ben bir oyun açtığımda hedefim hep şu olmuştur ibrahimoviç,silva,terry,torres,xabi alonso yu biraraya getirmek ve hepsini worldclass yapmak..ayrıca regen oyunculardan nefret ederim bu yüzden yıldız getirmek diyorum
ben bir oyun açtığımda hedefim hep şu olmuştur ibrahimoviç,silva,terry,torres,xabi alonso yu biraraya getirmek ve hepsini worldclass yapmak..ayrıca regen oyunculardan nefret ederim bu yüzden yıldız getirmek diyorum
tabikide her ikisi hem yaratırım hem alırım celsinhoyu aın ve geliştirin tabi zlatan ibrahimoviç'siz olmaz onu mutlaka alın!!!
tabiki ilk bir iki sene toplarım ve ileriki yıllarda keyifle gelişmelerini izlerimyıldız çıkarmak iyidir..
ben hep yarattım valla getirmek saçma çünkü adam bi kaç sezon sonra gözden düşecek oyuna başlar başlamaz hemen brezilyedan meseala iyi ama ucuz oyuncuları toplarım yıldızlaştıklarında satarım yerini bi kaçtane daha alabilirim
Ben Brazil Antronuru idim ve Muthis bir ingiliz oyuncusu buldum tabi biliyor olabilirsiniz.Adı Mark Noble.Ben bu adamı hemen aldım ve tam 1 sezon devamlı oynattım hem cok gol atıyor ve hemde muthıs oyun kuruyor.Ve daha sonra Chelsea ya 60$ sattım.Sizede tavsiye ederim bu oyuncuyu...
yıldız getirmek daha güzel oluyo
ikiside oyunun bi parcası birinin yapıp digerini yapmazsanız zevk alamazsınız...
bence 10 tane yüksek potansiyel alıp geliştircen(yıldız yaratıcan)
1 tane yıldız alıp taraftarları coşturcan forma satışı artacak![]()
herseyden önce yıldız yaratmaktır
tabikide yıldız yaratmak
yıldız yaratmak ufak takımların işi yıldız getirmek ise büyük takımların becerisi....
takımına göre değişir..
baron un dedigi gibi kucuk takımların parası olmadıgından yıldız alması da zor olur. Ama zengin bir kulupteysen zaman kaybetmeden kupaları toplamak için yıldızları alabilirsin.
Bana gore en zevklisi yıldız yaratmak tabii..![]()
Originally Posted by dnz498
AYNEN BENDE ÖYLE YA YILDIZLARI SATMAYA KIYAMIYORUM GİODAYA MILAN 65 MN VERDİ GENEDE VERMEDİM PEŞİN PARAYDI ŞİMDİ YILAN GİBİ DEFANSLARIM VAR AMA BU SEFER SATACAM ONU İİBİ PARAYA AMA BENIM TERCİİM HEM YARATMAK HEM ALMAK...ALINCA ÇOK GÜZEL OLUO..
yetiştirdiğin yıldıza devlerin verdiği ucuk teklifleri reddetmek manyak zevk veriyo....
Yıldız yaratmak bence FM'deki en güzel ve ilginç kılan özellik.
2si birden daha iyi olur 3-4 genç yıldız adayı 1 yada 2 tanede zaten yıldız olan bi oyuncuyu koyarsanız deymeyn keyfinize=))
tabii ki yıldız yaratmak..hem getirilen bir yıldız her zaman başarılı olamayabiliyor..
ikisi birden
oynadıgım takıma gore degısıo genelde lıgde ortalardan aldıgın takımlara genc yetenek alıp cok paraya satıp cavcav gıbı futbol tıcaretı yapmak gerekıo ama fenerdeyken olayın b.ku nu cıkardım tevez,i**uınta,owen,ali karimi,vander vaart, maxvell,vucinic,downing hepsini sıradan aldım aldım sattım maksat aziz baskan memnun olsun en son kerlonu aldım. ama guarinden vasgecılmez
siz kimsinizde yaratıyorsunuz ben onu anlayamadım ...
yaratmak değilde futbola yeni bir yıldız kazandırmak kelimesi daha güzel olmazmıydı arkadaşlar
yıldız yaratmak kesinlikle onun verdigi mutlulugu baska hicbirsey vermez
tabiki de yıldız yaratmak
yareatmak allaha mahsus abiler yıldız getirmek en doğrusu cunku bır yıldız kolay kolay dogmuyor ama bır yıldızı getırdınmı hem klube faydalı oluyor hemde yenı yıldızların gelmesını saglıyor
yıldız yaratmak tabi yaratmak varken niye yıldız getiriyimki hem parada kazanırsın
yıldız yaratmak özellikle wonderkid yazdırmak oyunda cok ilham verici
yıldız yaratmak
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ikiside.ama yaratıpta dev klüplerin ödedikleri parayı görmek ve çatır çatır yemek coşturuyor insanı.
Eğer takımımdaki bir açığı alacağım bir yıldızın elimdeki oyuncudan daha iyi kapatacağını düşünürsem hiç acımam parayaarada bir yıldız almak taraftarın filanda hoşuna gidiyor.
Yetiştirmeye gelince orada durun derim, bence FM'nin en önemli yönü bu çünkü. Oyunun hiçbir yönü yıldız yetiştirmenin keyifini vermez. Yetiştirdğiniz oyuncuyu daha sonra sattığınızda yada başarılar kazandıkça sizi övmesi kadar keyifli bir durum olamaz diye düşünüyorum. zamanı geldiğinde o yıldızın koluna kaptanlık bandını vermek bile ayrı zevk fikrimce.