Fikirlerin için sağol,
Murat Tosun la ilgili görüşlerim seninle aynı paralelde.Fm 2008 de Murat'ın CA:110 yaptım Ankaraspor da gelecek vadeden yeteneklerden biri ama senin de belirttiğin noktalarda düzeltmeler yapmam gerekiyor,onlarıda dosyalar geldiği zaman düzelticem
Edmar de Souza Ankaraspor'da
Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Brezilyalı futbolcu Edmar de Souza Ankaraspor'a kiralandı. Bugünkü antrenmana eşofmanlarının yerine sivil bir kıyafetle ve ailesiyle beraber gelen Brezilyalı futbolcu bu sezon kiralık olarak Ankaraspor'da forma giyeceğini belirtti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ankaraspor sol bek almassa düşecek ayrıca izledim muhamet hanefi gibi bir adamı sol bek oynatmışar murat akyüz firat akkoyun bide bide muhammed var ya insan hiç mi bi tane sol bek almaz arkadaş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3sağ bek 0 sol bek acayip yani bu adamlar nasıl teknik direktör oluyor anlamıyorum gerçi kardeşide belli ediyor hepsini
Erhan Albayrak'tan söz açılmışken bu oyuncunun anlaşmazlığı kesinlikle 20 olamlı konya'dan rize'ye rize'dende ankara'ya olaylı bi şekilde yollarını ayırdı..Hocalarla sürekli problem yaşayan birisi
Evet bir ara hakkında eşcinsel dedikodusu çıkmıştı Vichniarek' le öpüşmüş falan ben onların yalancısıyım. Neyse özel hayata girmeyelim bir zamanlar Antep' te muhteşem oynuyordu.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
bu olayı biliyorum ama önemli değil önemli olan ankaraya gitmiş olması türk futbolu adına iyi bir transfer erhan rizeden ayrılınca sanki çok sol bekleri varda gönderiyorlar demiştim inşallah ankaraya gider diyede eklemiştim ankaraya gitti direk ilk onbir oynayacak aferin akıllı futbolcuymuş hakan şükürün zamanında yaptığı gibi ronaldo zamorano salas recobanın arkasına 5. forvet olarak gitmedibir futbolcu gitmesi gerektiği takımı bilmeli
Bilal bence de biraz abartılı ama çok kötü de bir oyuncu değil..Oyunda AMC olmasına ragmen bildiğim kadarıyla bu sene forvet arkası değil forvet oynadı yanlışmıyım ?
Bilal bende ilk sene GS'ye transfer oldu.
bilal kısa sol ayaklı asla forvet oyuncusu değil amlc dir ben daha çok aml de görüyorum uzun şutları iyidir ben bazen ceyhun erişe benzetiyorum![]()
Bilal Kısa,Ankaraspor da genelde sol açık veya ikinci forvet gibi tabir ettiğimiz forvetin yanında yada arkasında oynuyor.Bana göre Anakraspor un en iyi futbolcularından biri tekniği yüksek
Dediğin doğru kardeşim Bilal Kısa nın p.a. 7.0.2 de oldukça yüksekti,bir düşme oldu 140 a kadar indi,Hızlanmasını indirdim.
Mevki düzeltmesi yaptım ML:12 MC:14 AML:18 AMC:20 SC:12
amc ile aml nin yerini değiştirsen daha iyi olurdu
Bilal Kısa'nın mevkisi AMC dir aslında oyüzden AMC:20,Aykut Hoca onu sol açık veya forvet yanında oynatıyor.(Hocanın tercihi yani)
7.0.2 de Bilal Kısa'nın özelikleri iyi olduğunda fazla bir elleme yapmadım kardeşim sadece Acceleration düşürdüm
halil 4-2-3-1 gibi mi oynuyorlar anlayamadım tam olarak amr özer amc tita aml bilal mi oynuyor eger öyleyse neden 4 tane forvet aldılar hepside bir birinden iyi
Sinan,geçen sene 4-4-2 ve 4-5-1 gibi oynuyorlardı,Bu sene lig başlamadan TSYD kupasında izledim dediğin gibi Tita forvetin arkasında gibi oynuyordu,taktik konusunda 4 büyüklerle oynayacak maçlarını izleyip daha iyi bilgi edinicem.
Aldıkları forvetlerden Jaba gitti Tita geldi,Tayfun bildiğin giibi hem forvet oynuyor hemde defans bir futbolcuyla iki bölge ihtiyacını giderdiTevfik ve Edmar genç futbolcular ikiside kiralık.
Ben kaleci bölgesinde sorun yaşayabileceklerini düşünüyorum,Ramazan yetersiz kalabilir.
Ramazan ve Haluk ikilisi orayi kaldiramayacaklar.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Tevfik ve Edmar anakrasporun forvetini çözer bence cok iyi oyuncular..
1-70 lik adamlar çözer eminim yani mehmet yılmaz varken tevfik kim
Pardon kardeşim walla mehmet yılmazın olduğunu unutmuşum...![]()