Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Türkiye Alt Ligler Yaması (3.lig ve BAL) by Yasin Bağca

Hybrid View

Kariyer açamıyorum bir türlü. Her defasında crash dumps alıyorum. Editöre girip kuralları test ettiğimde de bazı kuralların doğru olmadığını söylüyor. Var mı bir çözümü?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serkankeyvan View Post
    Kariyer açamıyorum bir türlü. Her defasında crash dumps alıyorum. Editöre girip kuralları test ettiğimde de bazı kuralların doğru olmadığını söylüyor. Var mı bir çözümü?
    Kuralları düzeltmek gerekli sanırım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Fakat oyun açarken yaklaşık oyuncu sayısı 35 bin civarı gösteriyor. 110 bin değil. Almanya, İtalya, İngiltere, İspanya 1. ligleri oynanabilir, Hollanda ve Fransa 1. Ligleri de görülebilir olarak ayarlı. Fazla mı hala?

Daha önceki serilerde San Marino, Malta, Faroe Adaları vs. birçok editörle açılmış ligle ve 5 büyük lig açık şekilde sorunsuz oynayabiliyordum, bu ilginç geldi.

Elinize sağlık, çok güzel bir yama olmuş. Umarım sıkıntı yaratmaz, az sonra deneyeceğim, bilgilendirmeyi yaparım

Nesil
    2015
    Yer
    Kadıköy - İstanbul

Quote Originally Posted by tipobaha View Post
    Elinize sağlık, çok güzel bir yama olmuş. Umarım sıkıntı yaratmaz, az sonra deneyeceğim, bilgilendirmeyi yaparım
    Teşekkürler hocam. Olcağını sanmıyorum ama başarılar dilerim.

Nesil
    2015
    Yer
    İstanbul

Elinize sağlık yama gayet güzel. Oyunun orjinalliğine dokunmamanız çok yerinde. İyi günler dilerim.

7. Default

Yama çok başarılı olmuş emeği geçenlerin eline sağlık. Yanlız benim bir sorun olacak bu akşam şubat transfer güncellemesi yapılacakmış, yamayı bu güncelleştirmeden sonra güncel oyun üzerinde kullanabilir miyim bilen arkadşaların cevabını bekliyorum şimdiden teşekkürler?

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

Selamlar,

Çok güzel bir çalışmaydı gerçekten ellerinize sağlık.

16.3 güncellemesi ile kullanabileceğimiz bir eklenti çıkartacak mısınız acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

Hocam yardımcı olabilecek misin ?

İyi günler, bu yamayı kullanıyorum ve memnunum, Kırıkkalespor ile kariyerime başladım ve 3. ligdeyim 3. sezonuma başlayacağım, ancak kulüpler yabancı futbolcu transfer edemiyor. Bu ligde zaten oynayamıyoruz farkındayım, ancak transfer policy olarak görünüyor, ve 3. sezonda ptt ligine çıkmış takımlara add manager yaptığımda hala menajer ekleme ekranlarında, yabancı transfer edemez ibaresi yer alıyor. Kırıkkalespor ile ptt ya da süper lige çıktığımda yabancı transfer edebilecek miyim? Bunu çözmenin bir yolu var mı, editörde kural ayalarından takımla ilgili bir değişiklik yapıp yeni save'e mi başlamalıyım, öyleyse bunu nasıl yapabilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

11. Default

Yama gerçekten çok güzeldi. FM 17 için de aynı çalışma yapılır mı acaba?

12. Default

ççok güzel

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri