Oyun ilk yüklendiğindeki popup'ı bana yollayabilir mi biri? (Orijinal pop-up) - pitch/popup klasörü
Bu klasörün linkini verirseniz upload edip, sevinirim.
Oyun ilk yüklendiğindeki popup'ı bana yollayabilir mi biri? (Orijinal pop-up) - pitch/popup klasörü
Bu klasörün linkini verirseniz upload edip, sevinirim.
use skin cache nerden açıcaz.
oyunda iken Ayarlar a tıklayacaksın orada sağ tarafta Use Skin Cache var..
eğer 3GT/3DGT formaların tamamının görünmesini istiyorsan Use Skin Cache nin kapalı olması gerek..![]()
yardımın için çok saol.Originally Posted by zionnais
seni yakalamışken bir soru daha sorayım.ben bu super lig ile 2A formalarını indirdim.ikisinide tur yazılı dosya içine mi atıcam yoqsa tur yazılı dosya içinde super lig ve 2A die dosyas oluşturp ayrı ayrı mı atıcam?
ikisine "tur" adlı kalsör içine koyman yeterliOriginally Posted by shadowrefree
arkadaşlar merhaba bi şey sormak istiyodum.
fm 06 için yapılmış skinler,logolar,formalar ve yüz paketlerini yani kısacası tüm grafik paketlerini fm 2005 için de kullanabiliyor muyuz?fm 05 datası içine attığmızda sorun çıkartıyo mu yani kabul ediyo mu?
yardımcı olursanız çok sevinirm şimdiden teşekkürler...
skinler için emin değilim ama diğer yamaları kullanabilirsin
ben hepsini denemiştim..
öncelikle yüz paketlerinden 95*95 likleri kullanabilirsin ama 140*180 ler kötü oluyor..fm 06 daki personeller gibi düşün yani..
skinler rahatça kullanılabiliyor..forma ve logolar da fm 06 dakinden farksız..
teşekkürler arkadaşlar...
Merhaba grafik başlıklı fakat kusura bakmayın , sitede ses ile ilgili yazabileceğim ve malesef cevap alabileceğim bir yer yok.
Şimdiden özür dilerim.
Konuya gelince fm 2006 ses paketlerini siteden indirdim yükledim (gs sound patch )
golu atıyorLAR GOOOOLLLL sonra tezahurat geliyor ve bu kadar....Sonra düşündüm neden bukadar olsun edim arada tezahurat duyayım heyecanlı sesler değişik şeyler duymak istedim.
Kaydettiğim, düzenlediğim seslerin isimlerini match sounds .cfg doyasındaki isimleri verdim attım içine tabiki yedeklerini aldım aksilik olursa fakat üzgünüm ne aksilik moldu ne de sesleri duydum...İlginçtir gol sesi değişiyor fakat diğerleri değişmikyor ya da devam lı duyulanları ben çözemedim veya komutlarla ilgili ciddi bir çalışma lazım.
lütfen bana yardım edebilecek birisi var mı ? msn den olsun mailden olsun ...kafayı takmış bulunmaktayım ve hiç yardım bulamadım şu ana kadar.
ilginiz için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
bu sanırım genelde böyle..yani benim bilgilerime göre zaten bundan fazlası yok..indirilen sound patch lerin çoğunda gol den sonra tezahürat olur bşka pek olmaz..yine de benim bilgim bu yanılıyor da olabilirm..Originally Posted by kinkajou
skin editleme rehberini Maymuncuk hazırlamıştı ama sanırım şu anda forumda skin yaratma yok..en yakın zamanda olmasını diliyoruz..Originally Posted by istanbul1453
arkadaşlar elinde italya ligi formaları olan var mı acaba?
İtalya ligi henüz başlamadığından dolayı formaları görme şansımızda çok az. ama lig başlayın en kısa sürede elinizde
okey..peki geçen yılın yok mu?yani son formalar olmasa da olur çünkü şuan bendkei formalar igrençOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
Ben de şu sıfırdan skin yapma olcakdı...Yani editleme değil sıfırdan...Anlarım için bunu ne zman yapacaksınız veya yapılıyor mu? Şimdiden teşekkürler..
forma nasıl yapabiliriz. herhangi bir açıklama göremedim. ya da siz nasıl yapıyorsunuz![]()
Forma yapma ile ilgili video vars anırım formda ....
linki war mı ya da hangi bölümde ? sölersen sewinirim..Originally Posted by istanbul1453
forma yapımı ile ilgili bir video yok şu anda yakında hazırlamayı düşünüyoruz
evet ben de öyle biliyordm..
Bende varda demekki burdan indirmemişim..Öyle hatırlıyorum video olarak forma yapma var diye...Ama bendekide az bir şey anlatıyor ama yetiyorda..Originally Posted by zionnais
![]()
onu rar olarak paylasım yapsan fena olmasOriginally Posted by istanbul1453
![]()
yafff sizin yaptığınız formalar superde oyundaki diğer formalara nazaran dev gibi kalıo onu ayarlamamızın bir yolu war mı?
dediğin gibi yaptım ama 2A daki takımların formaları çıkmadı acaba onlar super lige çıkınca mı olucak?Originally Posted by Jesus_FB
bide logolara el atsanız çok mu şey mi istemiş olurum![]()
mesajımı düzeltemiyorum bu yüzden kusura bakmayınbana iki ligin forması gerekiyordu digerini unutmuştum.bu siteden ispanya ligi formaları indirdim ama içerisinden ingiltere çıktı.yani bana italya ve ispanya ligi formaları gerekiyor
![]()
Grafikleri belirtildiği gibi gereken yerlere atıyorum fakat oyunda çıkmıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
skin cache yi kapadınız mı??Originally Posted by TGN
şu an sitemizde bu yılki formalar mevcut değil ancak aşağıdaki linkten süper paketi indirip içinden italya ve ispanya ligini alabilirsin.Originally Posted by fatihbaz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=7939
tabii ki şunuda belirtelim bu formalar geçen yıl ki formalardır
yaaa a milli takım formalarının içinden config dosyası çıkmadı Selman Demirhan Öztürk bu arkadaşımızın yapmış olduğu çalışmada..lütfen bana yardımcı olur msnz?
formalar güzelde ben bunu fm 05 te kullanmak istiyorum sizce olabilirmi
ya ben formaları ındırdım ilk oluyornereye atacagımı bulamadım yaa bı bılgı vere bılırmısınız bana acaba
hangi forma paketini indirdin? ona göre yardımcı olayımOriginally Posted by Stamina