Ali Çamdalı'nın sözleşmesi feshedildi. Osmanlıspor'daki genç stoper Ninaj da gönderildi.
Ali Çamdalı'nın sözleşmesi feshedildi. Osmanlıspor'daki genç stoper Ninaj da gönderildi.
Ali Çamdalı'nın sözleşmesinin feshi henüz TFF'ye bildirilmedi. http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1064295
Ayrıca Sergen Yalçın'ın Ali Çamdalı'nın affedilmesini istediği şeklinde söylentiler var. Yerel basından kaynaklarıma sorduğumda bunu doğruladılar.
Türkiye ligi ne yazik ki bir kac sene sonra oynanamaz hale geliyo cünkü rekabet ortadan kalkiyor. Kariyerimin 3.yilinda Fenerbahce küme düstü.
Fenerbahce'nin menajerleri ise evlere senlik
Besiktas yine dogru düzgün transfer yapiyor ya da yapmaya calisiyor ama Fenerbahce, anadolu takimlarinda bile oynayamayacak oyuncular transfer etti kariyerimde.
Ingiltere, Ispanya, Italya, Almanya, Hollanda liginde ise basa oynayan takimlar gercekteki gibi rekabet her daim devam ediyor.
Bu rekabetsizlik durumunu ortadan kaldirmak icin lig reputation'ini yükseltmek, takimlarin mali durumunu (borclari daha cok yila yaymak gibi), yine ayni sekilde ligdeki takimlarin reputation'ini az biraz da olsa yükseltmek fayda saglar mi acaba?
Ayrica gercekte Türkiye'de 3 büyükleri calistirabilecek yerli teknik direktör sayisi bir elin parmagini gecmezken oyunda sürekli vasat yerli teknik direktörler 3 büyükleri calistiriyorlar bu da gercekciligi baltaliyor.
@GicaHagi
ben editörden itibarı benfica porto shakhtar falan onlarla aynı düzeye getirdim bizim 4 büyükleri + bursa başak falan da onlara gore itibar yukselttim, ligi de fransa ve portekiz altına aldım portekizin 2-3 puan altına, hatta borçları 80 milyonu 30a falan çektim, transfer önceliklerini de yükselttim orta avrupa güney amerika falan da yine de çok etki etmedi. bizim yapıda bi sıkıntı var gibi, 2025 de olsa hollandada psv ajax feyenoord alkmaar yukarıda kalıyor, porto sporting keza öyle premier ligde zaten yeni yükselip düşenler hariç ilk 10 hemen hemen aynı. bizde bi sorun var gibi ya. mesela rusya ligini simüle ettim, cska zenith spartak loko yine 4lüyorlar yukarıyı bizde ilk sene tamam da ikinci sene akhisar 2.konya 3. beşiktaş 14.falan ben güzel giden kariyerimi bıraktım mesela, oynanmıyor
Türkiye ligi 2 yıldır leş. Net oynanmaz. Premier lig canavar gibi.
4 buyuk + bursanın borclarını sildim itibarları arttırdım lig itibarını arttırdım kombine de ekledim, şu an simule ediyorum yeni başladım. şubat 2018e kadar bakayım 2017 yaz transferleri ve kış transferleri nasıl olacak
eh işte orjinale göre biraz daha iyi. beşiktaş-galatasaray-fenerbahce sıralaması oldu tepede
![]()
Last edited by CanrY : 21.Mart.2018 at 00:34
ana etaplar yapmıyordumbi deneme yapıyorum şu an, ffpleri de kaldırdım onu ana etaplar olarak simüle ederim (biraz geç oldu olmadı yarına buraya ss atarım)
Bende şöyle bir serzeniş ekleyeyim; ligden düşen ve çıkan takımlar her sene neredeyse 3 takımdan 2 si aynı oluyor yeni çıkan 1 takımda sonraki sezon düşüyor.. Bunu da düzeltmeliler.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Araştırmadan kastım takımın araştırması idi. Dediğim gibi kulüpler üst lige çıkınca gerçekçi bir transfer politikası yürütemiyorlar. Takım itibarları gerektiği kadar yükselmiyor olabilir, staff değerleri çok düşük olduğu için çok yanlış kararlar veriyor olabilirler. Transferde menajer kullanımı arttırılabilir mesela. Bilemiyorum, bir cok yönü var. Üç büyüklerin itibarları da ufak artışlar olmalı diye düşünüyorum ayrıca. Baya ünlü Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe. 7250 7150 7050 olabilir.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
buyrun bu hata mı anlamadım Balıkesir 2.ligde yabancı oyuncu oynatıyor
Erzurumspor'lu 32 yaşındaki Bakamenga Galatasaray'a transfer olduAnlatmaya gerek yok görüyorsunuz....
Teşekkürler elinize sağlık.
Gerçekten bizim ligde önemli sorunlar var.
GS, FB, BJK, Başakşehir gibi takımların alt sıra takımlarıyla arasında yeterli fark konulduğunu düşünmüyorum. Örneğin diğer ligleri inceledim bu çok daha iyi oyuna yansımış.
Yönettiğin büyük takıma pek zorluk çıkaran bir lig kurgusu olmasa da neredeyse hiç gerçekçi rekabet yok. O yüzden bizim ligde oynama zevki kalmıyor.
Bizim ligin omru en fazla 3 yil. Ondan sonra sıkılıp ya baska takimlara gidiyorsun ya da yeni kariyer baslatiyorsun.
Misal EPL oyle mi ? Gercekte ki gibi puan farki 5-6 oldu mu kapatana kadar göbeğin catliyor. Sampiyon olmak cok zor. Gercekte oldugu gibi müthiş transferler yapiyorlar.
3-4 büyük takımın alttakilerle arasındaki makas fazlaca açılmadıkça ligin 3 sene sonra oynanmayacak hale gelmemesi imkansız. Alttakiler 2-3 takviye ile üsttekilere yaklaşıyor kolaylıkla. Ekonomik sıkıntılardan dolayı büyük takımların eli kolu bağlı.
Ekonomiyle bence hiç alakası yok. 3 büyüklerin ekonomisi gerçektekinden daha iyi durumda. Sebebini bilemiyorum itibardan olabilir, teknik direktörlerden olabilir, scout knowladgeden olabilir. Çözemedim...
GS ile 4. sezonda oyuncu ararken karşılaştığım komik olay
6,33 ortalamayla, 13 maçta 254 gol
![]()
en son resmi yama ile oynadığım oyunda 2020'de küme düşen fb:
[IMG][/IMG]
Fener herkesin oyunda kume dusuyor zaten. En kotu dusme mucadelesi icinde.
Takim iyi oyunculardan kurulu olsa daha altlarda surunuyor.
@fcgrkm fazla iddialı![]()