Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 77 sonuç

Konu: İlk Derbimiz : Galatasaray ● Beşiktaş (Turksportallı Aslanlar)

ooo bizim aslanlar gene buralarda Eray gene topluyorsun abi aslanları biraraya Bence istanbuldaki arkadaşlar kaçırmasın turksportallılar maç izlemenin keyfi bambaşka biz olimpiyat ta o kötü futbola rağmen baya eğlendik Hele birde Taşkın geliyosa zaten maça KESİN koparsınız Eray bizim Burağa söyle kesin gelir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

gelin gelin herkez BJK maçınaaa

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

evet ya herkez gelsin biz eski açıktayız

not: kişi başına 2 bilet verilcektir ona göre biletlerinizi alın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by emre1905
    evet ya herkez gelsin biz eski açıktayız

not: kişi başına 2 bilet verilcektir ona göre biletlerinizi alın
    kişi başına en fazla 2...

eraycım ben kesin demedim duruma bağlı.ama çoook büyük ihtimal gelirim...gelirsem mert de gelir kesin.

kapalı açık hiç farketmez beyler her yerde varım.ama kapalının kuyruğu çok oluyo beee=)

Nesil
    2005
    Yer

tamam ya açığa gidelim.Ekonomidende kar sağlarız

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

son olarak eski açıktan biletimi yarın sabah ark. alacak bileti aldıktan sonra ancak buraya gelebilirim yani sizn nerden alcağinizi bilemicem

Nesil
    2005
    Yer

tamam ben yarın eski açıktan alıorum bileti.Eray bence sizde açık alın baba.

Ajdarın şarkısı gibi Grup Yapalım Grup

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla eski açığa hiç gitmedim o stadta gitsek süper olur hem maddi kazanç olur bende bataktayım hafiften

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Turksportallı Aslanlar yine tribünlerde, hadi bakalım TeK YuMRuK TeK YüReK..

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    tamam ben yarın eski açıktan alıorum bileti.Eray bence sizde açık alın baba.

Ajdarın şarkısı gibi Grup Yapalım Grup
    BEYLER HERKES BİLETİNİ ESKİ AÇIKTAN ALSIN İLK SAYFAYIDA DEĞİŞTİRDİM.. HADİ HAYIRLISI BİRAZDAN ALACAĞIM..

Eski açığa gelin hadi.. 10 milyon yaw.. hadi herkesi bekliyoruz.. bilet alanlar haber versin bizlere..

Ben geliyorum biletimi aldım pazar sabahı biniyorum otobüse beni görkem alır garajdan desemde inanmayın başarılar gençler yırtın kendinizi

Biletler bitmeye başlamış.. Kapalı bitti sayılır. Bizim gideceğimiz Eski Açık'ta bilet var hala ama her an bitebilir.. Elimizi biraz çabuk tutalım arkadaşlar.. En geç akşama alalım lütfen..

eski açık 8YTL

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

off yaaa ne çabuk bitiyo bu biletler yaaa...3 gibi alabilirim ancak ya umarım bitmez...

Ben internetten alıyorum valla bir daha o kuyruğa girmeyi gözüm almaz.. Zaten 8 YTL eve kargo ile gönderiyorlar 15 YTL.. Eski Açık siparişimi verdim. Yarın bilet elimde..

unutmayın ESKİ AÇIK

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yav bu sefer pankart açın ama
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Pankarttan önce gelebilecekler bi belirlense çok iyi olacak..

ermoon - eray
    comandante - yücel
    merty1905 - mert
    TaşkınMahmut - taşkın
    gorkemyilmazkarasu - görkem
    emre1905 - emre
    emre1905'in arkadaşı

Eğer bir sorun çıkmazsa şuan için 7 kişiyiz.. Arkadaşlar biz Olimpiyat Stadına 7 kişi gittik. Allahın dağına o kadar kişi gittiysek ASY'ne 17 gitmemiz lazım.. Hadi arkadaşlar herkesi bekliyoruz.. Beşiktaş maçı, ilk derbimiz.. Takımımızı yalnız bırakmıyoruz.. Haydi herkesi bekliyoruz..

Gelecek arkadaşlar, ESKİ AÇIK tribününe bilet alırlarsa seviniriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

hadi beyler bu kadar mısınız yaa?dağ başına bu kadar lişi gittik ayıp size be...

Nesil
    2005
    Yer

eray veya yücel banada bilet alabilirmisiniz?Ben çıkamıyorumda dışarı stadda veririm parasını.Alırsanız çok makbule geçer valla.Yoksa kalmayabilir

eray veya yücel banada bilet alabilirmisiniz?Ben çıkamıyorumda dışarı stadda veririm parasını.Alırsanız çok makbule geçer valla.Yoksa kalmayabilir
    Taşkın ben sana alrıım.. Eve gelecek zaten toplam 30 milyona benimkiyle birlikte.. Sen alma o zaman..

Beyler bilet alanlar Mega Storeda buluşsun..

Nesil
    2005
    Yer

eyvallah eray sağolasın.Bizim kadro yine aynı Görkemin kuzanide gelirse Burak ve İbrahim gelmemiş oluyor. Onlarda diğer derbilere Ayrıca Mert ve Emre de benim deliliğimi ilk defa görmüş olacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eyvallah eray sağolasın.Bizim kadro yine aynı Görkemin kuzanide gelirse Burak ve İbrahim gelmemiş oluyor. Onlarda diğer derbilere Ayrıca Mert ve Emre de benim deliliğimi ilk defa görmüş olacaklar
    Taşkın abi bi videoya alında bizde görelim deliliğini
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Turksportallı aslanlar Derbi maçına 2 oyuncusundan yoksun olarak çıkıyor. Burak ve Hızlıoğlu son şampiyonlar ligi maçı bordoaux maçında ki yorgunluklarından dolayı maç kadrosuna alınmadı

Biletler bitti. Hayırlı olsun gidemiyoruz

Beyler bi cevap yazın ya.. Yeni açık alt var.. ne yapıyoruz??

yeni açık alta gideceğinize maça gitmeyin daha iyi

Quote Originally Posted by hurmet
    yeni açık alta gideceğinize maça gitmeyin daha iyi
    hayatta gidilmez oraya.. beyler bilmiyorum ama tek şansımız var.. maç günü saat 5-6 gibi stada gidecez.. ben bordo maçında saat 10da mega store'un önündeydim adamın teki geldi böyle diyo, "numaralı, kapalı, açık, alt, üst, gel gelll" yapıyodu.. adam karaborsacı.. yani bilmiyorum ama bu kadar ucuz yaptılar karaborsacılar hepsini aldılar.. ya gidip oraya eski açığı 20-30 milyona alacaz yada evimizde tvden seyredecz.. size kalmış bana her türlü uyar.. bana kalırsa bi deniyelim şansımızı

evinizde oturun paşa paşa

karaborsacılar toıplamıştır hemen biletleri Bence kale arkasıda olsa almaya çalışın biletleri derim. Baksanıza taşkın da geliyor zaten eğer kalabalık olursanız çok eğlenirsiniz

Nesil
    2005
    Yer

ee internetten aldım dedin eray

ee internetten aldım dedin eray
    alıyodum para çekmedi abi gittim para yatırdım geldim bilet yok.. neyse sağlık olsun.. konya maçına artık

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri