Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 96 sonuç

Konu: "Yıldız yaratmak mi?" Yoksa "Yıldız Getirmek mi?"

ben bir oyun açtığımda hedefim hep şu olmuştur ibrahimoviç,silva,terry,torres,xabi alonso yu biraraya getirmek ve hepsini worldclass yapmak..ayrıca regen oyunculardan nefret ederim bu yüzden yıldız getirmek diyorum

tabikide her ikisi hem yaratırım hem alırım celsinhoyu aın ve geliştirin tabi zlatan ibrahimoviç'siz olmaz onu mutlaka alın!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

her zaman yaratmakk daha zevklii bence

tabiki ilk bir iki sene toplarım ve ileriki yıllarda keyifle gelişmelerini izlerim yıldız çıkarmak iyidir..

ben hep yarattım valla getirmek saçma çünkü adam bi kaç sezon sonra gözden düşecek oyuna başlar başlamaz hemen brezilyedan meseala iyi ama ucuz oyuncuları toplarım yıldızlaştıklarında satarım yerini bi kaçtane daha alabilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Menejer'i Cook Seviyorum

Thumbs up Bence Yıldız Yaratmak

Ben Brazil Antronuru idim ve Muthis bir ingiliz oyuncusu buldum tabi biliyor olabilirsiniz.Adı Mark Noble.Ben bu adamı hemen aldım ve tam 1 sezon devamlı oynattım hem cok gol atıyor ve hemde muthıs oyun kuruyor.Ve daha sonra Chelsea ya 60$ sattım.Sizede tavsiye ederim bu oyuncuyu...

yıldız getirmek daha güzel oluyo

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ikiside oyunun bi parcası birinin yapıp digerini yapmazsanız zevk alamazsınız...

bence 10 tane yüksek potansiyel alıp geliştircen(yıldız yaratıcan)
    1 tane yıldız alıp taraftarları coşturcan forma satışı artacak

herseyden önce yıldız yaratmaktır

11. Default

tabikide yıldız yaratmak

yıldız yaratmak ufak takımların işi yıldız getirmek ise büyük takımların becerisi....
    takımına göre değişir..

baron un dedigi gibi kucuk takımların parası olmadıgından yıldız alması da zor olur. Ama zengin bir kulupteysen zaman kaybetmeden kupaları toplamak için yıldızları alabilirsin.
    Bana gore en zevklisi yıldız yaratmak tabii..

Exclamation

Quote Originally Posted by dnz498
    bencede ama bende de bir huy var yarattığım yıldızları asla satmak istemiyorum

AYNEN BENDE ÖYLE YA YILDIZLARI SATMAYA KIYAMIYORUM GİODAYA MILAN 65 MN VERDİ GENEDE VERMEDİM PEŞİN PARAYDI ŞİMDİ YILAN GİBİ DEFANSLARIM VAR AMA BU SEFER SATACAM ONU İİBİ PARAYA AMA BENIM TERCİİM HEM YARATMAK HEM ALMAK...ALINCA ÇOK GÜZEL OLUO..

yetiştirdiğin yıldıza devlerin verdiği ucuk teklifleri reddetmek manyak zevk veriyo....

Yıldız yaratmak bence FM'deki en güzel ve ilginç kılan özellik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2si birden daha iyi olur 3-4 genç yıldız adayı 1 yada 2 tanede zaten yıldız olan bi oyuncuyu koyarsanız deymeyn keyfinize=))

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tabii ki yıldız yaratmak..hem getirilen bir yıldız her zaman başarılı olamayabiliyor..

Del Piero_10 Misafir

ikisi birden

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oynadıgım takıma gore degısıo genelde lıgde ortalardan aldıgın takımlara genc yetenek alıp cok paraya satıp cavcav gıbı futbol tıcaretı yapmak gerekıo ama fenerdeyken olayın b.ku nu cıkardım tevez,i**uınta,owen,ali karimi,vander vaart, maxvell,vucinic,downing hepsini sıradan aldım aldım sattım maksat aziz baskan memnun olsun en son kerlonu aldım. ama guarinden vasgecılmez

siz kimsinizde yaratıyorsunuz ben onu anlayamadım ...
    yaratmak değilde futbola yeni bir yıldız kazandırmak kelimesi daha güzel olmazmıydı arkadaşlar

22. Default

yıldız yaratmak kesinlikle onun verdigi mutlulugu baska hicbirsey vermez

tabiki de yıldız yaratmak

24. Default

yareatmak allaha mahsus abiler yıldız getirmek en doğrusu cunku bır yıldız kolay kolay dogmuyor ama bır yıldızı getırdınmı hem klube faydalı oluyor hemde yenı yıldızların gelmesını saglıyor

25. Default

Quote Originally Posted by burrockk View Post
    tabii ki yıldız yaratmak..hem getirilen bir yıldız her zaman başarılı olamayabiliyor..
    o zaman adam gıbı adam getırkı basarılı polsun hems enın yıldız dıe kastettıgın kım mesela

yıldız yaratmak tabi yaratmak varken niye yıldız getiriyimki hem parada kazanırsın

yıldız yaratmak özellikle wonderkid yazdırmak oyunda cok ilham verici

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

yıldız yaratmak
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

ikiside.ama yaratıpta dev klüplerin ödedikleri parayı görmek ve çatır çatır yemek coşturuyor insanı.

Eğer takımımdaki bir açığı alacağım bir yıldızın elimdeki oyuncudan daha iyi kapatacağını düşünürsem hiç acımam paraya arada bir yıldız almak taraftarın filanda hoşuna gidiyor.

Yetiştirmeye gelince orada durun derim, bence FM'nin en önemli yönü bu çünkü. Oyunun hiçbir yönü yıldız yetiştirmenin keyifini vermez. Yetiştirdğiniz oyuncuyu daha sonra sattığınızda yada başarılar kazandıkça sizi övmesi kadar keyifli bir durum olamaz diye düşünüyorum. zamanı geldiğinde o yıldızın koluna kaptanlık bandını vermek bile ayrı zevk fikrimce.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri