Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 114 sonuç

Konu: Seni Seviyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    Benimde kanki var.Ve kız çoooook güzel.Okulun en güzel kızı.....
    İçimde sanki onu seviyormuşum gibi bir his var ama ona nasıl söylerim bunu bilemiyeceğim...
    kolay seni seviyorum diycen

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

benden bi yaş büyük bi kız var
    ama o gözleri beni bitiren..
    çok karmaşık dolambaçlı yansıtıyo davranışlarını hiçbişey anlamıyorum
    seviyo mu sevmiyo mu ama kesin bi gerçek var ki ben onu çok seviyorum beni ağlatacak kadar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Abicim daha gençsin..... (En azından benden)
    Sakin ol.Ne kızlar çıkar karşına...

Açtığım konuya bakıyorumda.. Yaz aşklarıda bir başkadır tabi.. Şimdi onun üstünden neler geçti, neler..

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

Quote Originally Posted by bluepaw View Post
    Herşeyden yakın kankama aşık oldum ama o arakdaş kalalım dedi... Büyük acı..
    o olay bana da oldu kafamdan aşağı kaynar sular döküldü 3 hafta zaman geçmez olmuştu ne yapacağımı şaşırmıştım şükür bir ara o kız benim peşimde koştu şimdi kızla yine yakın dotum ama bu sefer yüz vermiyom

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by yavuzselim_58 View Post
    o olay bana da oldu kafamdan aşağı kaynar sular döküldü 3 hafta zaman geçmez olmuştu ne yapacağımı şaşırmıştım şükür bir ara o kız benim peşimde koştu şimdi kızla yine yakın dotum ama bu sefer yüz vermiyom
    Vallaha bu herhalde Türk milletinde ırsi..

eski okulumdaaan çıktığım kızı gördümm ayrılma nedenimiz sevgillilerr günüündee hadiee almamam bana pardon filan dedi ama o kızdan hayır gelmezz diee red ettim çatlsın diedee iğrenç bir kızın hep yanındaa dolştım nasıl yapmışımm?

sabah akşam günde 50 tane msj geliyordu ço üzgünüm affet seni unutmam imkansız die. kac dedim insanlık bende kalsın bayram bayram küs olmayalım kutlayalım gelen cevap allah belanı versin oldu.. bırak arkadas ben o unutulmaz lafını sen bi tanesin lafını her ağız acılışında duydumm. bu dünyada insan bigün eninde sonunda ölecegini bile unutup kendini kaybediyo seni mi unutmasın.. işne bak sennn cüzdanın pantolonunu kabartsın anam avradım olsun adım bası ayagına sarılırlar..

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    Abicim daha gençsin..... (En azından benden)
    Sakin ol.Ne kızlar çıkar karşına...
    hocam aşkın yaşı yoqtur!

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by Ahmet_77 View Post
    hocam aşkın yaşı yoqtur!
    Ne-alaka-benim-mesajımla?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by comandante View Post
    12 yıl önce dedemleri ziyarete köye gitmiştik...dedemin uzaktan bi akrabası da vardı.5 yaşında bi de kızları vardı...annem kızın başını okşadı ve gelinim olasın dedi...2 yıl sonra tekrar köye gittik ve aynı kişiler...bu sefer onun annesi beni sevdi ve kızıma alim mi seni dedi.küçüklük işte ağlayıp kaçtım...yıllar geçti aradan.o kızla 2 yıldan fazla süredir birlikteyim canım aşkım benim...

acıya gelince olma mı yaaa...6.sınıfta bi kıza deli gibi aşıktım.kız beni evine çağırmıştı oynarız diye...gittim tabi...penceredeydi.beni gördü.açsana kapıyı dedim.yok dedi demet bizde başka zaman gel...o gün bitti o kız benim için.lisede aynı okuldaydık.lise sonda bana teklif etti.o kada oturmuş ki o olay içime şuursuzca şu cevabı verdim "demet gitti mi"...o da anladı biraz sonra...yok dedim çıktığım var...iyi bozuldu...aaah ahh eski günler...paso aşık oluyodum be=)
    Çok GüzeLmiş..

Bende bi KızLa 6 ay Çıkmıştım Çok sevmiştim Ahanda Msn'i Açtı OnLa Çok iyi zamanLar geçirdim Gün geLdi ben başka kızı beyendim başkasınLa çıkmaya başLadım ama Kıza Benzemeyeni biLe ona Benzetiyordum Acayib aşık oLdum Sonra tekrar Çıktık sonr 1 hafta çıktıkdan sonra Tamamen AyrıLdık zaten Şimdi Liseye yeni başLadım orada kaLmış kızLardan birisini gördüm Aynı o eski çıktığım onu gördüğümde hep ağLamaya İstiyorum yaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Benimde Lisede vardı aşkım.Kızla Haftaiçi hergün birbirimizle bakışırdık okulun en güzel kızıydı.Ama gelin görün ki benim salak kafam 2 yıl boyunca sen kızla bakış kıza bi çıkma teklifi bile etme.Şimdiye ne o kız kaldı nede aşkımız.Ama ne yapayım çok utangacım ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biraz Yüzzüs olsaydın be kardeş sende

Nesil
    2006
    Yer

İşte utangaç olmanın en kötü yanlarından biri de bu. Öyle deyincede yüzsüz olunmiyoki.Yaa belki inanmazsınız ama kız gerçektende okulun en güzeliydi.Ben kızı her gördüğümde adeta dilim tutuluyodu yahu. Ama o da benden hoşlanıyodu.Çünkü ona yapılan çıkma tekliflerinin hepsini reddederdi.Bu yüzden 3 sene boyunca kimseyle çıkmadı benim yüzümden.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aman ALLAH'ım Bu Bir faciyaa Abi 3 sene beee Yuuuuh Sana yaa Seni Şiddetle kınıyorum

Nesil
    2006
    Yer

Aynen Bende kendimi kınıyorum

benim aşklar zaten herzaman ünlü olmuşturkızla 2 ay çıktım sonra oks sınaavını bahane ederek ayrıldı sonra gitti başka birini buldu bende ona inat hiç sevmediğim biriyle çıkmaya başladım ama şimdi onuda bıraktım sevdiğimle çıkıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

Quote Originally Posted by umarfarukum View Post
    benim aşklar zaten herzaman ünlü olmuşturkızla 2 ay çıktım sonra oks sınaavını bahane ederek ayrıldı sonra gitti başka birini buldu bende ona inat hiç sevmediğim biriyle çıkmaya başladım ama şimdi onuda bıraktım sevdiğimle çıkıyorum
    ömer anLıyorum seni
    oLm bıktım artık senin aşkLarından yetişemiyom Lan

yaklaşık arkadaşlar 4 ay kadar birlikte oldugum bi kız arkadasım vardı. Afyonda yeşil park var hep orda buluşurduk. bigün işte Afyonda işim çıktı benim bunu tlf actım dedim yeşil park a gelsene oturalım seni özledim. dedi annem izin vermiyo bugün olmaz. iyi peki dedim bende işlerimi gördüm çarsıda da Anıtpark var. dedim şurda bi dondurma yiyim salak salak gelene gecene bakıyım vakit cok. parka girdim arkalara doğru gittim arkadaslar bide ne göriyim bizimki bi herifin elinden tutmuş eğilmişler ikisi de sırıtıyordu pişmiş kelle gibi. Gittim hemen 3 metre uzagındaki masaya tek basıma otrdum baktım olmucak iki masa daha gittim hemen masalr yan yana aramızda bi metre kadar mesafe var. bi kac baktım şöyle beni gördü ama bişey diyemedi. bende bişy demedim. baktı baktı baya. onlar oturdu ben oturdum onlar oturdu ben oturdum. daha sonra tlf una bi msj attım ayrıldım gittim daha sonra. bi daha ne o beni göreee bne de ben onuu. Çok uzun sürmedi valla kendisi istedi 3 gün sonra taktım yerine yenisini.. bizde yedek oyuncu çokk kadro sıkıntısı cekmeyiz

gonuşma lanaşk adamıyım olumolum napiim la kızlar kaşınıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben Kendimi Manitaci Sanirdim Baksaniza Benden hizLiLarida Varmis....

Her zaman Yedekte Tutmak Onemlidir Aziz Abi Ama senin Gibi cocuku neden birakmis Kiz anLamadim Gitti biraz tahtalari eksikti gaLiba

boşver serhat kardeşim cehennemin en diplerine kadar yeri var hande yener ablamızın bir lafı vardır hatırlatmadan gecemeyecem '' Firar serbest bende, istemeyen çeker gider '' bende de o kural gecerli. isteyeni ebediyete kadar tutarız gitmek isteyene dur demem..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

offf 3,5 aydır yazılmamış, hafif tozlanmış bu konuya geri dönüyorum
    bi kızı seviyorum bizim sınıftan. ama bir türlü cesaretimi toplayıp da söyleyemiyorum. üstelik kızın da benim gibi bi durumu var. ikimiz de yalnızız. yakınlaşmaya çalışıyorum ama arkadaşı habire beni uzaklaştırıyor. sizce ne yapmalıyım ??

Git konus yahu,ne utaniyorsun.Bak sonra kiz elden kacar,oturur hay ben kafama... dersin

Kizi okul cikisi takip et,tenha bir köseye cek sonra da ona hislerini acikla,ama orada cevap vermesini iste

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    offf 3,5 aydır yazılmamış, hafif tozlanmış bu konuya geri dönüyorum
    bi kızı seviyorum bizim sınıftan. ama bir türlü cesaretimi toplayıp da söyleyemiyorum. üstelik kızın da benim gibi bi durumu var. ikimiz de yalnızız. yakınlaşmaya çalışıyorum ama arkadaşı habire beni uzaklaştırıyor. sizce ne yapmalıyım ??
    Hocam böyle gönül işlerinde bu mevzularda tabiri caizse yırtık olacaksın sonrasında daha çok üzülmemek için dünyanın sonu mu git konuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Git konus yahu,ne utaniyorsun.Bak sonra kiz elden kacar,oturur hay ben kafama... dersin

Kizi okul cikisi takip et,tenha bir köseye cek sonra da ona hislerini acikla,ama orada cevap vermesini iste
    olm öyle yaparsam bağıra bağıra kaçar kız. zaten ürkütücü bi insanım
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Hocam böyle gönül işlerinde bu mevzularda tabiri caizse yırtık olacaksın sonrasında daha çok üzülmemek için dünyanın sonu mu git konuş.
    ya doğru söylüyosunuz da nasıl söyleyeceğimi bilmiorum. bide reddederse ne yapacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    ya doğru söylüyosunuz da nasıl söyleyeceğimi bilmiorum. bide reddederse ne yapacağım.
    Hiçbirşey ne yapacaksın kendi kaybeder

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Hiçbirşey ne yapacaksın kendi kaybeder
    ya ne yapacağım derken diyelim kız hayır dedi ben ne diyeceğim

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri