Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
benden bi yaş büyük bi kız var
ama o gözleri beni bitiren..
çok karmaşık dolambaçlı yansıtıyo davranışlarını hiçbişey anlamıyorum
seviyo mu sevmiyo mu ama kesin bi gerçek var ki ben onu çok seviyorum beni ağlatacak kadar..
Abicim daha gençsin..... (En azından benden)
Sakin ol.Ne kızlar çıkar karşına...
Açtığım konuya bakıyorumda.. Yaz aşklarıda bir başkadır tabi.. Şimdi onun üstünden neler geçti, neler..![]()
eski okulumdaaan çıktığım kızı gördümm ayrılma nedenimiz sevgillilerr günüündee hadiee almamambana pardon filan dedi ama o kızdan hayır gelmezz diee red ettim çatlsın diedee iğrenç bir kızın hep yanındaa dolştım nasıl yapmışımm?
![]()
sabah akşam günde 50 tane msj geliyordu ço üzgünüm affet seni unutmam imkansız die. kac dedim insanlık bende kalsın bayram bayram küs olmayalım kutlayalım gelen cevap allah belanı versin oldu.. bırak arkadas ben o unutulmaz lafını sen bi tanesin lafını her ağız acılışında duydumm. bu dünyada insan bigün eninde sonunda ölecegini bile unutup kendini kaybediyo seni mi unutmasın.. işne bak sennn cüzdanın pantolonunu kabartsın anam avradım olsun adım bası ayagına sarılırlar..
Çok GüzeLmiş..
Bende bi KızLa 6 ay Çıkmıştım Çok sevmiştim Ahanda Msn'i AçtıOnLa Çok iyi zamanLar geçirdim Gün geLdi ben başka kızı beyendim başkasınLa çıkmaya başLadım ama Kıza Benzemeyeni biLe ona Benzetiyordum Acayib aşık oLdum Sonra tekrar Çıktık sonr 1 hafta çıktıkdan sonra Tamamen AyrıLdık zaten Şimdi Liseye yeni başLadım orada kaLmış kızLardan birisini gördüm Aynı o eski çıktığım
onu gördüğümde hep ağLamaya İstiyorum yaa
![]()
Benimde Lisede vardı aşkım.Kızla Haftaiçi hergün birbirimizle bakışırdık okulun en güzel kızıydı.Ama gelin görün ki benim salak kafam 2 yıl boyunca sen kızla bakış kıza bi çıkma teklifi bile etme.Şimdiye ne o kız kaldı nede aşkımız.Ama ne yapayım çok utangacım...
Biraz Yüzzüs olsaydın be kardeş sende![]()
![]()
İşte utangaç olmanın en kötü yanlarından biri de bu. Öyle deyincede yüzsüz olunmiyoki.Yaa belki inanmazsınız ama kız gerçektende okulun en güzeliydi.Ben kızı her gördüğümde adeta dilim tutuluyodu yahu. Ama o da benden hoşlanıyodu.Çünkü ona yapılan çıkma tekliflerinin hepsini reddederdi.Bu yüzden 3 sene boyunca kimseyle çıkmadı benim yüzümden.![]()
Aman ALLAH'ım Bu Bir faciyaaAbi 3 sene beee Yuuuuh Sana yaa
Seni Şiddetle kınıyorum
![]()
Aynen Bende kendimi kınıyorum![]()
benim aşklar zaten herzaman ünlü olmuşturkızla 2 ay çıktım sonra oks sınaavını bahane ederek ayrıldı sonra gitti başka birini buldu bende ona inat hiç sevmediğim biriyle çıkmaya başladım ama şimdi onuda bıraktım sevdiğimle çıkıyorum
![]()
yaklaşık arkadaşlar 4 ay kadar birlikte oldugum bi kız arkadasım vardı. Afyonda yeşil park var hep orda buluşurduk. bigün işte Afyonda işim çıktı benim bunu tlf actım dedim yeşil park a gelsene oturalım seni özledim. dedi annem izin vermiyo bugün olmaz. iyi peki dedim bende işlerimi gördüm çarsıda da Anıtpark var. dedim şurda bi dondurma yiyim salak salak gelene gecene bakıyım vakit cok. parka girdim arkalara doğru gittim arkadaslar bide ne göriyim bizimki bi herifin elinden tutmuş eğilmişler ikisi de sırıtıyordu pişmiş kelle gibi. Gittim hemen 3 metre uzagındaki masaya tek basıma otrdum baktım olmucak iki masa daha gittim hemen masalr yan yana aramızda bi metre kadar mesafe var. bi kac baktım şöyle beni gördü ama bişey diyemedi. bende bişy demedim. baktı baktı baya. onlar oturdu ben oturdum onlar oturdu ben oturdum. daha sonra tlf una bi msj attım ayrıldım gittim daha sonra. bi daha ne o beni göreee bne de ben onuu. Çok uzun sürmedi valla kendisi istedi 3 gün sonra taktım yerine yenisini.. bizde yedek oyuncu çokk kadro sıkıntısı cekmeyiz![]()
![]()
![]()
![]()
gonuşma lanaşk adamıyım olum
olum napiim la kızlar kaşınıyo
![]()
Ben Kendimi Manitaci SanirdimBaksaniza Benden hizLiLarida Varmis.
...
Her zaman Yedekte Tutmak OnemlidirAziz Abi
Ama senin Gibi cocuku neden birakmis Kiz anLamadim Gitti biraz tahtalari eksikti gaLiba
![]()
boşver serhat kardeşim cehennemin en diplerine kadar yeri varhande yener ablamızın bir lafı vardır hatırlatmadan gecemeyecem '' Firar serbest bende, istemeyen çeker gider ''
![]()
![]()
![]()
bende de o kural gecerli. isteyeni ebediyete kadar tutarız gitmek isteyene dur demem..
![]()
offf 3,5 aydır yazılmamış, hafif tozlanmış bu konuya geri dönüyorum
bi kızı seviyorum bizim sınıftan. ama bir türlü cesaretimi toplayıp da söyleyemiyorum. üstelik kızın da benim gibi bi durumu var. ikimiz de yalnızız. yakınlaşmaya çalışıyorum ama arkadaşı habire beni uzaklaştırıyor. sizce ne yapmalıyım ??![]()
Git konus yahu,ne utaniyorsun.Bak sonra kiz elden kacar,oturur hay ben kafama... dersin
Kizi okul cikisi takip et,tenha bir köseye cek sonra da ona hislerini acikla,ama orada cevap vermesini iste![]()