Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: Bak Bunu Bilmiyordum!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

kötü birşey söylemeden mi?ben sana insan değilsin sen desem iyi birşey mi oluyor bu?eğer bu iyiyse kötü olan nedir?

ali evet onlar türk de değil insan da değil oke?buna da siz karar veriyorsunuz zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Gezenti, burda bir şey dememiş. Cümlesini tekrar okuyunuz :

"Mevlana ve Fatih'e gay diyenlere insan (!) denildiğini biliyor muydunuz?"

Buradaki parantez içindeki ünleme dikkat edin. Bu iddiayı atanların insan olmadığını belirtmiş cümlesinde! Siz kalkıp adamı "ne diyorsun sen?" diye yargılamışsınız.

Yazıktır, adam kötü bir şey söylemezken, kötü bir şey söylüyor gibi gösterilmesi ayıptır!
    Bak bu sitede bundan bir kaç ay önce bir başlık açıldı gazetenin vbirinde f.s.m gay dnilmiş diye.Yücelde ben tarih hocama falan sordum dedi.ewet var öyle bir şey dedi.
    Sonra gezenti buraada bi konu açtı amacı malum yüzele laf atmaya çalışacak biz bu lafdan dolayı tartışıyoz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hizlioglu
    Kesinlikle katılıyorum. Gezenti nickli arkadaşın yazdıklarını bir inceleyelim. Konunun amacı tamamen Gezenti nickli şahsın dmeek istediklerini diyeceği bir konu halini almıştır. Konunun KİLİTLENMESİNİN gerektiğini düşünüyorum. karan yöneticilerin...
    gezenti gerçekleri yazıo hiziloglu ama sen ndense anlamıosun.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri