Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: yanan batarya!

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sherryy
    Ömer abi öncelikle geçmiş olsun demek isterim.Biraz geç görmüş olsamda.
    Sonrada stunt_cenk mi artık nicki neyse ona diyeceklerim war.2000 mesaj yazmış biri site tarafından sevilen biri neden rant olsun diye böyle bir şeyi yapsaın???
    ömer abiyi şahsen tanımam ama burdaki yorumlarıyla(Her ne kadar siyasi fikirlerimiz uyuşmasada) dürüst ve çok iyi bir abimiz olduğunu gösteriyor.
    Lütfen kişilere iftirada bulunmayın...

2000 msj atmak başarımı bende her konuya msj atarım 2000 msj olur önemli olan katkı yapmak yaz nasıl dürüstlüğüne falan bişey demiom sadece o kişi eleştiri kaldıramıyo ve agzına geleni söylüo!NOT_ALONE arkadasımızada aynısını yaptı!ben sadece biraz saygılı olmasını öneririm kendisine!ve o konuyu bulucam sonra da ona iki çift sözüm olacak o kişi ye

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by stuns_cenk
    2000 msj atmak başarımı bende her konuya msj atarım 2000 msj olur önemli olan katkı yapmak yaz nasıl dürüstlüğüne falan bişey demiom sadece o kişi eleştiri kaldıramıyo ve agzına geleni söylüo!NOT_ALONE arkadasımızada aynısını yaptı!ben sadece biraz saygılı olmasını öneririm kendisine!ve o konuyu bulucam sonra da ona iki çift sözüm olacak o kişi ye
    sana benden önce diğer üyeler ve direk yönetici volkan cevabı vermiş zaten,bana pek söz kalmamış.ama sadece şunları söylemek istiyorum ve bu konuyuda daha fazla uzatmak istemiyorum.ben her türlü insanla anlaşırım,eski üyeler bilir zaten,sen daha yenisin.o gün ilk olarak NOT_ALONE ile tartıştık ve daha sonra tatlıya bağladık işi,buradaki mesaj hallettikten sonra yazıldı,bu meseleyi özel mesajla görüşerek hallettik.yani ben sert çıktımda o alttan aldı gibi bir durum yok.ardından bortecine nickli üyeyle bir tartışmamız oldu başka bir konuda ve en sonunda sen çıkıp ortaya bana yalan söylüyorsun ithamında bulundun.ilk olarak kabahati kendinde aramıyosun ben hatırlatayım sana.benim başıma böyle bir olay geldi ve biraz geç kalsam eve belkide evim yanıp kül olacaktı,bende hemen burada bir konu açıp,hem üyeleri uyarmak,hemde bu bataryayı üreten firmayı duyurmak için böyle bir konu açtım.ve çok sinirliydim.üyelerle tartışma bir yandan,böyle bir olayın başıma gelmesi bir yandan.
    sen bu olaya inanmayabilirsin,ben sadece olayı yazdım zaten,illaki herkes inansında demedim.inanan inanır,inanmayan inanmaz beni ilgilendirmez bu.
    sen gelipte kardeş sanki ben bunu başka bir sitede gördüm,gerçekten başına geldimi alıntımı yaptın desen heralde benim tepkim bu olmazdı!ama sen direk yalan söylüyorsun,ayıp,hiç yakıştıramadım gibi ifadeler kullandın.bu düpedüz insana yalancı demektir ve ağır bir ithamdır.kaldıki biz seninle tanışmıyoruz bile.
    aynı olay senin başına gelse ve bende sana desemki;utanmıyomusun yalan söylemeye,inan bana senin tepkinde aynı olurdu.
    sen düzgünce eleştirsen bizde bu şekilde cevap vermeyiz heralde.herneyse bu sitede daha öncede yaşandı bunlar,ben yorum yapmak istemiyorum belki bir gün senin başınada başka bir olay gelir ve aynı tepkiyi görürsün,o zaman anlarsın beni.
    böyle bir olaydan sonra sen bana yalancı dersen,bende sana gereken cevabı veririm.bunuda hesap etmeliydin.çünkü buda benim eleştirine (diyosun ya) karşı cevap hakkım.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by şampiyon
    sana benden önce diğer üyeler ve direk yönetici volkan cevabı vermiş zaten,bana pek söz kalmamış.ama sadece şunları söylemek istiyorum ve bu konuyuda daha fazla uzatmak istemiyorum.ben her türlü insanla anlaşırım,eski üyeler bilir zaten,sen daha yenisin.o gün ilk olarak NOT_ALONE ile tartıştık ve daha sonra tatlıya bağladık işi,buradaki mesaj hallettikten sonra yazıldı,bu meseleyi özel mesajla görüşerek hallettik.yani ben sert çıktımda o alttan aldı gibi bir durum yok.ardından bortecine nickli üyeyle bir tartışmamız oldu başka bir konuda ve en sonunda sen çıkıp ortaya bana yalan söylüyorsun ithamında bulundun.ilk olarak kabahati kendinde aramıyosun ben hatırlatayım sana.benim başıma böyle bir olay geldi ve biraz geç kalsam eve belkide evim yanıp kül olacaktı,bende hemen burada bir konu açıp,hem üyeleri uyarmak,hemde bu bataryayı üreten firmayı duyurmak için böyle bir konu açtım.ve çok sinirliydim.üyelerle tartışma bir yandan,böyle bir olayın başıma gelmesi bir yandan.
    sen bu olaya inanmayabilirsin,ben sadece olayı yazdım zaten,illaki herkes inansında demedim.inanan inanır,inanmayan inanmaz beni ilgilendirmez bu.
    sen gelipte kardeş sanki ben bunu başka bir sitede gördüm,gerçekten başına geldimi alıntımı yaptın desen heralde benim tepkim bu olmazdı!ama sen direk yalan söylüyorsun,ayıp,hiç yakıştıramadım gibi ifadeler kullandın.bu düpedüz insana yalancı demektir ve ağır bir ithamdır.kaldıki biz seninle tanışmıyoruz bile.
    aynı olay senin başına gelse ve bende sana desemki;utanmıyomusun yalan söylemeye,inan bana senin tepkinde aynı olurdu.
    sen düzgünce eleştirsen bizde bu şekilde cevap vermeyiz heralde.herneyse bu sitede daha öncede yaşandı bunlar,ben yorum yapmak istemiyorum belki bir gün senin başınada başka bir olay gelir ve aynı tepkiyi görürsün,o zaman anlarsın beni.
    böyle bir olaydan sonra sen bana yalancı dersen,bende sana gereken cevabı veririm.bunuda hesap etmeliydin.çünkü buda benim eleştirine (diyosun ya) karşı cevap hakkım.

arkadasım bende bu mesajından sonra bide ben kendi mesajlarıma bakayım
    ve hata kimde die mesajlarımı okudum!ve sana hak verdim kardesim!evet ben böle bi üzücü bi olayda böle hakaretlerle dolu mesajlar yazdıgıma inanamıyorum!gercektende ben bu sözleri nasıl söledim sana ya!bu sözlerimi sana sölememde özel yasantımında katkısı var!sonra sana patladım ve sende biraz alttan almayınca(dogru olanda bu)bende daha cok kızdım ve daha agır mesajlar atmısım!gercekten senden ve bu olayla ilgisi olna bütün üyelerden çok özür diliyorum!ve beni affet diyorum!gecmiş olsun arkadasım!BARIŞTIK MI ?

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by stuns_cenk
    arkadasım bende bu mesajından sonra bide ben kendi mesajlarıma bakayım
    ve hata kimde die mesajlarımı okudum!ve sana hak verdim kardesim!evet ben böle bi üzücü bi olayda böle hakaretlerle dolu mesajlar yazdıgıma inanamıyorum!gercektende ben bu sözleri nasıl söledim sana ya!bu sözlerimi sana sölememde özel yasantımında katkısı var!sonra sana patladım ve sende biraz alttan almayınca(dogru olanda bu)bende daha cok kızdım ve daha agır mesajlar atmısım!gercekten senden ve bu olayla ilgisi olna bütün üyelerden çok özür diliyorum!ve beni affet diyorum!gecmiş olsun arkadasım!BARIŞTIK MI ?
    bazen sakin kafayla düşünüp karar vermek en iyisi ama ikimizde bunu yapmadık maalesef.hatanı anlamışsın zaten bana birşey demek düşmez.bende seni kırdıysam özür dilerim.
    barıştık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun abi. Gerçekten ucuz atlatmışsınız. Allah korumuş.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006

Geçmiş olsun öncelikle bilgilendirdiğin için sağ ol demekki metal eşyalar sakıncalı bataryaların yanında dikkat edeceğim zaten ben telefonu sadece müsait olduğum ve gündüz vakitleri açarım bu yüzden fazla ısınmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hehehe adamlar bağırdı çağırdı birden bire barıştı

neyse konuya dönsek iyi olur artık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

8. Default

bu çocukta birşey var allah allah çözemedim

geçmiş olsun ömer abi... Allah korumuş valla...

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by hizlioglu
    geçmiş olsun ömer abi... Allah korumuş valla...
    sağol hizlioglu,Allah korudu gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi daha yeni gördüm geçmiş olsun. Allahtan zamanında yetişmişsinizde kötü bişeyler olmamış. Tekrar geçmiş olsun....
    "YÜCE ATATÜRK"

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by sekopej
    Abi daha yeni gördüm geçmiş olsun. Allahtan zamanında yetişmişsinizde kötü bişeyler olmamış. Tekrar geçmiş olsun....
    sağol serkan,tamamen tesadüf olark kurtardık esasında.kardeşimi evine bıraktık,biraz oturalım öyle gidin dedi,iyiki oturmamışız.yoksa ortada kalacaktık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by şampiyon
    sağol serkan,tamamen tesadüf olark kurtardık esasında.kardeşimi evine bıraktık,biraz oturalım öyle gidin dedi,iyiki oturmamışız.yoksa ortada kalacaktık.

Abi her işte bir hayır vardır derler. Belki de otrmadınız diye sitem etmiştir ama iyi ki oturmamışsınız bak. Neyse Tekrar geçmiş olsun....
    "YÜCE ATATÜRK"

14. Default

abi bu adam türk sanat müzikisinin içinden kopup gelmiş ya çok sever kavurmayla cacıgı

S-B-Z Misafir

konuyu dağıtmayalım arkadaşlar.

Nesil
    2006

Smile

sampion biliyorum beni sevmiosun ama ben sana hayranım!ayrıca idolüm sensin sampion!sen beni affetmeseydin ben napardım!nasıl yasardım onun için bu özür mesajını al arkadasım;

Aldıgım her nefes sana yazılı,
    Korkarım ki sensiz ömrüm sayılı,
    Yüregim tutuklu gönlüm cezalı,
    Hasretin kanıma girdi girecek.

(BAŞ HARFLERİNE BAK)CENK

17. Default

arkadaşım tamam iyi güzel müzik bilgin var ama saçmalama lütfen

abi daha yeni gördüm gerçekten geçmiş olsun sizede...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Büyük geçmiş olsun .Verilmiş sadakanız varmış.Böyle konularda duyarlı olmak,yalan damgası vurmamak lazım.Malum herkesin başına gelebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri