Originally Posted by
şampiyon
sana benden önce diğer üyeler ve direk yönetici volkan cevabı vermiş zaten,bana pek söz kalmamış.ama sadece şunları söylemek istiyorum ve bu konuyuda daha fazla uzatmak istemiyorum.ben her türlü insanla anlaşırım,eski üyeler bilir zaten,sen daha yenisin.o gün ilk olarak NOT_ALONE ile tartıştık ve daha sonra tatlıya bağladık işi,buradaki mesaj hallettikten sonra yazıldı,bu meseleyi özel mesajla görüşerek hallettik.yani ben sert çıktımda o alttan aldı gibi bir durum yok.ardından bortecine nickli üyeyle bir tartışmamız oldu başka bir konuda ve en sonunda sen çıkıp ortaya bana yalan söylüyorsun ithamında bulundun.ilk olarak kabahati kendinde aramıyosun ben hatırlatayım sana.benim başıma böyle bir olay geldi ve biraz geç kalsam eve belkide evim yanıp kül olacaktı,bende hemen burada bir konu açıp,hem üyeleri uyarmak,hemde bu bataryayı üreten firmayı duyurmak için böyle bir konu açtım.ve çok sinirliydim.üyelerle tartışma bir yandan,böyle bir olayın başıma gelmesi bir yandan.
sen bu olaya inanmayabilirsin,ben sadece olayı yazdım zaten,illaki herkes inansında demedim.inanan inanır,inanmayan inanmaz beni ilgilendirmez bu.
sen gelipte kardeş sanki ben bunu başka bir sitede gördüm,gerçekten başına geldimi alıntımı yaptın desen heralde benim tepkim bu olmazdı!ama sen direk yalan söylüyorsun,ayıp,hiç yakıştıramadım gibi ifadeler kullandın.bu düpedüz insana yalancı demektir ve ağır bir ithamdır.kaldıki biz seninle tanışmıyoruz bile.
aynı olay senin başına gelse ve bende sana desemki;utanmıyomusun yalan söylemeye,inan bana senin tepkinde aynı olurdu.
sen düzgünce eleştirsen bizde bu şekilde cevap vermeyiz heralde.herneyse bu sitede daha öncede yaşandı bunlar,ben yorum yapmak istemiyorum belki bir gün senin başınada başka bir olay gelir ve aynı tepkiyi görürsün,o zaman anlarsın beni.
böyle bir olaydan sonra sen bana yalancı dersen,bende sana gereken cevabı veririm.bunuda hesap etmeliydin.çünkü buda benim eleştirine (diyosun ya) karşı cevap hakkım.