freddddddddd 100%100
freddddddddd 100%100
tmm sağolun arkadaşlar fred torres ikilisini oynatom
arkadaşım ben koyuyorum amc ye ve cok ii isler basariyo bende bence forvette oynat cunku orda daha i işler çıkarıyoo
forwet kadar ii deiL
ama forwetın arkasındada cok ii
Hepiniz Kerlon u biliyosunuzdur herhalde cogunuzda cok iyi futbolcu oldugunu dusunuyosunuzdur bence 5 para etmez bana katılanınız varmı acaba (bu arada fazla laf yemek istemiyorum onun için kerlonu seven konusmasın
herkez beğencek die bişey yok sende beğenme
çok doğru kişeye göre değişir ,belki de kızdırdı seni bu kerlon ..Originally Posted by emre1905
bence kerlon fena değil
Bence fikirler zevkler ve renkler tartışılmaz her zaman beğenmek zorunda değilsinki fikirlerini hürce yazabilirsin.
Originally Posted by batuhan1907
Dostum fikirler tartışılmasaydı ne tartışılırdı sence???
Gelirsek kerlon'a takımın yıldızı olması 1 sezon alıyor.(takımınız chelsea gibi milan gibi ise.eğer fener-gs-bvb tarzı bir takımsanız ilk sezonda yıldız oluyor.)
Matias fernandez-Carlos Magno-Vitti-Gioda gibi her yere taşıdığım adamlardan biridir.Tek forvete Deivid'i koyup arkasını Matias-Kerlon ikilisi ile beslersenizher maç 3-4 gol atarsınız
istikrarlı olması ve düzenli oynaması lazım bende her takımımda iyi bir oyuncu
aslında o kadar abartıldığı kadar değil.bende 2 yıldır oynuyor ama alt yapıdan çıkan emre can onu solda sıfır bırakıyor.
walla bendee döktürüo kerlon
kardeş oyun ilk acıldıgında kerlon gibi genc yıldızlar zaten 5 para etmez önemlı olan onları gelıstırıpp yıldız yapmak...
cok fazla ozellıgıde yok be cogunda cızgı var ıyı oyuncunun hepsınde rakam olur bızım nurı sahın 1 sene sonu harıka bısey oluyor dm den amc olarak calıstırın farkı gorun kerlon bence hıkaye
ben hiç çizgi olduğuna rastlamadım :S
valla ılk sene 2005 te ıken kerlon yaz arat motorda bak buldugunda rakamları sayılı adamın
oynadıgım takımlara bu adamı almak nasip olmadı daha ama form grafiklerini felan takip ediorum oyunda baya ii bi yetenek tabi ki de zevkler we renkler tartısılmaz...
bende süper walla kardeş herkese göre farklı illa sevemezsin ya
hepinizin gorusune saygı duyuyorum tesekkurler
arkadaşlar ben bu oyuncuyu orta sahaya alıştırdım adam ötle goller atıyoki aklınız hayaliniz durur
So what?
Saike
Kerlon'u 7.5 milyona almıştım Real'e 29milyona sattım. Bence iyi bir oyuncu
İyi bir oyuncu ilk senemdeyim bazen şans veriyorum fena değil...
Kardeş biraz fazla vermişsin...Originally Posted by hallluk
Ben 6,5 Mn Ytl'ye aldım...
Türkiye iginde falan iş yapıyo bence ama büyük liglerde bende pek bi işe yaramdı
yahu ben 2010 u bitiriyorum kerlon bayern de özellikler manyak
bence oyunun en tetenekli brezilyalısı.oyun ilk açılınca 17 yaş sınırlamasından alınamıyo ama daha sonra geldiğinde süper.fiorentina da beni şampiyon yaptı.aynı şekilde galatasaray dada. ama şimdi yeni oyunda(GSde) heinz istedğim kadar asist yapamadı.porto lu 17 yaşındaki andersonu aldım.brezilya türkiyeyi 4-3 yenmişti 17 yaş dk kupasında.anderson kaptandı
bende 2010 dayım ve kerlon şahane oynuo özelliklerde manyak oldu
bende kerlon a gelecegin ronaldosu yazio ve ozellikleide muhtesem .. hemen hemen her 2-3 macta golu var ...
brazilyadaki kanuna göre bir futbolcu 18 yaşını doldurmadan başka ülkelere transfer olamıyor ondan 18 yaşına gelince alabilirsin