Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: 2050'de ne olacak?

Quote Originally Posted by backstreetboy30 View Post
    ben de sunu deneyecegim oyunu acıp tatile cıkacagım ve bilgisayar full acık burakacagım bakalım 24 saat te ne kadar ilerleyecek.........
    dene ama bizide bilgilendirmayi unutma

Quote Originally Posted by backstreetboy30 View Post
    ben de sunu deneyecegim oyunu acıp tatile cıkacagım ve bilgisayar full acık burakacagım bakalım 24 saat te ne kadar ilerleyecek.........
    ben denedim 8 yıl geçiyor. ben kovulmadan kalmışım takımımın başında ama bir arkadaşım kovulmuştu. boşta gezenin kalfalığını yapıp waterboy luk yapıyordu saha kenarında

zaten 2050 ye kadar kimse oynamaz ki kesin silerler oyunu

ben 2014 yılındayım.artık sıkılmaya başladım.2050 ye kadar kim dayanır yav.FM2007 yi alabilsekte bi değişiklik yapsak.

Quote Originally Posted by murat_batu View Post
    ben denedim 8 yıl geçiyor. ben kovulmadan kalmışım takımımın başında ama bir arkadaşım kovulmuştu. boşta gezenin kalfalığını yapıp waterboy luk yapıyordu saha kenarında
    şu an bende deniyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

arkadaş bana 2020 yılında bittiğini söyledi nasıl ?

ben gidecem abi çok merak ettim :P

8. Default

kardeşlerim ben şuan 2046 dayım biçok saçma sapan oyuncu var ve kaliteleri eskiye oranla daha iyi savemse şuan 409 mb

9. Default

ya esefle okudum ben bu yazılanları ben ilk cmden bu yana bu oyunu oynarım hiç sıkılmadım bu güne kadar

tabiki belli bir süre sonra gelen başarılar sıradanlaşıyor ben 2015 lerden sonra istifa edip brezilya en alt liginden bir takım alıyorum birinci lige çıkana kadar bayağı bi kasıyorum ve muhteşem yetenekler çıkması takımımdan süper keyifli oluyor

başka bir yöntemimde belli bir süre sonra takımdaki ilk onbiri ve 20 yaş üstü pyuncuların hepsini satıp gençlerle ve yeni bulduğum genç yeteneklerle oyuna devam etmek oyun 2050 veya başka bir snede bitmez sadece ilk versiyonlardan birinde 2050de bitiyordu şu andaki gençler emeklii olunca tamamen oyunun yarattığı oyuncularla oynamakta keyiflidir

ben zaten artık gerçek oyuncularla başlamıyorum oyuna o zaman daha keyifli oyun gerçek isimleri bildiğimiz için çok yaratıcı ve araştırmacı olunamıyor birde paylaşım platformlarında iyi oyuncu listeleri yayınlanınca tümden keyfi kaçıyor gerçek olmayan oyuncularla başlayın bakın nasıl keyif alıyorsunuz

benim makinam gayet iyi bir toplama pek hız sorunu çekmiyorum 2gb lık bir datam var şu anda save temizleyicide iyi bir yöntem ben 10 ülke 21 ligle oynuyorum oradan oraya gezip duruyorum hiçte sıkılmıyorum

fm2005te 2061e kadar gelmiştim

11. Default

walla ben fm 2005 te 2032 yılına kadar gelmiştim. türkiye liginde oynuyodum oynayanlar bilir.küçük anadolu klüplerinde başarılı olunca stadın önüne heykelini dikiyolar.
    türkiyenin her yerine heykelimi diktirdim isteyen varsa save ini atabilirim

12. Default

ne demek sıkılırız fm aşkı böyle bi aşk mı arkadaşlar!!
    her seferinde pc ye format atmasaydım 01-02 sürecinden beri 2013-2014 leri görmüşlüğüm var. formatı da manager yüzünden attım hep yoksa ne ders ne okul ne hayat.
    şu an fm 2006 da 2011-2012 sezonuna giriyorum Galatasaray ile fatih terim emekli oldu kovdular tutunamadı )) hakan şükür, ilhan mansız, emre aşık, hasan şaş şu an aklıma gelene antrenörlerim arasındalar pek kaliteli değiller maksat yabancıya gitmesinler zaten kaliteli antrenörlerim mevcut bi nevi futbolcu antrenör okulu gibi olduk yani. Alpay scout oldu.Del pierro antrenör oldu aldım yanıma 2 yıl kaldı şimdi juventus managerı çok severim keratayı Tugay daha önceki savelerimde de olduğu gibi çok kaliteli manager oluyor genelde. antrenörlüğe yüz vermiyor tabi. Oğuz Çetin erdoğan arıca şenol güneş ersun yanal da milli takımda antrenör ve genç takımlar managerlari.
    Bu oyunun sıkılma durumu sanmam ama tabi tanıdık yüzler gidince insan bi garip oluyo eskiden hakana sahada koş pres gol derken şimdi akşam oldu mu florya da kuruyoz mangalı eski günleri yad ediyoz. )
    İşin esprisi bi yana seçili iliglerden yetişen altyapı gençleri çok dehşet oluyor. 2012 başı itibariyle türkiye liginde çok kaliteli genç forvet defans kaleciler var.
    Forever Manager yani değil 2050...

bende kısa sürede bırakacaksam oynamam bile..uzun sure gıtmelıkı kazandırdığım gencler ı görmeli takımımın basarısını yıllar boyunca basarı katmalıyım..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2050 çok fazla ya.dayanmak için çok çok sabırlı olmak lazım.

ben roma ile 2048 e gelmiştim hala devam ediyordu rooney yardımcı antrenör olmuştu bi de onlar bile emekli oluyor sürekli regen oyuncular çıkıyordu biteceğini zannetmiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sabahattin View Post
    ya esefle okudum ben bu yazılanları ben ilk cmden bu yana bu oyunu oynarım hiç sıkılmadım bu güne kadar

tabiki belli bir süre sonra gelen başarılar sıradanlaşıyor ben 2015 lerden sonra istifa edip brezilya en alt liginden bir takım alıyorum birinci lige çıkana kadar bayağı bi kasıyorum ve muhteşem yetenekler çıkması takımımdan süper keyifli oluyor

başka bir yöntemimde belli bir süre sonra takımdaki ilk onbiri ve 20 yaş üstü pyuncuların hepsini satıp gençlerle ve yeni bulduğum genç yeteneklerle oyuna devam etmek oyun 2050 veya başka bir snede bitmez sadece ilk versiyonlardan birinde 2050de bitiyordu şu andaki gençler emeklii olunca tamamen oyunun yarattığı oyuncularla oynamakta keyiflidir

ben zaten artık gerçek oyuncularla başlamıyorum oyuna o zaman daha keyifli oyun gerçek isimleri bildiğimiz için çok yaratıcı ve araştırmacı olunamıyor birde paylaşım platformlarında iyi oyuncu listeleri yayınlanınca tümden keyfi kaçıyor gerçek olmayan oyuncularla başlayın bakın nasıl keyif alıyorsunuz

benim makinam gayet iyi bir toplama pek hız sorunu çekmiyorum 2gb lık bir datam var şu anda save temizleyicide iyi bir yöntem ben 10 ülke 21 ligle oynuyorum oradan oraya gezip duruyorum hiçte sıkılmıyorum
    çok doğru ilerleyen yıllarda adu,anderson,higuain gibi bildiklerimiz var ama regenleri bilmiyoruz onun için yeni oyuncular zevkli oluyor

bi de go on holiday yapacaklara öneri eğer go on holiday yapacaksanız menajer ekleyin ama takımdan istifa edin yani takımınız olmasın aşırı hızlı zaman geçiyor çok kısa sürede ilerleyebiliyorsunuz ayrıca go on holiday menüsünde kulüplere istek yap gibi seçenekleri işaretlemeyin sakın yoksa size teklif felan gelince go on holiday den dönüyor

bn 2039 a kdr gittim.cafercan aksu emekli olmuştu

arkadaslar oyunun sonu yok bence ben 2063 deyim bırak gercek oyuncuları sonradan cıkan oyuncular bile emekli olup sonra antrönör olup yeniden emekli oluyor yani sonu yok bu işin

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri