adamın biri durdumuz kabahat demişOriginally Posted by burrockk
![]()
adamın biri durdumuz kabahat demişOriginally Posted by burrockk
![]()
adamın biri iyi akşamlar demiş![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
sonra Onur gelmiş demiş" Lan adamlar hepinizi öle bi döverimki tadından doyamaz bidaha gelirsiniz.Artık yeter yohmu insaf sahibi bir mod..." demiş
Adamın biri onuru görünce kaçmışOriginally Posted by senderson
![]()
moda bırakmayacam ben kapatacam bu konuyu(demiştimya benim gizli admin güçlerim var diye)
bu konuyu kapatmaya çalışan mod felan varsa kapatmasın sadece bu mesajları silsin hatta uzatanlara uyarı versin![]()
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adamın biri çıkmış cihoya bağırmış uleyn gelme burayaOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
adamın biri bu konuyu okuyunca gülmüş karısıda laleymiş (iğrenç oldu ama nayse idare edin)![]()
![]()
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
adamın biri konuyu baştan okumamış(o iğrençlik bana aitOriginally Posted by y_layta
:P
Adamin biri yöneticiyi görmüş diğeri yönetemeyiciyiıykkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sınırlar zorlanıyooor![]()
Bundan daha saçma konular da var, ya uzatmayın, ya da esprileri rayına sokun, mesela oyunlar bölümüne taşıyalım..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
oyunlara taşımak iyi fikirOriginally Posted by meddah
Maksat GeyikOriginally Posted by meddah
![]()
nerde kalmıştık
sizin yaptığınız bu konuşmalar daha komik![]()
valla komik
Adamın Biri![]()
Eren'in biri![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Adamın biri varmış ikisi yokmuş.![]()
So what?
Saike
Konu eski ama yazamadan duramadım. Eren o adamın biri senim elinden öpsün(Anladın sen onu)