hele Sertan" in argues with officials eklenmeli bir de dirtiness 20 olmali. Agression da bir o kadar cok saldirgan.
hele Sertan" in argues with officials eklenmeli bir de dirtiness 20 olmali. Agression da bir o kadar cok saldirgan.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Abi dur yaw 20 etme Sertan'ın DİRTİNESS'i o zaman Pascal için kaç olcakki![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ama seyretsen ole olur. Bu sene evinde oynadıkları 2 macı da stadda ızledım. Her şeye sert çıkıyor. İtiyor, kakıyor herşeye itiraz ediyor.
İlyas sakin mi ?
2 sene önce Giresun-Diyarbakır maçında oynarken izlemiştim onu ve saha içinde yapmadığı "pislik" kalmamıştı, yanlış anlamayın pislik bir tabirdir.Ondan dolayı yazdım.
Ayrıca bu sene izlediğimiz FB maçında da bu özelliğini gösterdi bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hmm ben Ilyasın kırlılığını farketmemıstım daha da dıkkatlı ızleyecegım
Araştırmaya katkısı olmayacak ve içeriği boş mesajlar silindi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Coşkun 15-16 az bile Sertan' a. Artık 33 yşaında bu saaten sonra değişmez. Her türlü sertliği, hakeme itirazı ve itişi kakışı rakip oyuncuları kızdırmayı seviyor. Her pozisyonda kabarıyor. Bunları tv çekmediği için görmüyorsunuz ama stadda seyredıınce goruyorsun.