfer etmeye çalışmadım. Genç olmasın diyorsan da Valero veya Parejo olabilir, ki bunları sen zaten biliyorsundur

mc için jack livermore,giannelli imbula ve fabian delph isimlerine bakabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi yama hocam bu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri